Anoniman -> RE: Hiperaktivno dete (16.10.2014 10:28:42)
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Mi isto imamo drugara sa Dg ADHD. Bio je par puta kod nas na druženju, i moram primetiti da ja sa njim nisam imala problem. Naučen je na kontakt očima, i ako to uspostaviš, nema problema u komunikaciji - poslušan je i razuman. Moj sin po nekada ima problem sa njim u školi. Taj dečko ga mnogo voli, i često dođe da ga zagrli, ali je dečko mnogo jak, i teško kontroliše emocije, te kada zagrli mog sina, ovog to boli - što dovede do koškanja pa i šutanja. Moram primetiti da dečko ima fine ocene u školi, lepo napreduje. Mnogo truda je uloženo u njega najviše od strane roditelja, a zatim i od strane učiteljice. ovo je problem sa nasim komsijom, mene je strah da Una bude u njegovom prisustvu jer nikada ne znas kako ce da reaguje,mi svi u komsiluku ga mnogo volimo, i usvojen je i kroz svasta je prosao u svom malom zivotu, dosao je ovde sa nepune 4 god, a sada ce evo 13, ali bez obzira koliko paznje, truda, strucne pomoci roditelji ulazu u njega, on se ne menja. Niakda ne znas kako ce da reaguje, dosta je inetligentan, ali zbog svog agresivnog ponasanja ne stize to ni da pokaze gde treba.
|
|
|
|