jance -> RE: kada dete udari dete (23.10.2012 15:52:23)
|
takodje me zanimaju iskustva na ovu temu... nedavno sam bas trazila nesto slicno na nekoj drugoj temi ako se dobro secam. Ogi nije od one dece koja ce povredjivati ostale, ali takodje je i blagi dibidus sto se odbrane tice... znam da je jos mali i da naivno ocekuje da svi budu apsolutno dobri prema njemu, ali opet.... imamo kumove ciji sin je 6 meseci stariji od Ogija i poprilican je harambasa... nekoliko puta su se ljudi na nasim proslavama zalili kako im doticni decak udara decu. a roditelji ne reaguju... osim ako reakcijom ne nazivas: neeeemoj sreco, puuusti ga.. i na tome se zavrsi sve, dete nastavlja da ide po sobi i nekom igrackom taba decu po glavi a mama nastavlja da pijucka kaficu... sad, situacija je neprijanta, ostala deca placu i njare se, i sklanjaju se od igracaka, dok ovaj nastavlja da hara... iskreno, Ogi je nekako naviko i uopste vise ne reaguje na njega (ako nije umoran), jednostavno se samo pomeri i nastavi gde je stao, ali sam se bas zamislila sta bi radila kad bi moje dete bilo takvo? i suprotno, dali bi ga ucila da vrati, ili bi ga ucila da ode pa prijavi starijem, pojma nemam...
|
|
|
|