Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 11.12.2009 10:57:31
|
|
|
|
Lilly*
|
Dudu, ima tih tableta koje sadrže kombinaciju aminokiselina koje su dobre za muškarce, a od čajeva je dobar čaj od piskavice i neki član, Vlada mislim da se zvaše, je napisao da su odlični i izdanci od piskavice tako sirovi da se jedu
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 11.12.2009 10:58:48
|
|
|
|
Mari86
|
Pa moze da pije komples vitamina B,cink je dobar,selen,vitamin C,L.karnitin i sve ovo sto ti je Lili rekla!!
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 11.12.2009 11:04:59
|
|
|
|
Dudu25
|
Hvala puno drage moje
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 11.12.2009 11:39:45
|
|
|
|
Dudu25
|
jel smije da pocne on sto da uzme na svoju ruku ili da saceka prvo sta ce reci dok.?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 11.12.2009 11:45:02
|
|
|
|
cipiripi
|
poslusaj prvo doktoricu, a kasnije cu ti detaljno napisati sve sta znam..imam guzvu sad ..cmok i da...nalaz nije toliko los...ne brini
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 11.12.2009 11:46:08
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi poslusaj prvo doktoricu, a kasnije cu ti detaljno napisati sve sta znam..imam guzvu sad ..cmok i da...nalaz nije toliko los...ne brini mojeee
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 11.12.2009 11:47:32
|
|
|
|
Maza82
|
Eto vidiš Dudu mila, nalaz nije puno loš.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 11.12.2009 11:49:26
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Maza82 Eto vidiš Dudu mila, nalaz nije puno loš. Nije da!! Ufff....nesto mi tesko ali dobro...nije teme za ovde inace cu dobiti pec
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 11.12.2009 11:50:29
|
|
|
|
Maza82
|
Šta je Mari? Što ti je teško?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 11.12.2009 11:53:32
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 IZVORNA PORUKA: Maza82 Eto vidiš Dudu mila, nalaz nije puno loš. Nije da!! Ufff....nesto mi tesko ali dobro...nije teme za ovde inace cu dobiti pec sta je bilo Mari
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 11.12.2009 12:00:56
|
|
|
|
Mari86
|
Tesko mi je sto je mm los spermogram..i sto pokusavam da nateram sebe da mislim kako je sve ok... a nije.. Nadam se i cekam kao i sve..ali dodje im dan kada sam ljuta sto je tako...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 11.12.2009 12:03:05
|
|
|
|
Maza82
|
jel ima neka tema gdje možeš da nam ispričaš kako se osjećaš, ali sve da ispričaš, jer će ti biti lakše, a mi da te saslušamo, da nas ne opomenu?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 11.12.2009 12:03:37
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 Tesko mi je sto je mm los spermogram..i sto pokusavam da nateram sebe da mislim kako je sve ok... a nije.. Nadam se i cekam kao i sve..ali dodje im dan kada sam ljuta sto je tako... Mari pa bitno je da znamo sta je pa cemo to pomocu medicine sve da rijesimo ako Bog da, a ne da nam vrijeme leti i godine nego smo na vrijeme izvadili sve analize i cuda i pomoci cemo nasim muzicima i nama same da vratimo sve u normalo onda cemo ostati trudne i biti majke itd itd Mari budi pozitivna draga bice sve u redu mora biti
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 11.12.2009 12:03:40
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Maza82 jel ima neka tema gdje možeš da nam ispričaš kako se osjećaš, ali sve da ispričaš, jer će ti biti lakše, a mi da te saslušamo, da nas ne opomenu? nemam pojma draga...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 11.12.2009 13:19:29
|
|
|
|
Iva979
|
Dudu, povecacete broj spermica! sad sam procitala nalaze. Dobro je da bar nema bakterija nikakvih! Mari, jesi ti dobro?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 11.12.2009 13:20:17
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: Dudu25 jel smije da pocne on sto da uzme na svoju ruku ili da saceka prvo sta ce reci dok.? Te aminokiselina (arginin, karnitin..) ima već u svom organizmu, tako da ne bi trebao biti problem da ih uzme na svoju ruku.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 11.12.2009 13:25:21
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: Lilly RR IZVORNA PORUKA: Dudu25 jel smije da pocne on sto da uzme na svoju ruku ili da saceka prvo sta ce reci dok.? Te aminokiselina (arginin, karnitin..) ima već u svom organizmu, tako da ne bi trebao biti problem da ih uzme na svoju ruku. hvala puno Lilly
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 11.12.2009 13:26:16
|
|
|
|
Lilly*
|
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 11.12.2009 13:26:46
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: Iva979 Dudu, povecacete broj spermica! sad sam procitala nalaze. Dobro je da bar nema bakterija nikakvih! Mari, jesi ti dobro? da dobro je da nema bakterija, ali mozda ce morati i briseve da da se vidi ima li kandidu ili ureaplazmu kao ja
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 11.12.2009 13:28:29
|
|
|
|
Iva979
|
au vidis to nisam znala, one se znaci ne vide iz spermograma? nego bas mora specijalno na njih da se vadi bris?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 11.12.2009 13:30:09
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 IZVORNA PORUKA: Maza82 jel ima neka tema gdje možeš da nam ispričaš kako se osjećaš, ali sve da ispričaš, jer će ti biti lakše, a mi da te saslušamo, da nas ne opomenu? nemam pojma draga... Tema za istresanje negativne energije, a mislim da je OK da te osećaje piše i u Crticama.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 11.12.2009 13:35:15
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: Iva979 au vidis to nisam znala, one se znaci ne vide iz spermograma? nego bas mora specijalno na njih da se vadi bris? pa ni ja nisam znala ali djevojke ovdje su mi rekle da mora i on briseve da da... tako da i ja sam mislila isto kao i ti ... jedva cekam da idemo veceras kod moje dok. da vidimo sta ce nam reci za ovaj nalaz valjda ce moci da se dovede u red terapijom nekom
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 11.12.2009 13:39:10
|
|
|
|
Iva979
|
Dudu, sigurno će dovesti u red nalaze. Najvažnije je naći problem a onda ići kod dobrog lekara! Koliko vidim, ta vaša lekarka je dobra! Samo hrabro i pozitivno! Ljubim te
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 11.12.2009 13:41:16
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: Iva979 Dudu, sigurno će dovesti u red nalaze. Najvažnije je naći problem a onda ići kod dobrog lekara! Koliko vidim, ta vaša lekarka je dobra! Samo hrabro i pozitivno! Ljubim te Naravno da cemo sve da dovedemo u redu samo da nam dodje
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 11.12.2009 16:13:11
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: Dudu25 IZVORNA PORUKA: Iva979 Dudu, povecacete broj spermica! sad sam procitala nalaze. Dobro je da bar nema bakterija nikakvih! Mari, jesi ti dobro? da dobro je da nema bakterija, ali mozda ce morati i briseve da da se vidi ima li kandidu ili ureaplazmu kao ja bakterije, poput hlamidije, mikro, i ureo se ne vidi iz spermokulture, tu se vide neke druge bakterije a bitno je da mu je to ok.. postoji test na hlamidiju koji se radi u laboratoriji preko mokrace i tacan je 100 %, mm ga je radio, a nakon toga je isao i na briseve za svaki slucaj. samo je mana sto taj nalaz puno kosta...nekih 2000, 3000 din, ne mogu da se setim tacno...znam da je nesto gde te oderu Dudu, malo mu je Ph povecana, ali sve se da ispraviti, mozda ima neku malu infekciju. Nisu mu radili leukocite u spermi? Mm nije bio nikakve hormone i lekove za oligospermiju, uzimao je aloju, maku, maticni mlec, cink,.. i inalaz mu se bas popravio..kasnije je uzeo arginin i vitamin e ali nije istrajao u celo terapiji jer smo otisli na VTO...sa 4 mil je skocio na 26 mil... i to je nesto...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?