Anoniman -> RE: buducnost-istina ili teorija zavere (4.5.2011 21:04:04)
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Verus, nije baš svuda pravilo da su Srbi omraženi. Mnogi strendžeri nas doživljavaju kao ku*čevit narod koji neće u okove, koji se bori, makar i goloruk, koji mrzi nepravdu. Prznice smo, bahati smo, ali nedamo na sebe. Sad, negde nam to tretiraju kao vrlinu, negde, naravno, kao manu. Pa koju strani medalje dobiješ. Da, ali pri tom za tu borbu obucavamo decu od pelena, pa oni od 5 godina nose nozeve za pojasom. Dzaba nam kur*evitost, kad uz to dobijemo i epitet koljaca i nasilnika. Nikada necu zaboraviti 1998-mu...Bili smo u Grckoj na ekskurziji, a u hotelu sa nama su bili neki Italijani. prvo su bezali od nas dva dana, onda su "najhrabriji od njih" prisli nekim nasim devojkama (ja sam tu bila) i mic po mic, skontasmo da se oni nas plase, jer smo okarakterisani kao sto sam gore navela. Dzaba smo im objasnjavali, pravdali se..Jok...Neverica je bila na njihovim licima...Stereotipna misljenja ucine cudo.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|