Zemunka85 -> RE: Proizvodi za sunce (3.7.2017 10:24:01)
|
Ja samo da podelim svoje iskustvo - pisala sam vam da Saljicem nisam bila zadovoljna. Ove godine sam, iskreno vise jer je bio ogroman popust uzela Eucerin, mada sam zelela Ladival, al je bio skoro 3 puta skuplji. Nije mi bas reprezentativna godina, jer sam 7m pa se nisam uopste suncala, koliko me je sunce uhvatilo do plaze i u vodi, a pri tom smo isli od 4-14. Juna a kazu da je Jun bio nikad hladniji, tako da ... ja obicno idem u sred sezone i pecem se 24/7, volim. Sto se L tice, nije izgorela, mada nzm ni kako bi u tim uslovima, a nije dobila ni one bele fleke kao proslih god, Nzm od cega su bile, ali tada smo se mazali Saljicem. Njeno mleko od SPF50 je jaaako masno, jedva se maze i u vodi ne skida, to mi je ok. E ali sto se mene tice, iako je moj Eucerin bio faktor 50, i onaj protiv alergije, kao i mleko posle Suncanja tkdj posle alergije i iako se nisam suncala, meni je alergija izbila. Manje doduse, samo po cevanicama je krenula, ali svakako ne mogu reci da sam prepreprezadovoljna. MM je i pored faktora 50 izgoreo ali bas kao rak, ali taj covek ni malo nije primer, jer nema pigment bukvalno [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|