Ninananana -> RE: Ekcemi na dečijoj koži (30.3.2014 18:05:38)
|
Citajuci probleme koje ljudi imaju sa malim bebama,ekcema koji se javlja kod beba,jer su one ustvari najosetljivije,resila sam da se uclanim i time pomognem svima koji imaju problem sa tim.Nekada sam i sama imala ekcem,kao beba,jeste to davno bilo, ali da bi izbegli raznorazne preparate koji sadrze veliki broj supstanci koji lose utice na bebe jer opet ponavljam,mala divna stvorenja su najosetljivija. Moji roditelji su ne znajuci cime vise da me lece,doktori su preporucivali razne kreme koje su pomogle samo da se ekcem povuce i posle nekog vremena bi se opet pojavljivao, na kolenima, butinama,rukicama, culi od prijatelja da neki doktor na jugu Srbije pravi kreme cime uspesno leci ekcem svih mogucih oblika,ne samo kod beba vec i kod odraslih....da naglasim,nasi prijatelji su imali isto problemsa svojom bebom.....a oni su pak dobili preporuku od nekih svojih prijatelja koji su izlecili svoju bebu a imala je i mama problem sa ekcemom.... Ja sada imam 30 godina,izlecena sam u najranijem periodu zivota za veoma kratak period i nikada vise se ekcem nije pojavio.....Preporucujem svima toplo da probaju lecenje ovom kremom jer sam spletom okolnosti skoro cula od drugarice koja je dobila bebu da je imala problem sa ekcemom kod svoje bebe i culi su od nekih pak prijatelja da taj doktor i dalje pravi kreme kojima USPESNO LECI EKCEM KOD BEBA KAO I KOD ODRASLIH!!!Drugarica je narucila kremu,do nikakvih iritacija nije doslo,cak od jedne kreme se ekcem povukao.....Toplo bih svim mamama preporucila da se ne muce sa raznoraznim preparatima....ova krema je zakon!!! PPozzz
|
|
|
|