Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Kolac ili torta sa malinama ili jagodama 25.9.2010 12:24:31
|
|
|
|
liliana
|
E, nešto slično i ja pravim, samo se kod mene voče umeša unutra. Ne mogu sad da tražim recept, ali kad nađem-poslaču ti PP. I super je!
|
|
RE: Kolac ili torta sa malinama ili jagodama 26.9.2010 12:10:08
|
|
|
|
Lu
|
Super gagi, moraću ja to probati
|
|
RE: Kolac ili torta sa malinama ili jagodama 10.10.2010 17:16:44
|
|
|
|
Lu
|
Probala, ukus super ali mi se ovaj fil gore razlio Sutradan kad sam ga sjekla kako stavim u tanjur tako se razlije okolo... Izgleda da i ovdje treba malo pogušćati
|
|
RE: Kolac ili torta sa malinama ili jagodama 10.10.2010 17:20:47
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Probala, ukus super ali mi se ovaj fil gore razlio Sutradan kad sam ga sjekla kako stavim u tanjur tako se razlije okolo... Izgleda da i ovdje treba malo pogušćati Isto Lu,samo 2-3 komada su se dala lijepo izrezati i staviti u tanjir,ostalo prava kasica
|
|
|
|
RE: Kolac ili torta sa malinama ili jagodama 26.5.2011 13:52:14
|
|
|
|
Lu
|
Ovaj kolač je jako ukusan kao što rekoh, ali krema se razlije, jedino popoloviti količinu vode za puding Jel imate još kakvih recepata za kolače s jagodama, sad su mi stigle i želim da ih iskoristim maksimalno
|
|
RE: Kolac ili torta sa malinama ili jagodama 26.5.2011 14:15:58
|
|
|
|
Olga75
|
ja u sve kremove sa pudingom ubacim i margarin , na ovu meru oko pola i on ga ucvrsti
|
|
RE: Kolac ili torta sa malinama ili jagodama 26.5.2011 14:37:25
|
|
|
|
suncica82
|
800 ml mleka 10 kasika secera 300 gr ml.plazme ili neki drugi keks 400 gr malina ili jagoda 2 zelatina Sipati mleko u posudu,dodati secer,malo mesati,kasikom dodati slag i mutiti 10-15 min. U drugu posudu 8 kasika mlake vode i 2 kesice zelatina.Izmesati kasikom i to dodati u slag i dalje mutiti,kad je gotovo podeliti u 3 posude. U prvu ide plazma u drugu vocni deo treca ostaje bela. U okruglu tepsiju prvo staviti deo sa plazmom,zatim vocni i onda beli deo.Mora da stoji neko vreme u zamrzivacu ( dva,tri sata ) Neznam kako se zove ta tepsija ali skida joj se stranica i ostane samo dno :-) Prijatno!
|
|
|
|
RE: Kolac ili torta sa malinama ili jagodama 26.5.2011 15:29:08
|
|
|
|
snješka
|
Lu, evo: Šarlota A i za ostale naravno. Kolač je vrhunski. Mislim da sam stavljala nekad prošle godine u temi šta smo danas kuvale.
< Poruku je uredio snješka -- 26.5.2011 15:30:25 >
|
|
RE: Kolac ili torta sa malinama ili jagodama 29.5.2011 14:07:01
|
|
|
|
Lu
|
Auuu vidi sad recepata Napravila sam opet ovaj gagin ali sam u fil stavila vrećicu želatina i ispao je fenomenalan. Ne može nikako drugačije, mora da nam je gagi nešto smuljala Šalim se gagi
|
|
Kolac ili torta sa malinama ili jagodama 28.10.2012 15:09:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Nađoh ovu sirotu temu bez naslova, a vidim da je suština ista kao ovog mog kolača od danas, pa da ispišem recept. Modovi posle nek urede naziv teme. Brzinski Trt Milojka kolač sa voćem (kupine, maline, jagode) Potrebno je: - keks tipa Petit, može i Gustav i varijacije na temu - pola litre vode - voće po izboru - 10 kašika šećera - malo mleka ili soka za natapanje keksa - 3 pudinga od vanile - šlag (ja sam stavljala i banane) Priprema: Namakati keks u mlako mleko pa ređati na pravougaonu ili kockastu tacnu. Prethodno u šerpu sipati pola litre vode i ubaciti voće (jagode, kupine) i 10 kašika šećera (ili slađe po ukusu, zavisi da li je voće kiselo). Kada provri, u to dodati 3 pudinga koja ste prethodno razmutili sa malo vode i razbili grudvice. Mešati na laganoj vatri dok se voće i puding ne povežu i zgusnu. Polovinu toplog pudinga preliti preko keksa, a onda opet ređeti suv keks preko pudinga s voćem, pa opet puding. Ja sam onda preko toga mrvila keks i nanela debeo sloj mrvljenog keksa, pa pobacala kolutiće banane. Prekrila sam šlagom i stavila da se stegne. Prijatno i javite kako je ispalo! P.S. staviću sliku kasnije.
|
|
|
|
RE: Kolac ili torta sa malinama ili jagodama 28.10.2012 16:39:45
|
|
|
|
MarijaBg
|
Moja mama pravi skoro isti kolac kad postimo, sa posnim keksom, koji natapa u vocni sok. Na vrh posni slag... I ona ga je izmislila Suuuper je
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?