little_one -> RE: Skidamo pelenu! (29.5.2014 17:11:17)
|
Mi odavno imamo nocnu pelenu suhu, jedino dok je bila bolesna prije nekih mjesec dana je strasno nocu pila vode a posto jeimala dosta slajma davali joj i tad bi se ujutro budila mokre pelene. Cim je ozdravila opet je bila suha. Inace na tuti smo od devetog mjeseca i od tad uglavnom kaki na tutu, mozda bi se u mjesec dana 1-2 puta ukakila u pelenu i tako je non stop od tada. Od prije 3 mjeseca smo na adapteru i na solji i super je prihvatila i samo nastavila da tamo radi posao, ujutro po ustajanju bi piskila tamo, kakila redovno i super. Prije 15tak dana je iznenada pocela da shvata da joj izlazi nesto iz guze, znala je ona to i ranije al nikad nije gledala, a onda se desio peh, iskakila se, to je bucnulo u vodu i izgleda joj pokvasilo guzu prepala se i odjednom odustala od kakenja i piskenja u solju, plac i bukvalno strah....to je trajalo nekih 7 dana, mi je ohrabrivali i tjesili i nismo silili na solju a ona kakila u pelenu ali bi svaki put prijavila da se ukakila[sm=smiley13.gif] i ajde...zadnjih nekoliko dana se opet ne plasi da piski i kaki na solju mada ja preventivno nabacam tolet papira u solju da joj ne bucka i da se ne prepadne opet...trazi da kaki, nekad prije nekad kasnije i ozbiljno razmisljam da se bacimo na skidanje pelene cim malo otopli. Mislim da ima sanse da barem pokusamo a mozda i uspijemo....ujutro sad imamo problem jer se probudi u 6 ujutro, neocekivano ali kako je navikla da ide u wc da piski imam utisak da se budi jer mora u wc...skinemo je i ona kuka i brzo trci u wc i vidim da trpi do solje a onda se fino ispiski. Tako da s emoramo izgleda pomiriti sa ustajanjem u 6. E sad znam da ima tema, al da li bi mi savjetovali skidanje i nocne odmah?
|
|
|
|