Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trezan misli - pijan govori 6.4.2009 20:25:26
|
|
|
|
guppy RR
|
Hahahahahahhaa, nisam nikad još čula to .. ali onda sam ja STALNO pijana
|
|
|
|
RE: Trezan misli - pijan govori 6.4.2009 20:26:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Nikada nisi to čula??? Stvaaaaaaaaaarno???
|
|
|
|
RE: Trezan misli - pijan govori 6.4.2009 20:36:28
|
|
|
|
Sneža
|
O da ovo jeste istina!
|
|
RE: Trezan misli - pijan govori 6.4.2009 22:44:23
|
|
|
|
afrodita
|
Istina je. Vise puta sam cula i od drugih.
|
|
|
|
RE: Trezan misli - pijan govori 6.4.2009 22:48:03
|
|
|
|
sneza24
|
Mozda je istina kod nekih a znam da se neki foliraju kad popiju tako da mislim da to nije u potpunosti tacno.
|
|
|
|
RE: Trezan misli - pijan govori 6.4.2009 22:52:04
|
|
|
|
afrodita
|
Oni koji se foliraju nisu skroz pijani. Ja kad popijem volim da se malo vise foliram...
|
|
|
|
RE: Trezan misli - pijan govori 6.4.2009 23:07:36
|
|
|
|
mamaraja
|
Moj slučaj! Akutno i opasno! Znači, tu smo egal sa muškima.
|
|
|
|
RE: Trezan misli - pijan govori 6.4.2009 23:44:02
|
|
|
|
Mikica2
|
Ziva istina!
|
|
|
|
RE: Trezan misli - pijan govori 7.4.2009 8:29:55
|
|
|
|
Anoniman
|
mislim da ima istine u ovoj konstataciji
|
|
|
|
RE: Trezan misli - pijan govori 7.4.2009 9:25:13
|
|
|
|
bebać
|
Uzet ću primjer svog supruga...ponekad kad radi pa posle ostane na par pića sa tim ljudima,i popiju koje pivo...dodje doma i onda postaje nježan,osjetljiv...govori mi non stop kako mene i Sergeja voli najviše na svijetu,a takav nije ono obično,svakodnevno...škrt je na izlivima nježnosti svake vrste,nekako rezervisan...a tada se baš očepi....znači ima istine
|
|
RE: Trezan misli - pijan govori 7.4.2009 9:32:16
|
|
|
|
NadaR
|
Uh jeste istina, imala sam takvih momenata Mada sreca pa to niko ne uzima skroz ozbiljno a i uvijek se moze izvuci> niceg se ne sjecam
|
|
RE: Trezan misli - pijan govori 7.4.2009 10:06:42
|
|
|
|
maša
|
Eeee Nado, sećala se ti ili ne, šteta je učinjena....Zato je ne cugam...
|
|
|
|
RE: Trezan misli - pijan govori 7.4.2009 11:43:58
|
|
|
|
eugenija
|
Ima istine, mada nije pravilo...
|
|
RE: Trezan misli - pijan govori 7.4.2009 20:47:10
|
|
|
|
Lu
|
Uh ima istine,volim slušati tako neke osobe kad popiju pa sutradan se izvlače na sve moguće načine, a dešavalo se i meni kad sam nekad davno znala cugnut, uh znam kako izgleda to kajanje sutradan ali čovjek jednostavno postane emotivno otvoreniji i jbg.
|
|
|
|
RE: Trezan misli - pijan govori 9.4.2009 10:46:35
|
|
|
|
oliveradj
|
Ima istine u tome, sve zavisi i kakva je osoba naravi kad popije ali dosta njih govore istinu, a posle....
|
|
RE: Trezan misli - pijan govori 26.4.2010 15:18:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne...
|
|
|
|
RE: Trezan misli - pijan govori 26.4.2010 15:25:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bebać Uzet ću primjer svog supruga...ponekad kad radi pa posle ostane na par pića sa tim ljudima,i popiju koje pivo...dodje doma i onda postaje nježan,osjetljiv...govori mi non stop kako mene i Sergeja voli najviše na svijetu,a takav nije ono obično,svakodnevno...škrt je na izlivima nježnosti svake vrste,nekako rezervisan...a tada se baš očepi....znači ima istine I mV nekad tako...
|
|
|
|
RE: Trezan misli - pijan govori 9.5.2010 22:32:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Pijan covek jednostavno ne vodi racuna o osecanjima drugih, pa samim tim ima i vise hrabrosti da izgovori ono sto trezan nikad ne bi rekao...
|
|
|
|
RE: Trezan misli - pijan govori 9.5.2010 22:36:23
|
|
|
|
New Mom
|
Mislim da ljudi to koriste kao alibi da bi se ponašali kako im je volja. Neki se i foliraju tada. OK, inhibicija posustane zbog dejstva alkohola, ali dosta se preteruje.
|
|
RE: Trezan misli - pijan govori 9.5.2010 22:38:38
|
|
|
|
Misica 3
|
Definitivno ima istine...
|
|
|
|
RE: Trezan misli - pijan govori 9.5.2010 22:51:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Ufm šta sam ja sve rekla i uradila u mladim, ludim, pijanim danima...ne smem ni da se setim, dobro sam živa ostala
|
|
|
|
RE: Trezan misli - pijan govori 9.5.2010 22:54:48
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Mislim da ljudi to koriste kao alibi da bi se ponašali kako im je volja. Neki se i foliraju tada. OK, inhibicija posustane zbog dejstva alkohola, ali dosta se preteruje. ja bi se potpisala ispod ovog Mm zna da prizna nesto kad cugne,sto nebi reko ni da uperim pusku kad je trezan
< Poruku je uredio marince -- 9.5.2010 22:55:04 >
|
|
RE: Trezan misli - pijan govori 10.5.2010 10:17:25
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Ufm šta sam ja sve rekla i uradila u mladim, ludim, pijanim danima...ne smem ni da se setim, dobro sam živa ostala Ufffff ...
|
|
RE: Trezan misli - pijan govori 10.5.2010 20:09:02
|
|
|
|
eni26
|
Naravno da je tacno! tad imas potrebu vise da pricas i ono sto nikad nisi imao hrabrosti reci..Znam iz licnog iskustva!
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?