Didy -> RE: Ekcemi na dečijoj koži (3.1.2011 23:24:19)
|
IZVORNA PORUKA: Tash Ja baš i ne verujem u homeopatiju, ali, eto, nisam o tome razmišljala. Sra*e je Didy što ja po nekada nemam vremena za sporodelujuće lekove... "Mažite to 3 nedelje pa će krenuti na bolje...", jer će mu otpasti glava. Da, razumem te potpuno, ali eto malo pročačkaj po netu i pokušaj bar kad ne bude u kritičnom stanju. Ni ja nisam verovala, ali kad sam probala sve od klasične medicine što se moglo probati, ostalo mi je ovo. Proces jeste možda dugotrajniji ali nešto zaista izleči do kraja, a ne prikrije i ne zaleči samo na kraće staze. Po meni nema logike mazati nešto što izbija na koži jer ti to ne izlečiš već vratiš u organizam, a ono opet negde bukne i izbije možda još jače. Nemoj da misliš da te nagovaram, jednostavno iznosim svoje mišljenje. Ova doktorka je inače pedijatar i radi u Dz u NSu homeopatiju potpuno legalno sa fiskalnim računom. mene je to dodatno ohrabrilo što je ona pedijatar i radila je godinama i još uvek radi kao pedijatar, a onda je specijalizirala homeopatiju i time se bavi kao dodatnom praksom. Znam da si ti iz doktorske porodice i da nisi odgajana u tom duhu, ali probaj bar da razmisliš kad ne bude tako alarmantno kod Marka i kad se malo smiriš. U svakom slučaju, želim ti da rešite to čime god.
|
|
|
|