mamanp -> RE: Kada muž neće da živi odvojeno od roditelja (11.4.2009 8:27:41)
|
Drage moje, kod nas je obicaj da mladi zive u zajednici. Ja sam znala da cemo ziveti u zajednici, ali nisam kontala da je ta zena takva - kakva je. U pocetku mi to nekako i nije smetalo, ajde mladi smo resice se i to, promenice se i ta zena, ali godinama je postajalo sve gore i gore. mm je trebalo podosta godina da shvati da mu majka nije ono sto je on mislio da jeste. Svekrva je zena koja voli da se za sve pita i da upravlja nasim zivotom, pravila bi nam scene, pretvarala se da je bolesna posle svake svadje, padala u nesvest...i tako nekih raznih gluposti, ali to joj vise ne pali... Razumem mm ta zena je njega rodila i odgajila, nekako je njemu cini mi se najteze jer ipak nema resenja za nas sem da cekamo... O odvajanju i ne razmisljam jer je ona u stanju da nas lisi stana ako bi otisli od nje. A da odem od njega...pa ne znam cini mi se da ne bih mogla, jer ipak koliko-toliko solidan nam je zivot (naravno tu nju ne ubrajam) i imamo dvoje dece, i ta zena nije dovoljno dobar razlog da ja njega napustim i da ostavljam decu da rastu bez oca. Imam ja snage za nas oboje. Uh, oduzih...
|
|
|
|