Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 2.6.2012 23:11:20
|
|
|
|
Olga75
|
obozavam njuz net , ne znam da li ste citali komentare , budu bolji od tekstova a najbolje su paljevine sa fb koji to pokapiraju ozbiljno
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 3.6.2012 1:17:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Ahahahahah! E nisam se skoro tako slatko nasmejala! Hvala ti!!!
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 3.6.2012 3:01:45
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr Kako Sorabi nebitni, evo stručne literature KLIK ruski akademik, pisac i biblijski istraživač Akademik a ja ne verujem sta citam...
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 3.6.2012 3:12:00
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Gavrilo1918 Теорије завере? Ево га један чланак! Светски сукоб (сарадња) масона и језуита http://www.vaseljenska.com/misljenja/svetski-sukob-saradnja-masona-i-jezuita/ Мирољуб Петровић је завршио геологију и медицину, а докторирао је на тему повезивања науке и религије на Филозофском факулетету... Hmmm... Mogla bi i ja da povezem tehnologiju sa religijom pa da vidimo zasto je napredan svet danas negde van nasih granica. Mozda ima neka veza... Evo ako mozete da nadjete dokumentarac istoricara, profesora sa Harvarda: Niall Ferguson - Civilization: The West and the Rest ima i dokumentarac BBC-ija o njegovoj knjizi. Niall Ferguson: The 6 killer apps of prosperity - evo ovde u formi predavanja. On tvrdi da ima sest faktora na koji uticu na uspeh neke civilizacije/drzave. Jedan su RADNE NAVIKE. Ti faktori koje on zove "killer apps: su: 1. competition (takmicarstvo) 2. science (nauka) 3. democracy (demokratija) 4. medicina 5. consumerism (potrosacko drustvo) 6. work ethic (radna etika)
< Poruku je uredio vukosava -- 3.6.2012 3:13:35 >
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 3.6.2012 11:13:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vukosava IZVORNA PORUKA: gae_gr Kako Sorabi nebitni, evo stručne literature KLIK ruski akademik, pisac i biblijski istraživač Akademik a ja ne verujem sta citam... Ima ovakvih još u majčici Srbiji, koliko ti volja. Ima jedan matori što tvrdi da ga Milić od Mačve doveo sa Sirijusa gde se inače govori jezikom srpskog seljaka. Taj pominje i nekih 6 šljiva sa uvrnutim stablom koje predstavljaju u stvari vanzemaljsku DNK.
< Poruku je uredio gae_gr -- 3.6.2012 11:18:20 >
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 3.6.2012 12:17:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Mogla bi i ja da povezem tehnologiju sa religijom pa da vidimo zasto je napredan svet danas negde van nasih granica. Mozda ima neka veza... Vuko
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 3.6.2012 19:22:43
|
|
|
|
anuksunamun
|
Mislim da je vreme doslo da predjemo sa kognitivnog na intuitivno,cini mi se vise cemo uspeti da saznamo.Pojedinacna iskustva autora iz svih sfera nauke i umetnosti,mogu da stimulisu nase spoznaje,ali je pitanje u kojoj meri i u kom pravcu.Transcedencija mora da se desi u nama samima,u nasim srcima da bi prisli istini,jer ona je samo jedna. Svi stvaraoci teze savrsenstvu,svaki na svoj nacin,a savrsenstvo je isto tako jedno-Bog Tvorac,iz tog razloga svaki zivot je smislen i produktivan,jer je deo kolektivne svesti teznje istom cilju.Ja odavno ne verujem istoriji,tako da " historia magistra vitae est"-apsolutno ne vazi,uciteljice zivota su ljubav ,vera i nada.
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 3.6.2012 20:11:27
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: anuksunamun Mislim da je vreme doslo da predjemo sa kognitivnog na intuitivno,cini mi se vise cemo uspeti da saznamo.Pojedinacna iskustva autora iz svih sfera nauke i umetnosti,mogu da stimulisu nase spoznaje,ali je pitanje u kojoj meri i u kom pravcu.Transcedencija mora da se desi u nama samima,u nasim srcima da bi prisli istini,jer ona je samo jedna. Svi stvaraoci teze savrsenstvu,svaki na svoj nacin,a savrsenstvo je isto tako jedno-Bog Tvorac,iz tog razloga svaki zivot je smislen i produktivan,jer je deo kolektivne svesti teznje istom cilju.Ja odavno ne verujem istoriji,tako da " historia magistra vitae est"-apsolutno ne vazi,uciteljice zivota su ljubav ,vera i nada. Bas me nasmeja Mogla bi da zaradjujes pare sa ovakvim teorijama i pisanijima kao ova Slavica Setina i ekipa
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 4.6.2012 3:30:37
|
|
|
|
anuksunamun
|
Axaxxaxa Vuko i meni dodje samoj sebi da crknem od smeha,hvala ti na prosvetljenju,sta bih ja bez tebe
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 15.7.2012 11:00:33
|
|
|
|
vukosava
|
Nabasah na sajt dusu dao za ovu temu kliknite - ISKUSTVO PROSVETLJENJA – Nova Vizija i klikni - Teorija zavere Izgleda da postoji neki novi talas ljudi koji su duboko uvereni u veoma slicne stvari. Nekako do mene slabo dopiru mediji koji takve poruke nose... Ali evo nekako ovaj blog naidje...
< Poruku je uredio vukosava -- 15.7.2012 11:01:46 >
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 8.9.2012 10:38:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Upravo sam odgledala ovaj dokumentarac KLIK Ko nađe vremena... Mislim da je ovde pravi odgovor zašto su nove generacije sve gluplje i gluplje i kako u tome ne pomažu samo mediji već i obrazovni sistem... Po meni, nažalost ovo izgleda kao jedina istina
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 27.3.2013 21:39:30
|
|
|
|
dunja RR
|
Malo ću off, čitam upravo knjigu Monike Ali, ovu što smo delili na RR u takmičenju, primila sam se malo. O princezi Dajani, kako je sama iscenirala smrt da bi pobegla od svega. Nije loša ..
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 27.3.2013 23:13:52
|
|
|
|
isidora88
|
to mu dodje kao i prica za arkana ja volim te teorije zavere
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.3.2013 7:50:02
|
|
|
|
Trcosava
|
Vrili? Imamo i ovakvu temu? Maaaalo, samo maaaaalo sam odlutala mislima o teorijama zavere čitajući prvi put davinčijev kod... čitah posle još neke njegove knjige, ali tada me već pamet dozvala. JA nešto ne lupam glavu tim pričama. Sad na history ide ''ancient aliens'' uf brateeeee... tamo su vanzemljaci na svakom koraku. Mada tu se ne govori o budućnosti, već proščosti... Ne znam. Mnogo me gnjave sve te priče. Koliko mi interesantno - zaspala sam uz iste sinoć oko pola 10
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.3.2013 11:05:57
|
|
|
|
Brand new mama
|
Citam ovo o Slavici S. i crkoh od smjeha.Znaci mi sa Sirijusa tj. donijeli smo vanzemaljsku kulturu(a!!!!zato smo mi nebeski narod!!!Plavusa),Hrvati su najstariji zemaljski naarod na planeti(osnovali su Mesopotamijsku drzavu po jednoj teoriji ili t ako nesto)...a svaki smak svjeta se desava samo u Americi(po filmovima) Divno :)
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.3.2013 11:31:34
|
|
|
|
Sanja90
|
juuuu kakva tema,procitah sve od pocetka pa do kraja,pa da podelim i ja sa vama ono sto sam saznala. Amerikanci kazu da ima puno ljudi na planeti i da ce za par godina planeta biti prenaseljena i da se zbog toga mora istrebiti polovina ljudi sa zemlje,zbog toga rade neke eksperimente,prave vestacke viruse,kontrolisu vetrove,zemljotrese i sta ti ja znam sta jos. Sto se tice nase zemlje ona se polako raspada,Kosovo ce kad tad pripasti albancima,jer oni sanjaju o velikoj Albaniji,Vojvodina ce postati samostalna ili ce pripasti Madjarskoj,ocepice se i istocna i zapadna Srbija. Ostace samo jedan mali centralni deo i tad ce nastati katastrofa zgazice nas kao mrave,ako nam Rusija ne bude pomogla. To pise i u nekim svetim knjigama kao prorocanstvo za Srbiju (mozda se nisam bas dobro izrazila). Sve to je vrlo zanimljivo a i jezivo.
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.3.2013 11:43:10
|
|
|
|
Ana RR
|
Rusi se ubise od pomaganja :-P
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.3.2013 11:45:45
|
|
|
|
lesica
|
Da budemo realni, i KiM odavno nije srpsko (ma koliko to surovo zvučalo, i bez obzira što je meni 3/4 familije odatle)
< Poruku je uredio lesica RR -- 28.3.2013 11:46:41 >
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.3.2013 11:45:48
|
|
|
|
Verolina
|
Rusi su nam uvek pomagali-pocevsi od Turaka i potpisivanja Svistovskog mira Kad god nam je trebala pomoc, ne da nam nisu pomogli, nego su nas zeznuli do korica. Ali mi imamo onaj ortodox sindrom
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.3.2013 12:07:44
|
|
|
|
Sanja90
|
Mozda se Rusi opamete,ali ako do toga ne dodje sledi nam propast,to se zna,to svi znaju ali cute... dakle na bali smo
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.3.2013 12:09:55
|
|
|
|
Brand new mama
|
Ko Crnogorci Rusima protiv Japana ma nama je ostala svima scena kad Vronski napusta Rusiju i odlazi da pomogne braci Srbima.Tolstoj je kriv . A na konto Kosova-pa ako cemo po nekoj "pravdi" i Slaveni (tj.Srbi) su protjerali starosjedioce od kojih potjecu Albanci u planine,tako da je Kosovo u 5 vjeku bilo-albansko.... A da smo prenaseljeni-jesmo u globalu Moram opet-a sto smo mi toliko bitni da nas kao neko hoce da unisti?Mislim,ni na karti se ne vidimo dobro(plus da nam samim pokazes slepu kartu-ne bi vecina ni znala da pokaze gdje smo)
< Poruku je uredio Brand new mama -- 28.3.2013 12:12:33 >
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.3.2013 12:48:34
|
|
|
|
Sanja90
|
BNM ne samo nas vec ceo balkan. Balkan je najbolje mesto koje postoji kako strateski tako i klimatski(valjda dobro napisah) Dok u Americi ima tornada razornih vetrova,u Aziji mosuni,u Japanu razorni zemljotresi. Balkan je na najboljem polozaju,ne prete mu cunamiji,tornada,razorni vetrovi,nevidjene poplave gde ginu hiljede ljudi,nema razarajucih zemljotresa i sad da ne nabrajam. Mi kao narod smo za***ani,nikom ne verujemo,zato nas ni ne vole,verujemo u teorije zavere i da nas unistavaju, a to bas ne odgovara svima(jer je sigurno ima). U stanju smo da se pobunimo kad ne mozemo vise izdrzati torturu,ne zelimo da se povinujemo. Zato ce nas cepati na delove dok nas skroz ne uniste. Nase drzave nece biti. Sto bi jedan ucen i nacitan covek rekao(koji je i nas prijatelj) : "Nece to skoro,za jedno 5-6 godina"
< Poruku je uredio Olga RR -- 28.3.2013 13:25:26 >
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.3.2013 12:50:17
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Brand new mama Ko Crnogorci Rusima protiv Japana ma nama je ostala svima scena kad Vronski napusta Rusiju i odlazi da pomogne braci Srbima.Tolstoj je kriv . Aaaha ha ha ha...Odavno se nisam ovako nasmejala
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 28.3.2013 12:55:44
|
|
|
|
Sanja90
|
E da jos jedno prorocanstvo,kada Srbija dodje do kraja rodice se princ(navodno rodice se u Rusiji i bice privrzen Bogu,nesto u smislu Bozijeg sluge) koji ce doci u Srbiju da je spase,tada ce narod ustati i opet se ujediniti da se bori protiv zla(za zlo se smatra Amerika). Kada ce to biti niko ne zna. Koliko je to tacno,ni to se ne zna. Do sada kazu da su se navodno neka predvidjanja i prorocanstva za Srbiju ostvarila...
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?