*Alexx* -> RE: Dojenje i prehladjena mama :( (29.9.2010 11:08:11)
|
IZVORNA PORUKA: bek_ica Imam problem,ovo je drugi dan kako sam prehladjena,curi mi nos i imam upaljeno grlo.Kod bebe prilazim sa maskom,ali problem je u tome sto beba stalno sisa i hoce da je pored meme. Da li je neko imao slican problem i sta smem da koristim od lekova? Ja sisam tantum verde za grlo,i stavljam kapi u nos ali nije bas pomoglo,plasim se da ne zarazim bebu. Inace beba je stara 2 ipo meseca i samo sisa,nije na dohrani. IZVORNA PORUKA: prase Kada si prehladjena, tvoj organizam pravi antitela da se bori protiv prehlade. Ta antitela preko tvog mleka dolaze do tvoje bebe i zato ona ne moze da se razboli. Tako su meni rekli, a ja sam isto nekoliko puta bila prehladjena kada mi je Uros bio mali. Nikada nisam stavljala masku, mozda ne bi ni primetio kada je bio bas mali, ali posle bi verovatno plakao i trazio me jer me ne bi prepoznao. U svakom slucaju, ne brini, beba je zasticena. Ima nekih slucajeva u kojima beba mora da se odvoji od majke, ali to koliko ja znam nije prehlada.
|
|
|
|