Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trezan misli - pijan govori 30.5.2010 23:59:39
|
|
|
|
Mishica 77
|
IZVORNA PORUKA: eni26 Naravno da je tacno! tad imas potrebu vise da pricas i ono sto nikad nisi imao hrabrosti reci..Znam iz licnog iskustva!
|
|
RE: Trezan misli - pijan govori 31.5.2010 0:02:19
|
|
|
|
Anoniman
|
U mom slučaju , malo bih promenila ovu "mudrost" - Što trezan mislim pijan uradi.
|
|
|
|
RE: Trezan misli - pijan govori 16.2.2011 20:38:59
|
|
|
|
Brana
|
ziva istina.
|
|
|
|
RE: Trezan misli - pijan govori 16.2.2011 23:13:21
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
i ja ovu teoriju potvrdjujem!!!
|
|
|
|
RE: Trezan misli - pijan govori 17.2.2011 11:39:36
|
|
|
|
Olga75
|
nista gore nego kad popuste inhibitori
|
|
RE: Trezan misli - pijan govori 28.2.2018 12:57:27
|
|
|
|
Dora89
|
Da,naučno potvrđeno. Ali neki i nisu toliko pijani, nego koriste izgovor da kažu ili urade ono što inače ne bi smeli.
|
|
|
|
RE: Trezan misli - pijan govori 28.2.2018 13:00:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Dora89 Ali neki i nisu toliko pijani, nego koriste izgovor da kažu ili urade ono što inače ne bi smeli. Bravo haha u to sam se uverila mnogo puta. Sutra imaju lep izgovor
|
|
|
|
RE: Trezan misli - pijan govori 28.2.2018 14:02:02
|
|
|
|
mama Jo
|
Slazem se... samo dobiju hrabrosti vise...
|
|
RE: Trezan misli - pijan govori 2.3.2018 0:50:49
|
|
|
|
Srecko47E
|
Slazem se.
|
|
|
|
RE: Trezan misli - pijan govori 2.5.2018 2:23:23
|
|
|
|
MimaKos
|
Bar znas na cemu si
|
|
|
|
RE: Trezan misli - pijan govori 2.5.2018 7:14:54
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Dobro je to ponekad
|
|
|
|
RE: Trezan misli - pijan govori 2.5.2018 7:16:08
|
|
|
|
mama Jo
|
Naravno 😊 da cujemo sta kaze podsvest
|
|
RE: Trezan misli - pijan govori 2.5.2018 7:21:48
|
|
|
|
MimaKos
|
Kad se skupi hrabrost da se neato kaze
|
|
|
|
RE: Trezan misli - pijan govori 2.5.2018 9:33:12
|
|
|
|
mama Jo
|
I odmah sve, a sutra.....
|
|
RE: Trezan misli - pijan govori 2.5.2018 9:34:26
|
|
|
|
MimaKos
|
I sutra to misli a ti si bar nacisto.. ja nemam problem i trezna kazem sve
|
|
|
|
RE: Trezan misli - pijan govori 2.5.2018 9:39:09
|
|
|
|
mama Jo
|
Isto, ali znam da se ljudi vrlo cesto kaju jer preteraju i u recima i ponasanju pijani
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Ime za devojcicu Koje je po vama najlepse ime za devojcicu ?Magdalena (
33%)
Emilija (
29%)
Natalija (
39%)
Ukupan broj glasova: 466Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!