cockic -> RE: Skidamo pelenu! (25.11.2013 10:24:00)
|
evo da i mi napisemo iskustvo lena mi je skinula pelene pocetkom novembra sa 21m,eto nema veze ni godisnje doba za skidanje pelena.ono prolece je sablon,moze se i zimi skinuti pelena.ona je sama krenula da uzima nosu kad joj se nesto radi i tako smo ih skinuli..moram napomenutni letos sam pokusala kad je imala 16-17 meseci nismo uspeli.ipak je bila mala,piskila svaki cas.sad je vec mnogo lakse. ona meni cak sama uzme nosu,skine se i sedne,pa kad zavrsi ako kaki ja je obrisem,a ako piski ustane i obuce se sama[sm=smiley1.gif]a to sve hoce sama jer vidi od bate.vice ama,ama.. dnevno spavanje i noc nisam skidala,mada evo nocas se probudila sa mozda tek malo pisnutom pelenom i odmah sela na nosu i piskila.za napolje kad idemo posto je hladno stavljam joj pelenu,i jutros kad smo je vodili u vrtic sam stavila,ali naravno nije piskila.tamo sam joj skinula i dala je vaspitacici u gacicama.sa vise presvlaka.mada i kuci se neupsiki u gace,bas se malo puta desilo da se upiski u gace,a ukaki mozda 3 puta se ukakila van nose.tako da mislim da ce i u vrticu biti ok,videcemo popodne [sm=smiley1.gif] tako da mi imamo dva razlicita iskustva,bata nam se teze odvikao sa 2g i 4 meseca.stim da je 4 m piskio na nosu,ali da kaki nije hteo do 2g i 4m.i onda cim je jednom kakio na nosu poceo je da sve obavlja kako treba.a do tad je i trpeo i trazio pelenu da kaki u nju i tako.ipak je sa svakim detetmo drugacije.e sad da li ima veze decak,devojcice nemam pojma,ali nama je bilo lakse sa lenom.a sin je nocnu skinuo sa 2g i 11m.tako da je on sad skroz bez pelena.a za noc se nadam da cu leni skinuti ako nista pre do proleca.jedino ako vidim da je spremna ranije,onda cu pre.sad je ipak hladno da mi nocu bude upisana duze vreme.a budila je nebi.sina nocu nisam budila,ne verujem ni da bi nju.
|
|
|
|