Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 5.10.2011 14:16:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: hanka Imam pitanjce jel uopste ima neko na forumu ili je bio na kim pa da objasni kako se zivi ja nesto imam drugacije informacije Imam ja. Najsvežije info. Oni koji su se vratili u kuće, namenski izgrađene za povratak Srba, žive sasvim ok i niko ih ne dira.
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 5.10.2011 14:16:37
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: minavb U to ne bih ulazila. Ima raznih priča, neki žive loše a neki i fenomenalno. Evo zašto sam ja izdajnik-mene preterano i ne zanima kakav je život na KiM. Šta znači živeti fenomenalno? Ako dobijaju para više nego što je to prosečna plata u Srbiji, onda da, oni definitivno žive fenomenalno. Ajde sada da pogledamo drugu stranu: sve smo mi majke ili barem želimo to da budemo. Da li smatrate da bi se naš život mogao nazvati fenomenalnim kada bi smo svakoga dana strepeli da li ćemo sutra mi (za koje me toliko i nije briga) i naša mila, draga deca dočekati jutro? Teško da je to fenomenalno, ili barem blizu toga.
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 5.10.2011 14:17:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Verka, on nema virusa u krvi...To je sam izjavio. Veliki broj ljudi odrzava imunitet na visokom nivou da HIV ne predje u sidu, ali on nema uopste virusa u krvi. Ne bi se ljudi cudili da je drukcije. HIV virus odrzava stabilizovanim i ona voditeljka na Studiu B, crna, kovrdzava, ne znam kako se zove...To nije cudno, ali ovo je vec zacudilo naciju, jer se postavlja pitanje kako se izlecio. I sad bih opet valjalo spomenuti one africke majmune i lavove koji zive sa virusom...
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 5.10.2011 14:17:19
|
|
|
|
Verus
|
e vero moja, vazduh u srbiji (gradovima) je daaaleko od cistog, daleko IZVORNA PORUKA: verolino cist vazduh i nebo bez rupa. To je neprocenjivo.
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 5.10.2011 14:19:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma znam ja to, ali je cistiji no u San Francisku npr.
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 5.10.2011 14:20:13
|
|
|
|
viking
|
Mina, evo ga online izdanje Treće oko Vi što živite u Americi, čuvajte se A inače, u ovih pet glavnih naslova ima materijala za teme o teoriji zavere za tri života! IZVORNA PORUKA: minavb Videh neku ženu pre neki dan kako nosi "Treće ok". Na naslovnoj strani naslov, ne sećam se tačno, ali nešto tipa "Ko je i zašto izmislio priču o 2012.?"
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 5.10.2011 14:21:19
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Da li smatrate da bi se naš život mogao nazvati fenomenalnim kada bi smo svakoga dana strepeli da li ćemo sutra mi (za koje me toliko i nije briga) i naša mila, draga deca dočekati jutro? Teško da je to fenomenalno, ili barem blizu toga. Svako može da strepi hoće li dočekati jutro, pa i ti i ja. Zavisi kako posmatraš stvari. Kad smo kod "Trećeg oka", kao klinci smo voleli da zezamo jednu ženu na trafici: "Dobar dan, imateli treće oko?" "Da" "Gospođo, pa vi ste fenomen!" i pobegnemo.
< Poruku je uredio minavb -- 5.10.2011 14:23:13 >
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 5.10.2011 14:21:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Jao naslova li
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 5.10.2011 14:23:26
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Mina, evo ga online izdanje Treće oko Vi što živite u Americi, čuvajte se Veruska, seli se na vreme
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 5.10.2011 14:24:42
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: Snelle Da li smatrate da bi se naš život mogao nazvati fenomenalnim kada bi smo svakoga dana strepeli da li ćemo sutra mi (za koje me toliko i nije briga) i naša mila, draga deca dočekati jutro? Teško da je to fenomenalno, ili barem blizu toga. Svako može da strepi hoće li dočekati jutro, pa i ti i ja. Zavisi kako posmatraš stvari. Mina ne bih da zvučim surovo, ali stvarno me interesuje da li bi i dalje tako razmišljala kada bi živela u Gračanici ili Orahovcu, a ne u Beogradu. Nego, da ne idem više off, vic za Viking: Jedan od najpismenijih iz plemena Maja, kleše u kamenu ploču proročanstvo koje je vrač ranije izgovorio. Odjednom nestane materijala za klesanje, te on ode kod vrača da ga pita šta sad da radi. "Upravo mi nestalo kamenih ploča i ne mogu da nastavim. Šta ću sad?" ..."A dokle si stigao?" "Do 2012" "Auuu, kako će da se istripujuuuuu...."
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 5.10.2011 14:25:42
|
|
|
|
Verus
|
Amerika prva nadrlja u svim tim prirodnim nesrecama i u filmovima. Djavolja zemlja je to. IZVORNA PORUKA: viking RR Mina, evo ga online izdanje Treće oko Vi što živite u Americi, čuvajte se A inače, u ovih pet glavnih naslova ima materijala za teme o teoriji zavere za tri života! IZVORNA PORUKA: minavb Videh neku ženu pre neki dan kako nosi "Treće ok". Na naslovnoj strani naslov, ne sećam se tačno, ali nešto tipa "Ko je i zašto izmislio priču o 2012.?"
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 5.10.2011 14:30:21
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Mina ne bih da zvučim surovo, ali stvarno me interesuje da li bi i dalje tako razmišljala kada bi živela u Gračanici ili Orahovcu, a ne u Beogradu. Ne živim tamo, živim u Beogradu. O tome kako oni tamo žive je trebala, i treba, da brine Vlada a ne ja.
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 5.10.2011 14:30:51
|
|
|
|
*Alexx*
|
Niko ne piše, svi čitaju Treće oko Ja bih onaj plašt nevidjivosti, molim.
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 5.10.2011 14:32:30
|
|
|
|
minavb
|
Srela sam necidljivog čoveka na Kupusijadi u Mrčajevcima. Prosio je i ja sam ga slikala.
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 5.10.2011 14:36:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Niko ne piše, svi čitaju Treće oko Ja bih onaj plašt nevidjivosti, molim. Pročitala!!! Meni bi svakako više prijalo selo (ja sam seljanka u duši ) a i radim u poljoprivredi već 5 godina, tako da ove godine obećavaju!!!
< Poruku je uredio n i n a -- 5.10.2011 14:38:34 >
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 5.10.2011 14:37:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Ako krene naopako u Srbij, dozvolite da vas povedem u Radzastan...Ja sam dobar vodja, prihvatam krivicu za sve, odgovorna sam za sve..Ma samo me sledite i odvescu vas tamo gde se cuje zov nezagadjenog. Nosicete sari, ne morate da se brijete i sta vas briga....
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 5.10.2011 14:37:45
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: Snelle Mina ne bih da zvučim surovo, ali stvarno me interesuje da li bi i dalje tako razmišljala kada bi živela u Gračanici ili Orahovcu, a ne u Beogradu. Ne živim tamo, živim u Beogradu. O tome kako oni tamo žive je trebala, i treba, da brine Vlada a ne ja. I tako smo na kraju uspele da dodjemo do istog zaključka Kad smo kod trećeg oka, bacih pogled na onaj link - jel taj aspartam stvarno štetan ili je opet fora? Nisam čiatala članak, ne znam šta su pisali, ali znam da se i ranije govorilo o tome (kunem se nisam to čitala u trećem oku )
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 5.10.2011 14:37:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Snelle, isto pitanje mogu da postave i pripadnici LGBT populacije. Ili neko iz Ruande, Somalije.... Mislim da bi trebali da poslusamo Viking i da se ne glodjemo oko toga. Svi bi mi voleli da im pomognemo, samo imamo razlicita misljenja o tome kako bi to trebalo uraditi. A polemika na RR im ne pomaze. IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: Snelle Mina ne bih da zvučim surovo, ali stvarno me interesuje da li bi i dalje tako razmišljala kada bi živela u Gračanici ili Orahovcu, a ne u Beogradu. Ne živim tamo, živim u Beogradu. O tome kako oni tamo žive je trebala, i treba, da brine Vlada a ne ja.
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 5.10.2011 14:40:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Verka, ja bih za tobom, ali nesto ne znam da li bih bas tamo. BTW, tamo jos uvek postoji i guba. Mislim da izmedju gube i onog drugog sto se nudi, biram to drugo pa sta god da je. IZVORNA PORUKA: verolino Ako krene naopako u Srbij, dozvolite da vas povedem u Radzastan...Ja sam dobar vodja, prihvatam krivicu za sve, odgovorna sam za sve..Ma samo me sledite i odvescu vas tamo gde se cuje zov nezagadjenog. Nosicete sari, ne morate da se brijete i sta vas briga....
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 5.10.2011 14:40:21
|
|
|
|
hanka
|
Mislim da je malo ova tema otisla u drugom pravcu ali da nekom ne odgovara da zivi na famoznoj teritoriji ne bi ziveo mislim da vecina ima gde da ode tako da mi njihova situacija nije za zaljenje pogotovo onih koji su se doselili.Pre neke dve godine bila je emisija na tv i uporedjenje koje je po meni fenomenalno ono sto je Jevrejima Jerusalim to je Srbima Kosovo samo sto Jevreji nikad ne bi prodali svoj Jerusalim.Kakav smo mi narod za pare bi djavolu dusu prodali a posle trazili prodato kod raznoraznih medjunarodnih zajednica.Informacije koje dobijamo u vestima su sarena laza a teorije zavere su samo zavesa i zanimacija kad neki zakon ili desavanje u zemlji i svetu treba da se provuce. Za smak sveta kupicu letelicu koja ce me odrzati u vasioni dok se sve ne resi
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 5.10.2011 14:41:22
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis Snelle, isto pitanje mogu da postave i pripadnici LGBT populacije. Ili neko iz Ruande, Somalije.... Mislim da bi trebali da poslusamo Viking i da se ne glodjemo oko toga. Svi bi mi voleli da im pomognemo, samo imamo razlicita misljenja o tome kako bi to trebalo uraditi. A polemika na RR im ne pomaze. Ja neću Verolino za vođu. Kad zatrudni biće tri puta gluplja od mene!
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 5.10.2011 14:42:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis Verka, ja bih za tobom, ali nesto ne znam da li bih bas tamo. BTW, tamo jos uvek postoji i guba. Mislim da izmedju gube i onog drugog sto se nudi, biram to drugo pa sta god da je. IZVORNA PORUKA: verolino Ako krene naopako u Srbij, dozvolite da vas povedem u Radzastan...Ja sam dobar vodja, prihvatam krivicu za sve, odgovorna sam za sve..Ma samo me sledite i odvescu vas tamo gde se cuje zov nezagadjenog. Nosicete sari, ne morate da se brijete i sta vas briga.... Hahahhahahahaah Sad bih se kotrljala po zemlji od smeha
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 5.10.2011 14:43:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: MaliMis Snelle, isto pitanje mogu da postave i pripadnici LGBT populacije. Ili neko iz Ruande, Somalije.... Mislim da bi trebali da poslusamo Viking i da se ne glodjemo oko toga. Svi bi mi voleli da im pomognemo, samo imamo razlicita misljenja o tome kako bi to trebalo uraditi. A polemika na RR im ne pomaze. Ja neću Verolino za vođu. Kad zatrudni biće tri puta gluplja od mene! Joooooooooj, suze su mi krenule od Misa i tebe
|
|
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 5.10.2011 14:43:16
|
|
|
|
minavb
|
Da dodam da od gube ne oboljeva svako i da aspartam jeste stetan, kao i svi veštačni zaslađivači.
|
|
RE: buducnost-istina ili teorija zavere 5.10.2011 14:44:02
|
|
|
|
Snelle
|
Misu, ja sam Kosmet navela samo kao primer, jer je ono što je mom srcu najbliže. Naravno da saosećam sa svima koji pate ili koji su ugroženi. I ne, ne glođem se ni sa kime, možda moji postovi tako "zvuče" ali mi to nije namera
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Ime za dečakaAdminKoje vam se ime više svidja:Danijel (
5%)
Martin (
6%)
Filip (
33%)
Damjan (
52%)
Marin (
4%)
Ukupan broj glasova: 129Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!