Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 12.7.2011 13:15:28
|
|
|
|
Jeca*
|
hvalaaaaaaa...onda cu kupiti pikovit, pa videcemo
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 12.7.2011 13:20:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Samo napuni frižider za tih prvih nedelju-dve i biće super
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 12.7.2011 13:22:51
|
|
|
|
caca81
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Sve hocu da preduzmem sve sto mogu da sprecim te boginje ... Zašto ne želiš da ti dete dobije boginje? Najbolje je kada tako mali to prebobaju...
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 12.7.2011 13:28:51
|
|
|
|
Shishica
|
Caco, nisam htela jer bi je uhvatile na moru.. sad i moze Mada bolje da je malo svesnija da mogu da joj objasnim da se ne cese.. Inace moje dete nece da pije nikakve sirupice sem ako ne pomesam sa sokom i sipam u flasicu.. tako da imam osecaj da sam bacila pare za Imuno sirup..
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 12.7.2011 13:43:49
|
|
|
|
gagana83
|
Mi smo se sa Oligovita prebacili na Pikovit 1+ omega i to je bio dobar potez. Sad pravimo pauzu, mada bih mogla opet da joj uvedem posto je krenula u vrtic.
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 7.8.2011 7:59:59
|
|
|
|
Inica
|
Jel neka mama davaLa detetu REVITU napitak? Meni mala staLno neshto prehLadjena, ranije sam joj davaLa neki sirup za imunitet, italijanski mislim, ne mogu da se setim kako se zove.. I u DM-u neke medice vtaminchicje.. Ne znam koliko je pomagaLo, ali voLela je da ih sisa.. Slazhem se da je vocje i povrcje najbitnije, ali ona necje bash sve da jede.. Propolis sam pokushala ranije, ali nije hteLa, kao ni ribLje uLje.. Mislim da cju joj uzeti PRIMED1, on je za jachanje imuniteta..
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 7.8.2011 9:47:22
|
|
|
|
usamljena
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Dajete li deci riblje ulje? Sad citam neki clanak, pa pominju da preparati za jacanje imuniteta ne bi trebalo da se daju duze od 6 nedelja (tako nekako, uglavnom je ogranicen period davanja), a preporucuje se riblje ulje. Citiram: Riblje ulje sa standardizovanim razmerama omega-3-kiselina (EPA i DHA) i bogato vitaminima A i D odličan je izbor za jačanje dečjeg imuniteta. Prilikom kupovine, pripazite da se radi o kvalitetnom i proverenom proizvođaču koji garantuje da u ribljem ulju nema prisustva teških metala i otrova. (Blic) Sta mislite? Una je pila Pikovit+omega, 2 flasice i onda vise nismo. Receno nam je da tako moze pa da pravimo pauzu. A u Pikovitu se bas dobro oset_i riblje ulje, pred kraj flasice je Iskreno ne znam kako ga je htela piti ali eto nekako jeste Kad smo odlucivali sta joj dati, gledali smo sta drugi roditelji daju i nekako mi je Pikovit na prvom mestu, i ja kad sam bila mala mama mi je davala one tabletice
< Poruku je uredio usamljena -- 7.8.2011 9:51:06 >
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 20.8.2011 19:23:03
|
|
|
|
Inica
|
Posle dosta googlanja, i raspitivanja po apotekama, uzela sam Ini ovaj sirup KLIK A usput pije i revitu.. Pa cu da javim dal deluje, s'obzirom da u zadnje vreme je stalno slinava, ili kaslje, ili ne znam ni ja sta.. Preporucuju propolis sprej, mislim da je za grlo i nos, i to je bolje nego obicne kapi.. bAr mislim..
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 25.8.2011 15:55:28
|
|
|
|
meyo
|
ja sam prosle godine mom malisi davala sirup Ehinacea od firme ESI i mogu vam reci da ne znam je li se jednom prehladio tako da dal je od sirupa ili je jednostavno izbjegao viroze proslu zimu ne znam.. al planiram opet da kupim..
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 25.8.2011 20:04:50
|
|
|
|
cockic
|
ja sam malom isto davala pikovit+omega mesec dana,a onda kutiju probio kida pa smo pravili pauzu i sad krenuli u slanu sobu pre jaslica. ja bi mu cak par dana ranije pre jaslica opet pocela pikovit moram da pitam da li sme da se kombinuje sa tom sobom. ne znam zasto ne bi smelo ali bolje da pitam.mada on ok jede ali ja sam sva u panici zbog tih virusa koje tamo pokupe.
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 25.8.2011 20:37:24
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sam uzela sirup Oligovit....evo vec je pri kraju, al to meni nesto bas i nije delotvorno, bar mi se cini tako!
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 26.8.2011 14:30:02
|
|
|
|
Inica
|
Meni se pokazao dobar onaj gore sto sam navela.. Pije ga i dalje.. Imaju i njihove tabletice- vitamini, ali ovo mi je bila sigurnija opcija jer sirup kakav- god da je ona ce da proguta, ali za tabletice ako joj se ne svide, nema sanse da je nateram da ih sisa.. A inace, sirup je sa ukusom jagode, sladak, i bez problema ga pije. Samo ne smeju deca mladja od 3god..
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 26.8.2011 14:37:56
|
|
|
|
bokicans
|
Dr Theiss je meni super,Jedne zime je pila i 6 meseci ništa,cak ni prehlada,Ali Nađa do duše ima jak imunitet,uvek se izbori.Oligovit mi se nikako ne dopada,ne radi posao.
< Poruku je uredio bokicans -- 26.8.2011 14:38:41 >
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 26.8.2011 14:43:51
|
|
|
|
Inica
|
IZVORNA PORUKA: meyo ja sam prosle godine mom malisi davala sirup Ehinacea od firme ESI i mogu vam reci da ne znam je li se jednom prehladio tako da dal je od sirupa ili je jednostavno izbjegao viroze proslu zimu ne znam.. al planiram opet da kupim.. I ja sam ovaj davala maloj ranije, i bio mi je ok.. Ali ovaj mi se cini boljim.. Videcemo koliko ce proci dok opet ne pocne da smrca i tako to, s'obzirom da cesto to radi...
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 28.8.2011 12:54:26
|
|
|
|
meyo
|
ja sam od njega odustala ranije jer moja zaova ga dja djeci stalno a oni su svaki mjesec na inekcijama od virusnih upala grla i cuda mozda je to do samog imuniteta djeteta i milion drugih faktora ja uz to dajem i propolis tabletice za sisanje i sirup valjda bude ok. ove zime .. a mozda pokusam sa njim kad zavrsim sa ehinaceom... cisto promjene radi
< Poruku je uredio meyo -- 28.8.2011 12:57:48 >
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 28.8.2011 13:02:46
|
|
|
|
Inica
|
Ali napravi pauzu, mesec- mesec i po. . Pa onda daj drugi. .
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 14.9.2011 8:56:23
|
|
|
|
Lu
|
Ja sam R. dala tri kutije pikovit bombona, nakon nekih upala grla kojima on do tada nije bio sklon, po preporuci ped. Mogu reći slobodno da mu se apetit poboljšao iako nismo imali nekih problema s tim nego više zbog imuniteta. U svakom slučaju su super
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 21.9.2011 21:24:01
|
|
|
|
Nensi*
|
Uzela sam Pikovit sirup i tamo pise da je najbolje davati ujutru posle dorucka,a kako ce on uskoro da doruckuje u vrticu ne mogu da mu dajem tad. Jel moze posle rucka? Kako vi dajete?
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 21.9.2011 22:47:27
|
|
|
|
Jeca*
|
kako kad. Pre smo vitamincic koji mi pijemo uzimali uvek popodne, predvece, kad smo kod kuce, a sad uzimamo ujutru kad operemo zubice....a fluorogal mu dajem uvece pre spavanja kad opere zubice, jer vise ne pije mleko pa je sad lakse. MIslim da je to preporuka, a da nije nuzno, pa mu slobodno daj ujutru
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 21.9.2011 22:50:21
|
|
|
|
JMPM
|
Nensi, ja dajem ujutro iako sada "doruckuje" u vrticu.
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 17.10.2011 12:56:48
|
|
|
|
Lu
|
Jel neko davao djeci ovo Preporuka - djeci tijekom rasta i razvoja - kod slabog apetita - kod učestalih prehlada i pada imuniteta - osobama s povećanim potrebama za vitaminima A i D
< Poruku je uredio Lu RR -- 17.10.2011 12:57:58 >
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 17.10.2011 13:00:37
|
|
|
|
zoća
|
nama je doktorka preporucila PROBIOKID IMUNO za imunitet posto sintetske vitamine ne priznaje
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 17.10.2011 13:05:57
|
|
|
|
*Alexx*
|
Naša pedijatrica (u koju se ja zaista kunem, da nije bilo nje, ja ne bih dojila Andreja) kaže da je trend u Evropi i SAD poslednjih godina da se dodaci ishrani u vidu multivitamina uopšte ne daju deci. Ako se daje, preporučuje se jedna komponenta, npr. samo vitamin C. Ostalo mu ne treba, pod uslovom da jede 5 boja dnevno - zna se na šta se tu misli. Jbg, ja mu dajem Pikovit, pošto sam već kupila, greota da se baci
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 17.10.2011 13:09:01
|
|
|
|
zoća
|
Alex
|
|
|
|
RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta 17.10.2011 13:09:34
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Ostalo mu ne treba, pod uslovom da jede 5 boja dnevno - zna se na šta se tu misli. Voštanih ili drvenih?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?