Tiziana -> RE: Ekcemi na dečijoj koži (29.5.2013 12:05:25)
|
Odri, vrlo moguce da je nasledio od njih.Ja imam ekcem,a ove godine su mi i 3x oticale oci do neprepoznavanja,moj tata je imao polensku alergiju,a rodjeni brat bronhijalnu astmu tako da moja deca nisu mogla bas nista da ne naslede. Mi smo isli u kliniku koja se zove Centar plus. Slucajno. Videla sam da pise pedijatar,alergolog,blizu mi je posla,zelela sam sto pre da ga odvedem kod nekoga i tako zavrsismo tu. Onako,kad udjes nesto ti ordinacija itd ne uliva poverenje,ali zato je doktorka izuzetno detljna,sve ti objasni do najsitnijih detalja i zaista po njenim savetima mi smo smanjili ekcem i pojavu ostale dve alergije na minimum. Ja sam mazala Stelatopiu i prijala mu je,ali mi je sad postala preskupa pa mu mazem neven kremu sa panteonolom i prija mu.Ako mu izbije,po preporuci ove dr uvek u frizideru imam mesavinu elocom krema(to je kortikosteroid) i pantenola 1:5 i to mazem dva do tri dana,ako se bas pojavi,svrbi itd,jer nam je objansila da je mnogo manja steta da namazemo nekad to,nego da se cese i inficira...to nam je isto rekla i nasa dr pedijatar.
|
|
|
|