Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ekcemi na dečijoj koži 17.3.2012 13:10:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne znam, ja sam isla u deciju bolnicu kod dermatologa, nisam zakazala jer sam u principu isla preko veze, ali naredne posete nisam isla preko veze pa opet nisam zakazivala.
|
|
|
|
RE: Ekcemi na dečijoj koži 17.3.2012 20:57:28
|
|
|
|
Darchi
|
za Branki: Apoteka Stupar Da oni imaju svog dermatologa. za Tash: Neskogradnja je firma u kojoj ja radim, pa sam usput postavila link. EDIT Ana RR: Reklamiranje nije dozvoljeno, sve podatke šaljite putem privatnih poruka.
< Poruku je uredio Ana RR -- 20.3.2012 22:16:50 >
|
|
|
|
RE: Ekcemi na dečijoj koži 17.3.2012 21:57:40
|
|
|
|
branki*
|
darchi,hvala.
|
|
RE: Ekcemi na dečijoj koži 17.3.2012 22:03:30
|
|
|
|
jance
|
odo ja u ponedeljak odma, necu da cekam... danas bio majstor napolju vecinu vremena, nije bio na suncu ali eto na vazduhu, a evo veceras su mu obrazi ko bulka crveni...
|
|
RE: Ekcemi na dečijoj koži 20.3.2012 22:53:53
|
|
|
|
madre
|
pisala sam vec da je bogdan dobio ekcem, po glavi, obrazima, ne pregibima... e sad, niko nije siguran da li je to ekcem ili nesto drugo, ni pedijatar ni dermatolog od aeriusa mu je bilo bolje, osisali smo ga na celavo, ali kako prestanemo sa lekom vrati se! on je takodje vec danima prehladjen i temperaturu koja se ne spusta ispod 38.2 pa nas je doktorka poslala da radimo leukocite da vidi da nije neka infekcija u pitanju. ovakvi su rezultati: MON 16,1........(3-8) EOS 3,3.........(0-3) BAS 1,2........(0-1) ovakve vrednosti pokazuju da je u organizmu prisutna alergija ili paraziti... iz cega dalje sledi da je ovo kod bogija zapravo alergija, ali ja ne znam na sta!!! sutra idemo na kontrolu zbog prehlade, ali cemo se verovatno vise pozabaviti alergijom (ekcemom). sta je sledeci korak?
|
|
RE: Ekcemi na dečijoj koži 21.3.2012 9:14:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Sledeći korak je da odete u laboratoriju gde iz krvi rade Specifične IgE na nutritivne alergene, i vidite rezultate.
|
|
|
|
RE: Ekcemi na dečijoj koži 23.3.2012 22:25:24
|
|
|
|
madre
|
ekcem se malo smirio, ali mi se cini da je samo izgubio boju i da ga manje svrbi ali je ta gruba i neravna koze i dalje prisutna... zapravo smirilo mu se po rukama, nogama, temenu, ali ga sad svrbi "babina rupa" i bas mu je crvena, usi takodje... po rukama i nogama mu je koza sada samo gruba i neravna... da li neko koristi atopik cream sa uljem nocurka? ja mu mazem vec par dana posle kupanja, prija mu
|
|
RE: Ekcemi na dečijoj koži 23.3.2012 22:28:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Možda je onda zaista bilo od bolesti? Šta je babina rupa?
|
|
|
|
RE: Ekcemi na dečijoj koži 23.3.2012 22:29:21
|
|
|
|
Rada T.
|
ne znam u čemu je problem, nisam pitala doktorku, jednostavno zaboravim... svaki put kad uzmem pavlovićevu opriginal, bilo koju i onu sa kamilicom i onu običnu, znači bilo koju... Luka po mudancima dobije plihove kao boginje ovčije. Nemam pojma o čemu se radi, samo prestanem da koristim kremu i sve ok.
|
|
RE: Ekcemi na dečijoj koži 23.3.2012 22:32:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Nemoj je kroistiti, šta si zapela onda? Kad je Luka bio mali, koristila sam Pavlovićevu do nekog gadnog ojeda, nakon toga sam mu samo čmar mazala, ne sećam se dal pavlovićevom ili pantenolom, a Marku ne koristim Pavlovićevu skoro pa od rođenja, nikako mu nije odgovarala. Rekoše mi da atopičnoj deci ne odgovara.
|
|
|
|
RE: Ekcemi na dečijoj koži 23.3.2012 22:35:08
|
|
|
|
Rada T.
|
IZVORNA PORUKA: Tash Nemoj je kroistiti, šta si zapela onda? Kad je Luka bio mali, koristila sam Pavlovićevu do nekog gadnog ojeda, nakon toga sam mu samo čmar mazala, ne sećam se dal pavlovićevom ili pantenolom, a Marku ne koristim Pavlovićevu skoro pa od rođenja, nikako mu nije odgovarala. Rekoše mi da atopičnoj deci ne odgovara. pa dobijemo na poklon... pa mažemo reče mi moja mama da je za mene morala da pravi kremu za guzu u apoteci. I odem ja u apoteku da mi naprave kremu i oni me pogledaju kao da sam s' marsa pala. Pavlogal i pavloderm nam odgovara tako da se time mackamo.
|
|
RE: Ekcemi na dečijoj koži 23.3.2012 22:35:50
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Tash Sledeći korak je da odete u laboratoriju gde iz krvi rade Specifične IgE na nutritivne alergene, i vidite rezultate. Ovo smo mi Vuku skoro radili zbog bronhitisa,da vidimo da li je alergijski,ali nije.
|
|
RE: Ekcemi na dečijoj koži 23.3.2012 22:39:03
|
|
|
|
madre
|
babina rupa je ona rupa na spoju glave i vrata, pozadi. valjda si me razumela nisam najsigurnija da je od prehlade, jer prehlada, hvala Bogu, prestaje, ali on i dalje drapa babinu rupu
|
|
RE: Ekcemi na dečijoj koži 23.3.2012 22:45:11
|
|
|
|
Anoniman
|
I, hoćeš odvesti dete na alergotest?
|
|
|
|
RE: Ekcemi na dečijoj koži 23.3.2012 22:57:42
|
|
|
|
madre
|
hocu, planirano je, ali dr kaze da sacekamo da skroz ozdravi, da rezultati nece biti validni. meni je bilo najgore ono po glavi, kraste je imao, i mnogo sam opustenija od kako je to proslo...
< Poruku je uredio madre -- 23.3.2012 22:58:24 >
|
|
RE: Ekcemi na dečijoj koži 23.3.2012 23:00:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Da, mora biti zdrav, to mi je Zille rekla, njima su odložili zbog bolesti.
|
|
|
|
RE: Ekcemi na dečijoj koži 23.3.2012 23:01:19
|
|
|
|
mamamikka
|
IZVORNA PORUKA: Tash Nemoj je kroistiti, šta si zapela onda? Kad je Luka bio mali, koristila sam Pavlovićevu do nekog gadnog ojeda, nakon toga sam mu samo čmar mazala, ne sećam se dal pavlovićevom ili pantenolom, a Marku ne koristim Pavlovićevu skoro pa od rođenja, nikako mu nije odgovarala. Rekoše mi da atopičnoj deci ne odgovara. Ni Aleksi pavlovićeva nije valjala, koristili aemolijens i pavloderm. Vratio nam se glupi ekcem. Nakon x meseci nepojavljivanja. Doduše, blag, ali dovoljno da potonem do dna. Smorila sam se ko kifla kad sam videla jadan se sav razždrapao. Mackamo elocom.
|
|
RE: Ekcemi na dečijoj koži 24.3.2012 0:53:02
|
|
|
|
Anoniman
|
mojoj bebi se danas vratio ekcem na istim mestima na kojima je bio i ranije. da li se vama vracao na istim mestima ili se pojavljivao na drugim? znaci li to da nije izlecen do kraja ili sta?
|
|
|
|
RE: Ekcemi na dečijoj koži 24.3.2012 11:26:36
|
|
|
|
branki*
|
nama se vracao i na istim,a i pojavljivao na novim mestima.nema pravila.macaki,cime mazes bebu?
|
|
RE: Ekcemi na dečijoj koži 24.3.2012 17:16:26
|
|
|
|
Anoniman
|
juce sam zvala doktora da pitam cime sad da mazem. rekao je hloramfenikol dok ima poboljsanja, a onda ako bas mora kremu koja je prosli put pravljena za K (pantenol+elokom), ali samo 2 veceri za redom. inace nam je savetovao da je mazemo samo obicnom teget niveom. moze biti da su se vratili jer sam ja uprskala dijetu (u belom hlebu inace ima sojinog brasna kao aditiva!), ili joj mozda nesto drugo smeta...
|
|
|
|
RE: Ekcemi na dečijoj koži 24.3.2012 20:53:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Macaki, ekcem ne moze da se izleci, on nije upala grla. Banalizujem. Ekcem se vraca dok detetu ne ojaca imuni sistem i moras da naucis da zivis sa tim. Nama se vracao na ista mesta i pojavljivao se na novim mestima.
|
|
|
|
RE: Ekcemi na dečijoj koži 25.3.2012 0:05:20
|
|
|
|
Anoniman
|
a kad ce to biti?
|
|
|
|
RE: Ekcemi na dečijoj koži 25.3.2012 21:32:33
|
|
|
|
ishler
|
Nama se vracao na istim. Kazu da se prevazidje sa 3g ili 7g ili preraste u astmu. I ja sam u dilemi i strahu
< Poruku je uredio ishler -- 25.3.2012 21:40:19 >
|
|
|
|
RE: Ekcemi na dečijoj koži 25.3.2012 21:35:01
|
|
|
|
magde
|
samo sto sam rekal da je gotovo NE to je uvjek prisutno kad je bolestan cak i malo odmah ima crvenilo po obraze i to onako rapave to je ekcem i pozadi kolena....sory ako imam greske mislim da razumete.....evo sad sam mu stavila belogent ali to nije resenje
|
|
RE: Ekcemi na dečijoj koži 25.3.2012 22:25:16
|
|
|
|
Anoniman
|
DRAGE ŽENE, glavu gore, deca su nam svaki dan sve jača, i verujet mi, svaki dan ekcema će biti sve manje... Prosto, većina vas nije imala situaciju da je celo dete pod ekcemom, od glave do pete, i onda od svake tačkice vidite smak sveta. Znam, svakom je njegov problem najveći, ali samo hoću da vam kažem da nije strašno.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?