Zemunka85 -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (9.1.2016 14:33:39)
|
Ja sam stalno trubila o L imunitetu. Ona (opet ja o tome) ide u vrtic gde nema secera (sem prirodnog) gde nema preradjevina, samo cela zrna zitarica, hladno cedjena ulja, puuuno puuno voca i povrca, nema konzervirane hrane, imaju ribu i sl .. i prezadovoljna sam ishranom tamo. Iskreno za neke stvari nikada nisam ni cula dok nije krenula. Kod kuce isto jede kao zmaj - ona oobozava voce i povrce. Svaki dan i sama mi trazi ili nesto od voca (tu ne bira) a neretko pojede i papriku zivu, vezu rotkvica, nar, kelerabu i sl. Ja sam je navikla da kada idem o nju u vrtic to joj donesem da usput grickamo. I stvarno sve jede i lepo jede. Ide u vrtic god dana, nema izostanaka. Nikada nije bila bolesna tj ono sto jeste prodje za dan dva na nogama. Inhalacije nam nikad anisu prepisivane i sl. I onda ovo sad, odjednom posle RR deke tj u tom danu. bez naznake - da je kasljala da je crveno grlo i sl .. tj da smo zapustili - BAM upala pluca. I to kakva!!!!! Da sam se zaledila koliko je bezivotna bila. Tako da - ni ja ne verujem u ovo, ma ni mrvicu. Ali sta mi ej ostalo - kada u ishrani nemam sta da menjam - pije i liunade i sve. Tako da sada - 5ml imunotrofine ujutru, uvece 5ml marsovaca + bulardi probiotik. U februaru cemo na Planinu, pa sredinom Feb u vrtic opet +++
|
|
|
|