RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Deca >> Zdravlje deteta

Poruka

cockic -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (25.9.2014 12:35:55)

mod ja nisam nikad cula za taj,ali koliko procita na netu ima ga i pise erbavita immuno b sirup za decu.

cockic -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (25.9.2014 12:41:50)

ja nasla na netu u nekoj apoteci lora,ima ih u bg i u jos par gradova.u bg mislim da je na nbg.koliko vidim imam dobar sastav taj sirup.ali kosta 1354din.ima sipak,ehinaceu,bakar,cink i jos nesto.

Trcosava -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (25.9.2014 12:42:54)

Mod, mama uzima taj preparat u jednoj apoteci u Bg-u. Njih ima samo tamo, mogu na pp da ti šibnem br. telefona da pitaš da li neko distribuira u Nišu, ili pozoveš direktno ditributerai pitaš ko prodaje njihove proizvode. Barem ja tako radim

Modessty -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (25.9.2014 12:43:26)

i ja ga nađoh na netu i pitam kumu apotekarku, kaže pojma nema šta je to.
Više mi br emuka od toga da dajem po hiljadarku i više za imuno sirupe! Proletos je pio neki Immuno sa cinkom i ništa. Ko vodu da je pio!

Trcosava -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (25.9.2014 12:46:49)

Misliš na immuno kind. Ana je jela one tabletice, stoji da nije zaglavila u bolnici, ali to samo zato jer sam je vodilakod dežurnog lekara, a ne pedijatra i taj joj je davao antibiotike i pregura mi dete bez bolnice. Sad ću da cepam med, mandarine i da kupim polen!

Modessty -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (25.9.2014 12:53:54)

ne sećam se kako beše. Moguće da je taj! Jbt svaki sirup za imunitet je preko 1000 din! Kad skupiš sve što dobiješ da kupiš detetu ispadne bar 50 eur

Guardian -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (25.9.2014 12:57:53)

Bas tako. Jesi li probala polen? Koji preporucujete? U tabletama ili...?

I nama taj Immuno cink nista nije pomogao, kao ni Immunotrofina, a sve pili po 3 meseca, da ne pisem o ostalim sirupima, nema sta nismo probali. Strasno !

vonavoj -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (25.9.2014 12:59:23)

Moja zaova krenula sad sa ribljim uljem,po 1ml dnevno..mala ima cesto laringitis,upalu grla..i sad joj je to dr savetovala[sm=smiley1.gif]

Modessty -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (25.9.2014 12:59:34)

e taj Immunotrofina je pio! I ništa, ko vodu da je pio!
Pisala sam sad uvzniku za Srbiju, da vidim ko to prodaje u Nišu. A sve se nadam da će mi kuma naći nešto slično a jeftinije

Von pio je letos Omegu. Ma bre samo pije nešto za imunitet. meni muka više od toga

cockic -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (25.9.2014 13:01:54)

trco jer ti mislis na imunokind homeopatske tabletice?
a od svih sirupa nama je najbolji oligovit sirup i skoro sam ga nasla u jednom apoteci oko 300din je.

Trcosava -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (25.9.2014 13:02:10)

Ja ću ovde verovatno uzeti od Medex firme, pije i njihov sirup na bazi meda, propolisa i sleza. Imaju pakovan i polen. Kao mala sam uvek jela polen, da li sirov ili pomešan sa medom, ali sam ga jela i nikad bolesna nisam bila.
IZVORNA PORUKA: Guardian

Bas tako. Jesi li probala polen? Koji preporucujete? U tabletama ili...?

I nama taj Immuno cink nista nije pomogao, kao ni Immunotrofina, a sve pili po 3 meseca, da ne pisem o ostalim sirupima, nema sta nismo probali. Strasno !

cockic -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (25.9.2014 13:05:01)

a moji su pilii riblje ulje neko sa nekim ukusima.ma ni ja vise nemam pojma sta da im dam.ali mislim da nam je oligovit za sad najbolji.

vonavoj -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (25.9.2014 13:05:19)

Ja sad ne znam sta da joj dajem...pijem kad se setim da joj sipam propolis sa c vitaminom..
kao jos mi je rano da krenem sa nekim..Prosle godine je bila imuno sirup sa cinkom..nije bila puno bolesna..a sad nema ni treci krajnik,pa se nadam da ce bolje i proci..i vec je velika!

Bibilib -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (25.9.2014 13:15:00)

Da oligovit je pun vitamina i minerala,i mi smo to koristili...

vonavoj -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (25.9.2014 13:16:21)

Cockic,jedno vreme nije bilo oligovita? jesu li to tabletice>

Bibilib -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (25.9.2014 13:24:11)

Ako mogu ja da ti odg.jesu
Oligovit dražeje KLIK
a ima i vitaminski sirup za decu takodje oligovit...
Oligovit sirup KLIKOligovit sirup KLIK

Klarita -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (25.9.2014 13:30:57)

Bibilib, KLIK

Ja sam bila zadovoljna sanostolom, on je oko 750din cini mi se. Vec je vreme da ga uvedem ponovo, samo sto mi se cinilo da se jos vise razjela od njega pa me to malo strah, jer mislim da otvara apetit.
Mod, ako nisi probala njega, probaj bas da vidis i zbog apetita[sm=smiley1.gif]

Modessty -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (25.9.2014 13:33:13)

klari ovaj je kao malo specifičan jer je kao baš pomaže u odbrani od spoljašnjih alergena

i hvala što radiš moj posao! [sm=smiley36.gif]

cockic -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (25.9.2014 13:33:48)

kupila sam u drzavnoj apoteci sveti sava ona koja je stalno dezurna.bas sam se iznenadila kad sam ga nasla.to je bilo mozda pre mesec dana.i a cena je malo preko 300din.nije skup.najpovoljni je a i sastav mu je isti kao i sanastol.vec sam pisala o tome.jedino sto sanastol postoji i sa dodatkom gvozdja.znaci isti je kao onaj bez gvozdja.

a imunokind su homeopatske tablertice,koje na moju decu deluju tako sto su se prehladila.

Guardian -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (25.9.2014 13:34:34)

Modessty, ako ne nadjes to, probaj Propolbaby sirup. Nema bas isti sastav, ali ima med, propolis i ehinaceu, slicno je bar.

Kazu da je i Ecomer dobar, kao i ulje crnog kima, samo sto mislim da je to tesko za decji zeludac.

Trcosava, steta sto ovde nema Medex proizvoda, cula sam da su dobri.

Modessty -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (25.9.2014 13:38:21)

hvala! videću šta ću. Imam po nešto kući samo da vidim šta

Klarita -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (25.9.2014 13:39:54)

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

klari ovaj je kao malo specifičan jer je kao baš pomaže u odbrani od spoljašnjih alergena

i hvala što radiš moj posao! [sm=smiley36.gif]

Ahaa, sad sam se vratila malko unazad pa sam videla.

pa, za svaki pojen, nije mi tesko [sm=jezicek.gif]

Hm, eto osecam neku moralnu obavezu da napisem. Mi smo ucili da je niz klinickih studija potvrdilo da je ehinacea cist marketinski trik i da nema nikakvog ili vrlo slabog efekta na imuni sistem, ali ono sto je sigurno je da su te iste studije potvrdile i dokazale da je ehinacea kontraindikovana kod osoba sa autoimunim bolestima, pa tako [sm=zz_unsure.gif] ne znam sta bih vam rekla.

Modessty -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (25.9.2014 13:41:23)

e sad me ubi na mesto! bolje onda da ne bacam pare bezveze!

Bibilib -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (25.9.2014 13:41:47)

kod mene ovo nesto nece da funkcionise ... probacu kasnije ali hvala na savetu
...

Guardian -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (25.9.2014 13:46:16)

E sad...a meni sasvim suprotno rekli za ehinaceu. Cak i drugarica koja je magistar farmacija se kune u nju i daje svojoj deci Propolbaby tabletice, jer su starija od nase beke.[sm=zmeden.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>