|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mobilni telefoni
7.6.2013 12:51:35   
vikiveki
Nato11 ja imam Telenor Smart i dobar je,samo mi je dugo trebalo da se naviknem na telefon na dodir,posto sam ja pre bila protiv toga da imam takav telefon,ali mi muž kupio i mogu reći da je super samo kad se naviknešuser posted image

(odgovor članu razlicak)
Direktna veza do poruke: 326
7.6.2013 12:58:11   
ivaMark
Razlicak, imala sam ja tu opciju...kada sam koristila facebook user posted image
mislim da moras da podesis broj telefona i da stavis opciju da zelis da ti stizu poruke kako sms... nadam se da sam pomogla i javi sta si uradila...
poz

(odgovor članu razlicak)
Direktna veza do poruke: 327
7.6.2013 20:16:25   
nata11

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Nato11 ja imam Telenor Smart i dobar je,samo mi je dugo trebalo da se naviknem na telefon na dodir,posto sam ja pre bila protiv toga da imam takav telefon,ali mi muž kupio i mogu reći da je super samo kad se naviknešuser posted image

Bitno mi je da se nekoci previse na internet kada se povezes. ?

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 328
13.6.2013 19:08:13   
Sanjica26 RR
Alcatel

Kakvo iskustvo imate sa ovim telefon? Moram da kupim novi, jer mi je stari crkao.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 329
13.6.2013 19:11:20   
Figaro88

IZVORNA PORUKA: nata11

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Bitno mi je da se nekoci previse na internet kada se povezes. ?

Ja sam pre dva meseca uzela ovaj,i zadovoljna sam.jedino sto nema puno interne memorije,ako ti je to bitno.Ja ne koristim fejsbuk i sl sto zauzima puno mb pa mi je super....

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 330
13.6.2013 20:24:31   
Trcosava
Sanja zavisi šta ti treba od telefona?

Ko reče da mu ne koči net, ako misli da mu ne koči - jak procesor i nema da koči ni pod ručnom user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 331
13.6.2013 20:26:22   
liliana
Dakle, veće sr**e od telefona od ovog "Sony xpiria tipo" u životu nisam imala!!!!!!!user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 332
3.7.2013 0:52:07   
Azra_
Htela bih tati da kupim novi telefon. Stariji je čovek, bitna je jednostavnost, da su tipke ok, velika slova i ekran. Evo između čega se dvoumim, pa ako neka od vas ima iskustvo sa ovim telefonima, neka pomogne:

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/3670/Nokia/206

http://www.mobilnisvet.com/mobilni-slike-uzivo/3215/Samsung/C3520/5/

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 333
3.7.2013 7:12:51   
Trcosava
Azra, kad su stariji ne znam šta bih ti rekla. Najbolje je da pogledaš ako možeš u nekoj radnji slanje poruka. I naravno, bitno je koliko je tvoj tata tehnički 'podkovan'.

Moj pokojni tata je sve mogao da savlada, mama ne može ni najjednostavnije. Nokiu u životu nisam imala niti ću je ikad kupovati, samsung je meni ok, samo eto proveri za poruke, jer mama mi sad ima samsung i taj je komplikovan za poruke (ima onaj stari, na preklop, onaj baš baš ženski).
Drugoa stvar, kod tih monoblokova, dešava se da se sami otključaju pa šalju poruke i sl (u torbi, džepu), dok sa ovima na preklop to već neće moći da se desi. Nisam ti mnogo pomogla kad je izbor između ova dva u pitanju, ali sam ti barem rekla na šta da obratiš pažnju. user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 334
3.7.2013 9:28:57   
NadaR
Moj tata ne priznaje nista drugo osim nokije .user posted image Veca su slova a i tipke.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 335
3.7.2013 12:31:44   
lanajelena

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Alcatel

Kakvo iskustvo imate sa ovim telefon? Moram da kupim novi, jer mi je stari crkao.

Ja imam alcatel vip droid,nemam pojma koja mu je oznaka,meni je super telefon(slican kao taj tvoj),jedina mu je mana softver koji mi se brzo zeznuo ali su mi zamenili i sad mi je ok,mm je skoro uzeo neki za dinar u vipu mislim da nije android ali isto alcatel sranje zivo

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 336
3.7.2013 12:54:56   
sandrina 85

Alcatel

Ja imam od skoro neki alkatel i za sada sam bas zadovoljna. Kazu prodavci da su OK telefoni, i ja sam bila skeptik.

< Poruku je uredio sandrina 85 -- 3.7.2013 12:56:17 >

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 337
3.7.2013 15:26:33   
Azra_

IZVORNA PORUKA: Nada RR

Moj tata ne priznaje nista drugo osim nokije .user posted image Veca su slova a i tipke.

I moj isto. Sada ima neki njihov model pa sam mislila da će se lakše snaći na njemu, ali Samsung bih pre uzela zbog zgodinijih tipki. Veličina ekrana im je ista 2,4inča. Generalno, ne kuca poruke. Treba mu za telefoniranje najviše. Te osnovne stvari može da savlada...valjda.user posted image

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 338
3.7.2013 15:31:43   
Figaro88

IZVORNA PORUKA: sandrina 85

Alcatel

Ja imam od skoro neki alkatel i za sada sam bas zadovoljna. Kazu prodavci da su OK telefoni, i ja sam bila skeptik.

Svi telenor smart telefoni su alkatelovi.Moj prvi telefon je bio alkatel i meni su ok...

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu sandrina 85)
Direktna veza do poruke: 339
5.9.2013 14:25:43   
Anoniman
da li neko ima ideju sta znaci uzvicnik na samsung telefonu? zeza me neverovatno, par puta se ugasio i kad ga upalim vrate se sva fabricka podesavanja. danas sam shvatila da je dnevnik poziva prazan, pojavljuje se i taj uzvicnik gore u znakovima...grrrr

(odgovor članu Figaro88)
  Direktna veza do poruke: 340
5.9.2013 14:44:43   
Peace*
Meni se telefon gasio milion puta dok nisam uradila update softvera. Koji samsung imaš? (ne znam šta je uzvičnik)

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 341
5.9.2013 14:47:32   
lanajelena
Kod mene na tel stoji gore uzvicnik ali meni je to zbog prijave na google (sestricina ukucavala njenu adresu i sad ne znam lozinkuuser posted image )kad kliknes na taj uzvicnik sta ti pise

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 342
5.9.2013 14:56:34   
Anoniman
ne mogu da kliknem na njega user posted image user posted image

(odgovor članu lanajelena)
  Direktna veza do poruke: 343
1.11.2013 7:22:33   
Anoniman
evo mene opet ovde. u septembru su mi kao popravili telefon, rekli kako je bilo potrebno samo da se odradi neki upgrade i evo opet imam problema....prvo, kad pokusam da uslikam nesto, pokazuje kako memorise, a zapravo ne memorise sliku. a onda se jednom ugasio i obrisao mi sve poruke (doduse, nisam ih imala mnogo sacuvanih) i od tad poceo sve po starim simptomima - gasenje, vracanje fabrickih postavki...grrrrrr

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 344
1.11.2013 7:33:49   
vikiveki
I ja sam na početku imala problema sa povezivanjem na internet,pa sam često morala tel da vraćam na fabrička podešavanja...ali to je bilo na početkuuser posted image sada je sve OKuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 345
1.11.2013 7:49:26   
Anoniman
ja nisam vracala, nego se sam tel gasio (i gasi) i vracao (i vraca) na fabricka.

(odgovor članu vikiveki)
  Direktna veza do poruke: 346
1.11.2013 7:58:41   
vikiveki

IZVORNA PORUKA: ksena

ja nisam vracala, nego se sam tel gasio (i gasi) i vracao (i vraca) na fabricka.

I to je onda neki problem u samom telefonuuser posted image verovatno u onom njegovom ,,pametnom,,delu

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 347
1.11.2013 7:59:35   
Anoniman
da, bas je "pametan". srecom pa je pod garancijom.

(odgovor članu vikiveki)
  Direktna veza do poruke: 348
17.12.2013 8:48:51   
vonavoj
Da li neko ima OVAJ telefon? Dvoumim se izmedju njega i OVOG?
I da li zna neko nesto u vezi telenor vaucera,da li vaze samo za novi ugovor?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 349
17.12.2013 8:53:09   
Peace*
Ja imam Samsung Galaxy 2, i prezadovoljna sam.
U principu, volim Samsunge.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here