|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Musaka
11.7.2018 14:55:24   
veselicaa
Pametne zene ne user posted image user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 51
   RE: Musaka
11.7.2018 15:28:47   
Maraj
Ijao pasticio!!!! Sad bi pravac Greece user posted image

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 52
   RE: Musaka
10.7.2019 12:00:47   
veselicaa

IZVORNA PORUKA: mama ivane

MEKSIČKA MUSAKA

2 čena belog luka,

4-5 crvene paprike,

1/2 žute paprike,

1/2 zelene paprike,

3 tikvice,

1 crveni luk,

maslinovo ulje+puter,

1 konzerva kukuruza šećerca,

1-2 kesice mešavine meksičkog začina (burito ili fajita),

1-2 dl vode,

1/2 kg sira gaude,

1 paket većih tortilja,

čili prah,

1-2 pileća filea.

PRIPREMA:

Na mešavini putera i maslinovog ulja prodinstajte na štapiće narezani pileći file. Dodajte isečenu papriku i crveni luk. Kad se malo prodinstaju, dodajte beli luk i kukuruz. Dodajte začin i malo vode po potrebi. Dodajte tikvice isečene na kocke, još čilija i soli po ukusu. Prodinstajte još pet minuta i ako treba dodajte još vode da bude dosta tečnosti kako bi se tortilje mogle dovoljno natopiti. U vatrostalnoj posudi dno malo nauljite i slažite red tortilja, red dinstanog povrća, red rendane gaude i tako dok ne utrošite sav materijal.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 53
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:







Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica
Norveške rolnice sa cimetom
Ringerajin kuvar: viking RR



Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here