Anoniman -> Gastritis (28.7.2010 16:59:18)
|
Neverovatno, ali istinito, nismo imali ovu temu, pa otvaram. Iz teme "Kandida" IZVORNA PORUKA: pcelica Maja IZVORNA PORUKA: Nedja Pčelice, mm je nedavno imao anginu, identične simptome, prvo ga je mučio želudac (ne znam kako je povezano, ali imao je taj problem), onda ga je bolelo grlo, pa je primetio čepiće na krajniku. Izlečio se za 5 dana, terapija penicilin Pa i ja sam imala probleme sa zeludcem i sad kad se vratim unazad sve je pocelo tako sto sam imala knedlu u grlu! A posle terapije zeludac? IZVORNA PORUKA: Nedja E sad, što se želuca tiče, i mm i ja imamo gastritis, samo što mm ima blag, i ne trebaju mu lekovi, a ja sam dobila dva leka, kao terapiju mesec dana. Nisam još počela On se bola u stomaku rešio tako što sam mu dovela maserku, uradila mu je tajlandsku, pa relaks masažu i pošto ima sabijene pršljenove na leđima, ona ih je izvukla i oslobodila pritisak sa želuca. Godinama se mučio, i sad mu je dobro, jede kao bure bez dna. IZVORNA PORUKA: pcelica Maja da ,secam se da si pricala da ima problema sa ishranom! a gastritis su ti ustanovili onom sondom? jos mi kazu za zeludac da je mozda spusten ili podignut... IZVORNA PORUKA: anuksunamun IZVORNA PORUKA: Nedja Pčelice, angina obično ide sa temperaturom, ali je mm nije imao, a nije bila "blaga" angina. Savetujem ti da proveriš to, imamo i ovde temu "angina", pa vidi da li ti se uklapaju simptomi. E sad, što se želuca tiče, i mm i ja imamo gastritis, samo što mm ima blag, i ne trebaju mu lekovi, a ja sam dobila dva leka, kao terapiju mesec dana. Nisam još počela On se bola u stomaku rešio tako što sam mu dovela maserku, uradila mu je tajlandsku, pa relaks masažu i pošto ima sabijene pršljenove na leđima, ona ih je izvukla i oslobodila pritisak sa želuca. Godinama se mučio, i sad mu je dobro, jede kao bure bez dna. meni je gastritis nestao kada sam prestala da pusim IZVORNA PORUKA: Nedja Želudac može da bude podignut ili spušten zbog kičme, tako je bilo kod mm, skroz mu se podigao želudac. Moj gastritis je toliko uznapredovao da mi je dr otkrila bez sonde. Samo mi je ispipala stomak, i odmah je znala. IZVORNA PORUKA: pcelica Maja jao moram i za zeludac da idem ali tu sondu nikako necu moci... Nedja draga pocni sa terapijom nemoj da napravis nesto jos gore... a koje si ti simptome imala? Jer ima tema o gastritisu? BAs me zanima i to! IZVORNA PORUKA: anuksunamun IZVORNA PORUKA: Nedja Želudac može da bude podignut ili spušten zbog kičme, tako je bilo kod mm, skroz mu se podigao želudac. Moj gastritis je toliko uznapredovao da mi je dr otkrila bez sonde. Samo mi je ispipala stomak, i odmah je znala. da kod nas je porodicni problem...samo htedoh reci ako pusis kojim slucajem-prestani ...rezultati stizu nakon mesec dana ...nikada vise za ove tri godine nisam imala kiselinu
|
|
|
|