|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mobilni telefoni
29.8.2012 23:28:54   
jance
ima za telefone koji imaju Android Os program koji funkcionise kako bebifon, ali koristi mrezu, ne radio vezu. moze da se podesava osetljivost, podesi se broj telefona koji program nazove cim se alarm aktivira,a moze i da uslika u tom trenutku. ako nekoga zanima, mogu da mu napisem i objasnim kako i sta...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 301
30.8.2012 8:36:53   
isidora88
jance mene zanimauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 302
4.12.2012 10:41:53   
Anoniman
hocu da kupim samsung dual sim da bih imala i srpsku i grcku karticu u njemu jer ovako kad prebacujem kartice uvek se nesto sj...e. a koliko sam videla idu micro sim kartice, pa planiram da za grcku karticu trazim da mi ovu staru zamene za jednu obicnu veliku i jednu mikro karticu (prevaranti to naplacuju 8 e), a srpsku samo da mi iseku na licu mesta.
Htela sam da pitam kako ide u srbiji to izdavanje mikro kartice i naravno, ako neko ima ovaj telefon da mi prenese utiske.

(odgovor članu Cecana)
  Direktna veza do poruke: 303
12.3.2013 1:07:33   
liliana
Ja sam uzela "Sony experia tipo" Svidja mi se, mada se jop nisam navikala na njega. Da li neko ima iskustva sa ovim telefonom?

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 304
26.3.2013 8:47:53   
Anck Su Nmaun
Da li neko zna kako obrisati kontakte sa FB sa mob?
Imam HTC Desire C , i od kad ga imam nema sanse to da obrisem, otkacim ja tamo da prestane da ubacuje kontakte ali dzabe...

Cak sam i karticu izvadila pa sve pobrisala, ali samo sam napravila stetu, pogubila 20 tak bitnih brojeva.... a ovi s FB se vratili user posted image

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 305
10.4.2013 9:59:31   
nata11
Anck ja na samsung S moram sto se tice FB kontakta da udjem na svaki posebno, zadrzim malo duze na kontaktu koji hocu da obrisem i onda mi se pojave opcije. I tako svaki pojedinacno.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 306
10.4.2013 10:07:42   
Anck Su Nmaun
Ako mislis da stanem na kontakat i drzim prst da se pojave opcije toga nema na FB kontaktima, ima na svim ostalim na na njih nece, jednostavno oni ne mogu da se obrisu jer ne postoji opcija obrisi user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 307
10.4.2013 10:44:12   
nata11
Anck jel koristis aplikacuju FB Android ili FB za HTC sense?

Direktna veza do poruke: 308
10.4.2013 11:05:30   
ivaMark

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Da li neko zna kako obrisati kontakte sa FB sa mob?
Imam HTC Desire C , i od kad ga imam nema sanse to da obrisem, otkacim ja tamo da prestane da ubacuje kontakte ali dzabe...

Imam isti taj telefon i nema sanse da obrises tu aplikaciju, jedino da je deaktiviras, na da se deinstalira ne moze... mozda neko zna kako moze ali jok user posted image isto kao i ostale aplikacije koje si imala u telefonu kada si ga kupila...

meni je deaktiviran

Direktna veza do poruke: 309
10.4.2013 11:12:01   
Anck Su Nmaun
Nato taj Fb je vec bio u telefonu kad je kupljen,mislim da je za HTC sense

Iva Mark kako da je deaktiviram???
Na jednom sajtu za Mobilne su mi dali savet al bolje da nisu user posted image
Sem sto sam pogubila 20 tak brojeva nista nisam uradila ( da izvadim mem. karticu pa sve pobrisem , otkacim da vise ne trazi brojeve i vratim...al nista)user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 10.4.2013 11:16:17 >

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 310
10.4.2013 11:12:27   
ivaMark
na da se deinstalira ne moze...

vidi se da sam pospana user posted image

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 311
10.4.2013 11:14:32   
Anck Su Nmaun
user posted image Razumeli smo se

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 312
10.4.2013 11:17:47   
ivaMark
Probacu da ti objasnim:
kliknes na ono srednje gde ti izadje sve sto imas (ona kockica kao)
onda gore na menu
zatim manage apps
tu ides na all, zatim u spisku nadjes facebook
kliknes ti i zatim na force stop i disable

javi sta si uradila, ja sam tako... namam ga vise u spisku aplikacija ali je tu u telefonu, nadam se da sam ti malo pomogla user posted image

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 313
10.4.2013 11:18:26   
Modessty
Anck svi HTC telefoni imaju tu foru da možeš da sinhronizuješ sa Face-om ili Google-om. Ako ne želiš te FB kontakte jednostavno ih isključi. Odeš u kontakte, stisneš dugme "menu", zatim odabereš View. Videćeš spisak na kome ti je verovatno Facebook štikliran. Odštikliraj ga i više nećeš videti te kontakte. Oni jesu još uvek tu ali ti ih neće prikazivati u kontaktima. Takodje možeš da u Accaunts i Zynchronisation deštikliraš sinhronizaciju sa Facebookom. Tako ga ne
će sinhronizovati svaki put kad uključiš internet već samo kad ti ručno to odradiš.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 314
10.4.2013 12:17:32   
nata11
http://static.vip.hr/hwdb/images/uploaded/bazaznanja/2204689_HTC_Desire_S.pdf
pogledaj 64-67 stranu mozda ti pomogne.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 315
10.4.2013 13:16:57   
Anck Su Nmaun
Mod meni to stoji odstrikirano kao da ne trazi brojeve sa FB ali oni su i dalje tu, i ranije sam to pokusavala jednostavno nemogu da se izbrisu user posted image
Jos jednom sam proverila i dalje tako stoji ali..

Probala sam ovo sto mi rece IvaMark i onemugucila(disable) sam FB tada je pobrisano sve, ali kad sam ga opet omogucila brojevi se Zasad user posted image
nisu vratili... bas sam isla on line da vidim, nadam se da se nece opet vratiti

Hvala vam cure puno user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 10.4.2013 13:29:28 >

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 316
10.4.2013 13:52:35   
ivaMark
Nisam te najbolje razumela: da li si htela samo brojeve da eliminises ili celu aplikaciju user posted image
ali bitno je da si uspela user posted image
imala sam Fb na mobu pa sam deaktivirala nalog i tako sam i ja primetila da ne moze da se deinstalira sa telefona... ovo je jedino sto moze da se uradi..
drago mi je ako sam pomogla user posted image

Direktna veza do poruke: 317
10.4.2013 13:59:13   
Anck Su Nmaun
Htela sam samo brojeve, ali kad sam onemugucila FB nestalo je, naravno ponovo sam vratila u rad FB , jer mi treba...ali neznam zasto mi to nikad nije palo na pamet tako da uradim...a veruj mi na vise sajtova sam se raspitivala i niko nije mogao da mi pomogne user posted image

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 318
23.4.2013 9:44:11   
nela79
Pokvario mi se telefon, i sad bi ja to trebala promijeniti. Ajd posavjetujte totalnog duduka za svijet mob. telefonije; sta odabrati postpaid ili pripaid, koja opcija je bolja da dobijem neki jeftiniji telefon(ne treba mi neki sa svemirskim opcijama)? user posted image

Direktna veza do poruke: 319
23.4.2013 15:00:45   
sneza24
Ja sam na postpaid-u već 5-6 god.
Ja sam u Telenor-u uzela telefon. Mesečno plaćam 1000 din i imam neograničen internet, 500 poruka u domaćem saobraćaju, 150 min u domaćem saobraćaju i kad to potrošim imam još 1000 min u Telenor mreži. Meni odgovara jer su mi svi u Telenor-u tako da fixni skoro da i ne koristim.

Nije vazno sto ne cinimo dobro, vazno je da ne cinimo zlo. - Mesa Selimovic

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 320
23.4.2013 15:23:06   
Sanja90
Ja sam u postpeidu u mt:s-u, moj paket je najmanji mix400 svakog meseca dobijam 100min.za poziv u bilo kojoj mrezi ukljucujuci i fixni telefon i 100 poruka i imam 50%popusta i placam manje od 500din.mesecno ukoliko ne prekoracim slanje poruka i pozive.Kod njih sam uzela i LG-ov telefon pre 2god.mnogo dobar tel. i izdrzljiv,sobzirom sta sve deca rade sa njim i koliko je puta padaouser posted image Kod njih uvek ima neke akcije pa se treba raspitati.

Nije srecan onaj koji puno ima,vec je srecan onaj kome malo treba.

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 321
23.4.2013 15:59:09   
Anck Su Nmaun
Ja sam presla na Vip zbog telefona, inace MTS ne bih menjala nikad!
Uzela sam telefon HTC , i paket smart 400, znaci 400 smartova ( smart je poruka il minut ili 1 MB, sto je dobro jer se vise isplati pricati 1 minut nego poslati 1 poruku), ja fixni nemam, nismo ni hteli da uvodimo jer nam je jeftinije na mobilni, a tamo samo pretplata 500 user posted image
Kad potrosim smartove imam 1000 minuta besplatnih u mrezi... mada nemam puno ljudi na Vipu pa =jedva od tih besplatnih da potrosim i 50 user posted image

(odgovor članu Sanja90)
Direktna veza do poruke: 322
25.4.2013 10:08:49   
Figaro88
Mene izludjuje to sto ne mogu da deinstaliram neke aplikacije iz telefona.Isto sam u telenoru,i u telefonu su vec bili ona aplikacija 111 meni,dobre stvari,isl.Da li bi mogla da odnesem u neki servis pa oni tamo da mi to sredeuser posted image Bezveze mi zauzima memoriju,a ne koristim uopste.Ima i opera mini,drejzer,vikipedija,a meni to uopste ne treba....

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

Direktna veza do poruke: 323
16.5.2013 12:08:36   
nata11
Figaro nemogu sve aplikacije da se deinstaliraju, neke su fabricki. I mene izludjuju naprimer neke tipa Social Hub,Layar i slicne ali nemoguce ih je ukloniti. A sto se tice Telenor aplikacije ona nestane ako promenis sistem tj. ako ga otkljucaju za ostale mreze ali to ne preporucujem jer ces izgubiti garanciju na telefon.

Jel ima neko Telenor HD telefon?
Ozbiljno razmisljam da ga uzmem jer ga dobijam za 1 din a program mu je potpuno isti kao za Samsung

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 324
6.6.2013 23:28:02   
razlicak
Caos..imam pitanje pa me zanima moze li mi iko pomoci.
Neki dan dobijem sms poruku na tel.koja glasi :Zorica petrovic vama :pa text poruke...istu tu poruku sam dobila na fb...U pitanju je neki fb.me.sms
Nije losa stvar, mada ja stvarno neznam odakle mi to odjednom user posted image ali dobro...I taman kad sam se na to navikla, izgubim to ili izbrisem ili otkud zanm sta sam zbrljavila...sad mogu samo da odgovorim iz poruke, tj ja da pisem. U tom slucaju, pisem sa tel i poruka stize na fb toj osobi..ali kad ona meni pise, dobijam samo na komp, al ne na tel...user posted image

Zna li iko ista o tom?

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here