RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Deca >> Zdravlje deteta

Poruka

isidora88 -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (3.3.2012 12:54:37)

ja sam mateji pocela da dajem pikovit i prvi dan kad sam mu dala sirup dobio je temp,ali posle 1 dana je proslo[sm=bravo.gif]
nastavicu da mu dajem,valjda ce mu i apetit bili malo bolji

Silvi TD -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (3.3.2012 13:05:17)

Imuno sirup koristim najcesce...stvarno mi se cini da je najabolji !!

Anoniman -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (5.3.2012 12:05:28)

uzela sam mu marsovce , bas su lepi i on vodi racuna kad ih pije , a pije ih ujutru cim ustane , pre nego sto krene u skolu [sm=smiley1.gif]
videla sam i sirup isto njihov od 1 godine sto se pije , ne znam kakav je , jel neko koristio ? mooozda bih uzela Petri , mada ona uopste nema problem sa imunitetom , ali pokusavam da je cusnem u vrtic pa ako bude bilo potrebe za nekim preparatom da znam kakav je [sm=smiley1.gif]

Jeca* -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (5.3.2012 13:08:20)

ja sam bas pomislila da cu drugom detetu, Boze zdravlje, davati sirup Marsovce kad napuni godinu, tako da, ja bih probala [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anoniman -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (5.3.2012 13:10:42)

Jel to drugo dete na vidiku ? [sm=smiley1.gif]
Probacu cim da neki znak [sm=smiley36.gif]

Jeca* -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (5.3.2012 13:14:58)

drugo dete na vidiku u glavi, ali ne jos uvek u stomaku [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anoniman -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (5.3.2012 13:17:30)

Bice , bice [sm=smiley1.gif]

pinky -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (9.3.2012 18:59:38)

Pozdrav, nova sam na forumu! Htela sam da sa Vama podelim iskustvo koje se tiče korišćenja sirupa IMUNO sa ZN. Koristi se 1X5ml tokom 2 meseca. Rezultati su uočljivi već posle 20 dana kad dete pocinje da dobija apetit. Nakon 2 meseca sledi pauza od mesec dana, kada se sirup može ponovo uključiti. Nama je uspelo, veoma sam zadovoljna[sm=smiley20.gif]

*Alexx* -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (2.7.2012 12:24:46)

Da li je neko davao deci Imunoglukan sirup za imunitet? Andrej je upravo završio sa "turom" od mesec dana, pa me zanima da li možemo da se nadamo nekom poboljšanju?

nenuska12 -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (20.7.2012 14:15:50)

Konacno sam na pravoj temi. Da li dajete bebama nesto za jacanje imunitete?

Anoniman -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (20.7.2012 14:16:52)

Kolika ti je beba?

nenuska12 -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (20.7.2012 15:54:04)

Mali smo mi jos, bebac nema godinu dana. Pedijatri savetuju raznovrsnu ishranu

Anoniman -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (20.7.2012 21:31:10)

Mislim da svi preparatiza jacanje imuniteta idu za decu odgodinu dana i navise.

Bebilina -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (20.7.2012 23:15:35)

Nista joj ne dajem preventivno i na dnevnoj bazi, ali ako primetim da se nesto desava dam joj deciju ehinaceu, nesinteticke vitamine, vitC, probiotik- zavisno od toga na sta sumnjam. To uvek imam u kuci. Nekada sam joj takodje davala aloju i maticnu mlec.
Pred put joj dajem probiotik par dana da joj digestivni trakt pripremim na drugaciju hranu i vodu (mada vodu pijemo flasiranu).

suki -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (31.8.2012 14:13:14)

Pozdrav svima! Hocu da vas pitam da li imate neki predlog kako da cerkici od 2,5 godine ojacam imunitet koji je trenutno uzasno opao i naravno izasle su joj i afte sa sve natecenim i krvavim desnima.[sm=smiley19.gif] Dodala bih jos to, da kod nas za svaki virus dr.daju antibiotik u slucaju da se iskomplikuje pa Tea manje vise svaki mesec popije jednu porciju istog a da nisam sigurna da za tim ima potrebe. U julu nam je dr preporucila probiokid imuno da pije 3 meseca do vrtica (jul, avgust, septembar) a mi nakon 2 meseca zadobili afte sa sve 39 temperaturom. Trenutno ne jede nista, za afte su nam rekli tantum + sinacilin koji joj ne dajem ( mozda gresim) a danas posle 4 dana ima 37,3 temp. U ponedeljak bi trebalo da krenemo u vrtic u koji jos do sada nije isla i eto kako ga pocinjemo. [sm=smiley13.gif] Imate li neki predlog?

suki -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (31.8.2012 14:15:55)

Od probiokid imuno je kakila svaki 3dan i to nocu u pelenu po kliker, a pre toga svaki drugi u nosu i normalnu kolicinu.[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (31.8.2012 14:24:25)

Sinacilin za afte? Nisam to još čula. Probaj Pikovit sa prebiotikom. 

Modessty -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (31.8.2012 14:29:47)

Danilo neće nijedan sirup od kad smo mu davali Pikovit. Ima mnogo jak ukus. Sad mu dajemo Immuno od Pharmalife i njega hoće. Naša dr kaže da je bolje uzimati posebno za imunitet posebno probiotik, jer kaže da je tako bolje. Nešto doktori nisu za te varijante "sve u jedan".
Ovim sirupom sam baaaš zadovoljna, a zadovoljne su imoja kuma i snajka.Pa sad...

suki -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (31.8.2012 14:29:57)

Nisam ni ja cula, zato joj i ne dajem. Pikovit sa prebiotikom to je jedan preparat?... nisam bas upucena[sm=zmeden.gif]

Olga75 -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (31.8.2012 14:32:21)

verovatno je dr dao antibiotike zbog temperature od 39 a video kako afte izgledaju [sm=zmeden.gif] , evo TEMA gde je pisano o aftoznom stomatitisu

Anoniman -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (31.8.2012 14:33:22)

Da, jedan preparat. Ako sam dobro razumela i zapamtila, prebiotici su hrana dobrim bakterijama u crevima. 

suki -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (31.8.2012 14:37:43)

Hvala za temu, videla sam da postoji. Za afte joj dajem tantum i trebalo bi necim da joj mazem (iscitacu temu jer dr.nije rekla nista za mazanje), i za temp. po potrebi. Mozda gresim ali sinacilin joj ne dajem. Pila ga je pre 3 nedelje opet iz razloga sto se nalila hladnog jogurta i paf krajnici. I nista da prodje samo, sve uz ab, pa sam mislila da pokusam da joj ne dam vec da ojacamo nekako. Nisam pametna...[sm=smiley29.gif]

suki -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (2.9.2012 15:45:51)

Evo me opet. Nama jos uvek nije bolje... tj. bolje je u tom pogledu sto nema vise temp. ali desni su joj katastrofalne. Odnela sam je danas kod dezurne dr. da vidi da li ovakve desni idu uz afte ili je ovo nesto dr. Rekla je da ima afte ali ne tako strasno vec da misli da je u pitanju malo zesca upala desni i da je sutra vodim kod zubara ( tamo sam bila u utorak i nisu nam nista rekli osim malo natecenih desni...ok nije ni izgledalo ovako). I ako sutra bude gotov bris +gljivice da taj rez.ponesem da upisu i eventualno promene antibiotik ali da obavezno pocnemo sa sinacilinom koji smo dobili za afte[sm=zmeden.gif] Uzela sam joj pikovit sirup jer ne jede vec nedelju dana... a ni ne kaki.[sm=smiley13.gif] Ona se muci a ja cu da izludim...[sm=smiley19.gif]

suki -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (2.9.2012 15:47:18)

A malo sam i sa temom zalutala.[sm=smiley24.gif]

lanajelena -> RE: Preparati za jačanje imuniteta deteta (7.9.2012 12:03:59)

Kupila sam im Dr Theiss imunovital sirup i pastele,koristio neko?iskustva?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>