pocahontas -> RE: poremecaj stitaste zlezde i trudnoca (7.6.2012 1:06:40)
|
IZVORNA PORUKA: Malice Hvala vam puno na odgovoru! Uff, bas sam zabrinuta, problem mi je sto zivim u inostranstvu a sledece nedelje putujem za Srbiju pa sam htela to da obavim tamo. Znaci jos jedna nedelja ce sigurno proci, pa onda jos cekanje rezultata... No, nisam jos uvek sigurna da sam trudna, ceo zivot sam imala redovne mestruacije, i bas sada kada smo muz i ja odlucili da probamo da zatrudnimo - meni kasni 10ak dana. 2 testa kazu negativno, a moje menstruacije nema. [sm=zmeden2.gif] meni su ustanovili poremecaj stitne zlezde tako sto nisam dobila menstruaciju ceo mesec, elem, ja sam prvo otisla kod ginekologa misleci naravno da sam trudna pa kada su ustanovili da nisam, dobila sam da pijem anti bebi pilule jer su 2 razlicita ginnekologa smatrala da se radi o hormonskom poremecaju koji ce se pilulama sanirati. na svu srecu drugaricina mama je doktorica u decijoj bolnici i poslala me kod svoje koleginice endokrinologa koja me je poslala da radim hormone i dijagnostifikovala hipertireozu. tada su mi rekli da je izostanak menstruacije jedan od simptoma hipertireoze ali da se ginekolozi na to vrlo cesto zaborave... ja ti zelim da je u pitanju trudnoca jer vidim da to zelis ali se svakako obrati i endokrinologu [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|