dunja RR -> RE: Dobar=Glup (29.7.2010 11:56:20)
|
IZVORNA PORUKA: pepino IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: lanajelena Smatram da sam jako dobra osoba,nikome ne zelim zlo i nisam zlopamtilo i mislim da sam zbog toga nekad glupa jer neki uspeju da to iskoriste (ne uvek ali...) u ovom surovom svetu nazalost moras imati neku taktiku da bi opstao... shvatam da sam sa godinama sve cvrsca i ne dam na sebe i svoju porodicu ... ala sam rekla svaka mi cas_t...ne citajte [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] slažem se, ali to ne znači da nisi dobar, sve može da se postigne, potrebna je samo dobra kalkulacija, hladna glava i vrelo srce..... ALL INCLUSIVE[sm=smiley36.gif] Ja to znam Dunja,ali ja nemam ni jedno od toga! Vjerujte mi,vaspitavana sam da se ne svadjam,ne mjesam,da se sklanjam svima,da je sramota ovo,ono,u fazonu moji su uvijek bili ,,Sta ce reci ljudi,, i kad sam bila kriva i kada ne! Ma boli me uvo za ljude,trebala sam ja da budem vaznija,a ne tamo neki nebitni ljudi! Oboje roditelja su mi preposteni! Geni su ucinili svoje,a i vaspitanje! I nazalost jako mi ide tesko da znam kada mogu biti dobra,mekana,a kada trebam pokazati stav,cvrstinu.... tako je[sm=bravo.gif], ali sa godinama to ljudi shvataju( bar većina), neki pre neki kasnije..... ne kažem da treba gledati slepo samo sebe, ali sebi MORAŠ biti na prvom mestu i nikako drugačije( ako usrećiš još nekoga, tim bolje), to je recept za uspeh,.... pod uspehom ne smatram titule, pare, materiju... uspeh je sreća, življenje života punim plućima...
|
|
|
|