liliana -> RE: Skidamo pelenu! (23.7.2012 16:29:52)
|
Sa Tinom i nošom je kriminal (verovatno sam mnogima na RR probila mozak kukajući kak ona neče na nošu i kak naša "noša ima zube i uješće Tinu za dupe ako slučajno sedne na nju"). Elem, nabedismo se nekako da sedimo. I tako, ja čitam slikovnice, ona sedi po sat vremena i-ništa. Obučem joj pelenu-posle 2-3 min se sita ispiški. Dakle, imam utisak da trpi. Dođoše ove vrućine, ja je stavim na nošu, sedi, sedi, sedi...[sm=smiley29.gif] ništa... obučem joj gaćice-ona isto kao sa pelenama-posle nekog vremena se upiški. Imalo je i situacija da pobegne sa noše i upioški se na tepih. Ja počistim i idemo dalje. Razumem da joj je sve to novo. E, onda, MM za++re sve!!! Naime, bio je 3 n3edelje na odmoru i tako nenaviknut na celodnevni boravak sa detetom, on počne da je grdi kad se popiški na tepih i šta se dešava-dete počne da trpi i neće da piški ni u gaćice, a par dana je trpjela i u pelena... Ja da dobijem nervni slom od njenog plakanja-piški joj se i sve plače kad treba piškiti, a sve zato što ju je otac grdio... Onda ja rešim da joj opet stavim pelene i ne pokušavam sa nošom dok on ne počne raditi, tj. danas je počeo. Od sutra ćemo nas dve ponovo po starom. Eto, tako traje naša avantura sa nošom, pelenama i gaćicama... Uspećemo nas dve...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|