Anarunika -> RE: Proizvodi za sunce (5.6.2016 15:04:34)
|
IZVORNA PORUKA: Mariya IZVORNA PORUKA: Anarunika Obzirom da je moj stav da se svime i svačime treba što manje mazati, posle sunčanja im ne stavljam ništa a i ove za sunčanje ne koristim baš svaki čas. Ja polazim od sebe-meni je i nakon kupanja,a pogotovo nakon sunčanja potrebna krema za telo jer osećam da me koža zateže,zato mažem i devojčice. Za svakodnevnu šetnju ih ne mažem jer se ne šetamo po najjačem suncu,naravno,ali ako idemo na kupanje i izlazimo na sunce,mazanje je obavezno. Pogotovo što L ima suvu i osetljivu kožu i odmah pocrveni,njumoram da mažem. H ima neki gen,ona odmah pocrni,kao plavo ciganče mi je [sm=smiley36.gif] Da , za vreme sunčanja i kupanja mazanje se podrazumeva. Moji su svo troje beli a i mm i ja smo. Samo kad se setim kako sam na plaži morala da nosim majcu da ne izgorim [sm=smiley36.gif] toliko me je to nerviralo...a ovo posle , tu još nismo imali potrebe za mazanjem , a videćemo za dalje, nadam se da će tako i ostati. Ja čak ni mleko za telo ne koristim svakodnevno, takav mi karakter [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|