RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Deca >> Zdravlje deteta

Poruka

Guardian -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (26.9.2014 17:09:32)

Klarita, mi smo ipak odustali od ehinacee. Verujem ti vise, moguce da je marketinski trik.

Sad se okrecem mlecu, medu, propolisu, pa vas molim da mi kazete sta da uzmem. Med plus ili Primed? Sta mislite o tome, jeste li koristile nesto?

Azra_ -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (27.9.2014 0:49:02)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

postoji i imunokid u tableticama ?
ja sam koristila onaj u kesicama
sad necu reci da je bogojavljenska vodica ali vrticki virusi ga nisu fermali

Olga, Imunokid, onaj prašak u kesicama, proizvađač Ivančić i sinovi(verovatno na taj misliš), a tabletice Imunokind- homeopatski proizvod nemačkog porekla. Tek da znaš da nije ista stvar u prašku i tabletici.

Klarita -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (9.11.2014 13:50:18)

IZVORNA PORUKA: Guardian

Klarita, mi smo ipak odustali od ehinacee. Verujem ti vise, moguce da je marketinski trik.

Sad se okrecem mlecu, medu, propolisu, pa vas molim da mi kazete sta da uzmem. Med plus ili Primed? Sta mislite o tome, jeste li koristile nesto?

Aferitim[sm=smiley36.gif]

No, prvi put cujem za ove KLIK je l' neko ima iskustva?

Guardian, moram da pogledam sastav za ove sto ti napisa...a, cudi me da ti se drugarica moja koleginica mr pharm kune u ehinaceu[sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (9.11.2014 22:47:27)

evo jedan narotski recepat koji nameravam da ovih dana napravim.

Izdubi se tikva tamburica s one strane gde joj je seme, znaci odesece se vrh, izvadi se seme i napuni se medom, zatvori se onim vrhom i ostavi u komori ili ko nema komoru moze i frizideru jednu nedelju bitno da je hladno i mracno mesto. Nakon toga izvaditi i procediti i davati detetu po kasicicu ujutru. Vitaminska bomba a recept je bukvalno od bake.

Komsija as snabdeva propolisom i medom, imaju pcelice.

Guardian -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (12.11.2014 21:48:27)

Imunoenergetik, kazu da je odlican, a ja sam nesto sumnjicava. Imaju i sajt eliksir.co.me, navodno je nesto najbolje za decji imunitet.

Opet...sa druge strane, rece mi jedan iskusan pcelar da nikako ne dajem detetu mesavinu mleca, meda, polena i propolisa, jer je veoma jako za tako mali organizam i zeludac.

Sad tek nista ne znam...[sm=zmeden.gif]

Okrenucu se ulju crnog kima i Imuno sirupu sa cinkom ponovo...a uzimamo Probiokid vec dva meseca skoro.

Mala Elena -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (20.11.2014 22:50:51)

Mogu li bebi, dok ima T i pije paracetamol i sinacilin , davati Pikovit ? Moze li on pre prve godine ?

Anoniman -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (20.11.2014 22:54:32)

ME ne znam[sm=zmeden.gif] javice se valjda neko ko ima iskustva.
Inace meni su u bolnici rekli da U dajem sirup ili kapsule sa ribljim uljem, dobar je za kosti i za imunitet, imate li neku preporuku?

Mala Elena -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (20.11.2014 22:58:09)

Cula sam samo za Pikovit ali ne pitah doktorku u svoj onoj zbrci danas. [sm=smiley13.gif]
Kako je Una ?

mati -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (20.11.2014 23:00:48)

ME ja mislim da svi ti preparati idu posle godinu dana. Mislim da za sve lekove imas uputstvo na internetu. Izguglaj.
UM imas onaj Omega junior od Pharmalife-a.
Ja sam Mati od kako ide u vrtic pocela da dajem Immuno isto njihov, onaj sto je bio u paketu nagradnog konkursa.

Azra_ -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (21.11.2014 0:37:42)

Mi pijemo Immuno (cink), nekad i Influcid homeopatske tabletice. Tako već druga sezona jesen-zima.

Misha i Ljisha -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (21.11.2014 6:05:09)

Me ja cak mislim da su skoro svi preparati za decu iznad dve godine. Mi smo uzeli sad immuno cink jer D jos malko pa ce dve. Inace jedino dr todorov preparat moze nakon godine i to je ogranicen sa godinom jer ima meda u sebi.

branki* -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (21.11.2014 6:58:09)

unina,ja bozi dajem riblje ulje u tecnom stanju,ne kao kapsule,jer ne bi hteo.kupujem ga u liliju.imas sa ukusom jagode i banane.i meni su rekli da je dobro i da mu ga dajem.

Peace* -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (21.11.2014 9:03:57)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Me ja cak mislim da su skoro svi preparati za decu iznad dve godine.

Ne misliš dobro. Pikovit je sigurno od 1 g.

Modessty -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (21.11.2014 9:10:57)

Me ja cak mislim da su skoro svi preparati za decu iznad dve godine. Mi smo uzeli sad immuno cink jer D jos malko pa ce dve. Inace jedino dr todorov preparat moze nakon godine i to je ogranicen sa godinom jer ima meda u sebi.

nisu svi. Imunno može da se daje već od prve godine, a i Pikovit. Samo što je Pikovit mnogojakog ukusa i mirisa pa ga moji nikad nisu hteli. Ovaj Imunno Pharmalife je super. Vidim da ga svi pedijatri preporučuju.
Imali smo i neki Dr Thiesse imuno sirup i supe je i on jer je na bazi bilja čini mi se. Znam da je dr rekla d amožemod a ga damo i Nikoli

Danilu smo od druge godine krenuli da dajemo Revitu. Trebalo bi da je ponovo kupim. Super je.

Trcosava -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (21.11.2014 9:21:46)

IZVORNA PORUKA: Peace*

Me ja cak mislim da su skoro svi preparati za decu iznad dve godine.

Ne misliš dobro. Pikovit je sigurno od 1 g.

Da, ima jedan pikovit koji je od 1- godine.

Na žalost, nama ništa nije pomagalo do svih ti preparata

little_one -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (21.11.2014 12:38:12)

Mi smo krenuli u vrtic a nismo davali nista za imunitet, i nakon nekih 20 tak dana smo se sjetili da bismo mogli davati nesto. Naravno kad su krenuli virusi. Ti prvi virusi, stomacni i smrcanje su nas stvarno sredili, al smo krenuli od septembra sa njemackim imunnokindom, i izuzev one reakcije na antibiotik do sada nismo bili bolesni...2 mjeseca bez problema, kks odlicna, hgb 123 mjeren sad ove sedmice kad smo ipak zaradili antibiotik tako da sam sklona da vjerujem da ipak radi posao. Vidjecemo i dalje, redovno ga dajemo. Inace kod nas ga nema pa donosimo iz CG ili iz Srbije. Nasa dr je preporucila immuno sa cinkom al ga nismo koristili, njega ostavljamo na pameti za rezerve. I naravno puno voca, meda, redovno jesti, slatkisi na minimumu (slabe imunitet) i unosenje tecnosti...to je nas recept...dakle, bakterijske nas sredjuju, viruse skoro i ne osjetimo, smrcne tu i tamo al to je to.

Misha i Ljisha -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (21.11.2014 14:02:45)

ja sam pocela da joj dajem imuno cink pre mesec dana ali iskreno ne pije ga redovno nece da ga popije pa to ti je. E onda sam krenula na spric pa silom[sm=smiley36.gif] (kod mene nema ako neces milom ide silom sta da se radi) i iskreno mislim da nam je on pomogao da joj se malko vrati apetit. Ne ide u vrtic vec vise od mesec dana i nije bolesna. Ali ja to vezujem sa tim da je drzim kuci i retko idemo u masu.

Nisam znala da je pikovit za decu od 1 god. Eto ti a bas sam mislila da sam se informisala[sm=smiley36.gif].

Moja komsinica je pocela deci da daje srebrnu vodicu i taj sirup od dr Todora kad su napunile dve godine. Kaze cerka joj je popila 12 antibiotika za redom, 9 meseci su se patili sa upalom usiju i kad su presli na homeopatiju i da piju taj sirup i tu vodicu cerke im zdrave ko dren. e sad, verujem da za svako dete nesto drugo pali.

Ja sam kao i LO hranom svojoj Dunji napumpala krvnu sliku kako kaze nasa doktorica[sm=smiley36.gif]. Cak joj je ks i pod upalom bila super sto je retko kaze ona.

Zdrava hrana, bebe i mala deca koja siskaju da sikaju i dalje, cajevi i to je to. A sad da li ovi preparati rade posao ili ne nemam pojma iskreno.

Anoniman -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (21.11.2014 14:08:17)

Mojoj U je hemoglobin pod upalom sada bio 139, odlican , ona lepo jede, voce , povrce, tursiju da ne pricam, kuvano, meso, ali od kako smo posli u vrtic stalno je bolesna[sm=smiley13.gif]
Pijemo imuno , ali dzaba.

janabons -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (21.11.2014 14:12:48)

Od kad smo krenuli u vrtic u septembru,mi smo koristili imuno cink( na spric naravno[sm=smiley36.gif]), i nista. Za prva dva meseca cetiri puta bolesna, od toga tri puta antibiotici ukljuceni. Onda sam krajem oktobra napravila neki domaci sirup( cvekla, med, limun, sargarepa i jabuka). Da li to ima veze ili nema, ne znam,ali sad je prvi put u cugu izgurala tri nedelje[sm=bravo.gif]

veselicaa -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (21.11.2014 14:18:39)

Ja sam prosle godine mojim cerkicama davala Marsovce posto sam dobila hiljadu preporuka ali bukvalno,jer ovde nema ko ih ne koristi.Nisu nam pomogli A. mi je za dva meseca dvaput bila na antibioticima zbog upale grla.Sada planiram da S.kupim Probiokid od Ivancica,pa da pitam jel ima neko misljenje o njemu tj.da li ste ga koristile?Pikovit mi je dr preporucila pa se razmisljam i njega da uzmem ali starijoj.

snezap -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (21.11.2014 14:35:31)

imuno sirup, proizvodjac je pharmalife. Filip ga je pio prosle zime 3 meseca bez prestanka i ni jednom nije bio bolestan proslu jesen i zimu. sada ga ne pijemo, nikako da se nakanim da kupim, a trebala bi

cockic -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (21.11.2014 18:52:20)

ja kupila pocetkom novembra sanastol sa gvozdjem taj sa gvozdjem je od 6 godina.ali ja im dajem po 5ml,pise 10ml.milim da cu u decembru jos jednu bocicu.mozda i uzmem ono riblje ulje sa ukusima.to sam im jednom davala nesto kratko.jekogal mislim da sam imala sa ukusom limuna.

Azra_ -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (22.11.2014 0:28:35)

Mod, gde kupuješ Revitu?

Klarita -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (22.11.2014 15:06:39)

IZVORNA PORUKA: cockic

ja kupila pocetkom novembra sanastol sa gvozdjem taj sa gvozdjem je od 6 godina.ali ja im dajem po 5ml,pise 10ml.milim da cu u decembru jos jednu bocicu.mozda i uzmem ono riblje ulje sa ukusima.to sam im jednom davala nesto kratko.jekogal mislim da sam imala sa ukusom limuna.

I ja cu njega, "kupujem ga od septembra"[sm=zz_furious.gif] bas sam rasejana i zaboravna...moracu da krenem...

cockic -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (5.12.2014 10:08:38)

ja opet uzela sanastol sa gvozdjem i ova slika je ista samo pise da je od tri godine,a na onom proslom da je od 6god.svakako je ml ista deca do 6 godina 5ml,a preko 10ml.za njih dvoje mi traje bocica mesec dana.e i cena nije svuda ista juce u liliju htela da kupim kad ono 890din taj sa gvozdjem.a u drugoj apoteci 730din.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>