RE: Mobilni telefoni (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Tehnika

Poruka

Leax -> RE: Mobilni telefoni (27.3.2014 22:05:34)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Ko uopšte još koristi sms?

Ja kada sam na poslu [sm=smiley9.gif]

Didy -> RE: Mobilni telefoni (27.3.2014 22:28:43)

Ja pošaljem sms kad nisam sigurna da li je osobi zgodno da se javi (na poslu je, na času, vozi auto i sl.), a bitno mi je da dobije informaciju čim vidi telefon. I mm kad je na poslu, pošaljme mu sms ako imam nešto da mu kažem, retko ga zovem jer znam da je uglavnom na sastancima ili u gužvi. Jednom prilikom mi je rekao - Zovi me samo ako kuća gori. I to prvo pozovi vatrogasce, pa onda mene. [sm=smiley36.gif] Ali zato ako ga zovem, javlja mi se uvek, čak i na sastanku jer zna da je nešto stvarno jako hitno.

Milagros -> RE: Mobilni telefoni (27.3.2014 22:56:57)

Ja imam ovaj iPhone 4
[img]http://www4.slikomat.com/13/0327/mhv-iphone.jpg[/img]
i zgodan je za i praktičan,al me interesira da li je na svim mobilnim isto što se tiče jezika na mobilnom internetu.
Kako ga promjeniti?
Na iPhonu mi je srpski jezik,ali na facebook-u francuski,jer mi je mobilni iz švicarskoj kupljen.
Kako promjeniti jezik na facebook-u na mobilnom internetu?

Trcosava -> RE: Mobilni telefoni (28.3.2014 7:49:13)

Milagros, na kom jeziku ti je face na kompu?

[sm=jezicek.gif] ispade da samo ja ne koristim sms

Ne znam žene, sms jako retko pišem. Dok ja otkucam poruku 3x ću da pozovem i kažem šta je. Taj ko ga zovem, a ne može da se javi -javiće se kad vidi.
Hm mada ja dosta umesto sms-a koristim mail.
Evo od juče primer, zvala sam mm u haosu je, poslala sam mu mail. Video je odmah. [sm=smiley36.gif]

Lu -> RE: Mobilni telefoni (28.3.2014 7:56:41)

Ne koristim ni ja sms, možda dobijem na kraju mjeseca 3-4, to ako sam odgovorila nekome ko nema viber i sl. Najviše koristim viber, za poruke, pozive, slanje slika, videa itd.[sm=bravo.gif]
Gledam Trco karakteristike na tvom tel. pa uspoređujem, moj ima samo 1 Ghc a ono jezgra nemam pojma, nigdje ne pise[sm=smiley36.gif]
Fercera on samo nekad zašteka sve na njemu pa poludim[sm=hudicek1.gif]
E da vas pitam, koliko je dobar onaj clean master, ja sam to instalirala i stalno mi prijabljuje da oslobodim memoriju?

Trcosava -> RE: Mobilni telefoni (28.3.2014 8:11:52)

Cleanmaster smara, samo je ok. Pobriše nešto iz cache-a i sl.

Imaš opciju da isključiš notifikaciju.

Koji ti telefon imaš, pa će ti rečem koliko jezgra imaš [sm=smiley1.gif]

Lu -> RE: Mobilni telefoni (28.3.2014 8:17:25)

Samsung Galaxy Trend

Trcosava -> RE: Mobilni telefoni (28.3.2014 8:25:31)

Ako je to ovaj Samsung Galaxy Trend II Duos S7572 onda imaš 2 jezgra od po 1.2 GHz.

Lu -> RE: Mobilni telefoni (28.3.2014 8:32:42)

nIje, GT-S7560.
4.0.4 android
[img]http://www4.slikomat.com/13/0328/nwv-hr-GT-.jpg[/img]

NadaR -> RE: Mobilni telefoni (28.3.2014 8:34:44)

Ja sam ovisna o whatsapp- u. Sms samo povremeno saljem tati kad mi napise - Gdje str,kako ste I sta radite? Najradije bih ga nazvala ali on voli sms pa mu nakuckam za sve pare.

Peace* -> RE: Mobilni telefoni (28.3.2014 8:43:38)

E da vas pitam, koliko je dobar onaj clean master, ja sam to instalirala i stalno mi prijabljuje da oslobodim memoriju?

I meni to radi, odlepljujem. I kada ga update-ujem, onda ređa nove ikonice: jedna čisti memoriju, jedna ima neki čarobni štapić, jedna ubrzava igrice ako otvorim kroz tu ikonicu...ma ajde više... smara. [sm=smiley13.gif]

Ja sam ovisna o whatsapp- u.

I ja. Mada, kada jako hoću da iskažem emocije, onda stickere i smily-je šaljem sa Vibera. Sve otkucam na WA, pa pređem na Viber i pošaljem sticker. Skontala sam da dosta ljudi koje poznajem to rade. [sm=jezicek.gif] WA može da šalje duže Videe. Ustvari, ja nikada nisam uspela da pošaljem video preko Vibera ako traje duže od 5sec. [sm=smiley13.gif]

Trcosava -> RE: Mobilni telefoni (28.3.2014 8:47:49)

Lu, onda imaš samo jedno jezgro, ja bi se utepala sa tim. Spor mi je i onaj koji sam zamenila, a on ima 2x1.2 GHz.

Za cleanmaster - užite u podešavanja programa i isključite notifikacije. NAPOMENA: svaki put kada kada uradite update aplikacije moraćete da nanovo isključujete opcije.

Milagros -> RE: Mobilni telefoni (28.3.2014 10:46:29)

.

Milagros -> RE: Mobilni telefoni (28.3.2014 10:49:04)

Na srpskom,i ja mislim da to nema veze,jer sve aplikacije na iPhonu su mi na francuskom,ja mislim da bi ga morala prevesti u mobile shopu.

mali_mis -> RE: Mobilni telefoni (28.3.2014 11:30:59)

Ja imam samsung galaxy duos young neki, dobila sam na poklon, i koristim ga samo za igrice kad ne mogu da zaspim, i mrzim ga, tacnije mrzim sve telefone sa touch screen. I imam sony ericsson spiro (preko paketa od pre par godina), i obozavam ga, ljubav na prvi pogled [sm=smiley27.gif]
I cesce koristim sms nego pozive.

Trcosava -> RE: Mobilni telefoni (28.3.2014 12:56:36)

IZVORNA PORUKA: Milagros

Na srpskom,i ja mislim da to nema veze,jer sve aplikacije na iPhonu su mi na francuskom,ja mislim da bi ga morala prevesti u mobile shopu.

gledala sam ja posle na mom telefonu, nema podešavanja za jezik. A to što si sad rekla je bilo moje drugo pitanje. Imaš sigurno opciju da prebaciš na engleski jezik. Jer i meni po defaultu ide sve na slovenački i ja odmah prebacujem na engleski. Ništa ne razumem ni na srpskom ni na slovenačkom šta hoće telefon da mi kaže.
Tako da ja sve prebacujem odmah na english!
Probaj pa javi kojo si uradila.

Ja moj telefon danas odnesoh i sad čekam 2 nedelje da mi vrate novi [sm=smiley13.gif]

wivern -> RE: Mobilni telefoni (30.3.2014 11:10:31)

Cutitu i pevaj, u Srbijici je reklamacioni rok 40 dana a taman posla kad bi se zeznuli da ti daju telefon ranije.

minnica -> RE: Mobilni telefoni (4.4.2014 11:45:53)

Ima li neko pojma kakav je telefon Huawei Ascend Y530?

Lu -> RE: Mobilni telefoni (7.5.2014 8:22:33)

Lu, onda imaš samo jedno jezgro, ja bi se utepala sa tim. Spor mi je i onaj koji sam zamenila, a on ima 2x1.2 GHz.

Ajd mi molim te uporedi ova dva telefona, KLIK
Znači mene zanima brzina a radi se o razlici u 100 eura [sm=smiley24.gif]

Lu -> RE: Mobilni telefoni (7.5.2014 8:24:25)

IZVORNA PORUKA: minnica

Ima li neko pojma kakav je telefon Huawei Ascend Y530?

MM i moja prijateljica su imali i oboje su ih se riješili e sad... dalje od toga ne znam.

Trcosava -> RE: Mobilni telefoni (7.5.2014 8:34:13)

Lu, ako je samo do brzine, onda S4.

On doduše ima manje kompletne memorije (16 GB), ali ima više raspoložljive interne memorije (2GB) plus je brži - četiri jezgra po 1900 MHz, dok (S3 ima 4x1600MHz). I na jednom i na drguom, ako ti zafali mesta možeš da dokupiš memorijsku karticu.
S4 ima i veći displej.

Pazi samo kada kupuješ jer tog S4 ima više i nisu svi sa tim jezgrom. Oznaka za taj tvoj S4 je CDMA.

Javi šta si odlučila.

Lu -> RE: Mobilni telefoni (7.5.2014 8:42:04)

Joj sad si me dala u brigu[sm=zmeden2.gif]
MM je vidio na akciji S3 150 eu a S4 250 i pita koji ćeš[sm=smiley36.gif]
On ti isto nema pojma o tim karakteristikama i vodi se isključivo (kao i ja) usmenim recenzijama tipa, "ovaj je super, brz je i ne šteka"[sm=smiley36.gif]
Hvala ti, vidjeću nemam pojma...

Trcosava -> RE: Mobilni telefoni (7.5.2014 8:46:34)

Eh i gledaj da ne čitaš mnogo i ne veruješ slepo svemu što se piše po forumima (akouopšte to i čitaš), jer sam za moj svašta iščitala na forumu, a telefon radi bez ikakvih problema.

I savet, u slučaju da nema instaliran kitkat android (oznaka 4.4.) pre nego što sve programe intaliraš - prvo install 4.4. pa onda sve programe.

Torbica -> RE: Mobilni telefoni (7.5.2014 9:26:42)

Lele Trco, sta sve napisa!!!! [sm=smiley29.gif] Veze ja nemam..
Ko zna kakvo ce mi cudo dopasti kad se vratim na posao na leto, sluzbeno... Zbog tog touch screen-a sam sebi kupila obicnu Nokiu Asha, ako sam dobro napisala, onu 201. Odlicna je. Operisana sam od onih svih modernih jer ubijaju izvestaji i svasta nesto kad radim....

Trcosava -> RE: Mobilni telefoni (7.5.2014 10:13:41)

Torbice kakvi izveštaji?

Nokia je nekad bila bum kada se pojavila sa symbian OS, na žalost na njemu su i ostali i ništa promenili nisu. Džaba što izbacuju nove telefone, kada je os stari. Nokiu nikad u životu nisam imala i nikad je neću ni kupiti. Zaljubljenik sam bila u Motorolu do V8, onda sam se razočarala i nastavila sa SE. Odnosno sada već samo Sony. Do daljnjeg ostajem njima verna. [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>