Anoniman -> RE: Skidamo pelenu! (4.5.2012 22:58:12)
|
Pa, bio je u gaćicama, šorcu i čarapama dok smo imali suvih čarapa i šorceva. Kad je nestalo, ostade dete u gaćicama. [sm=smiley36.gif] Ali je definitivno lakše kad su samo u gaćicama. On tačno kako oseti da počinje da curi pogleda ka piši, tad sam uvek glasnije rekla NE!, i onda to saseče, onda trčimo na nošu. Sećam se da sam i sa Lukom trčala na nošu i da mu se sviđalo. Što više lupamo nogama dok trčimo, to je bolje. [sm=smiley36.gif] Oni vole da se igraju, treba od toga napraviti igru, ali sa dozom ozbiljnosti, jer je ozbiljna stvar u pitanju. Mislim da će za dva dana skapirati kako stavri stoje, ne kažem da se neće nikada upiškiti, to teško još par nedelja, ali neka bude 5 upišanih gaća umesto 15, i ja lupam dupetom o zemlju od sreće. E, sad, još malo surovosti... Luka je užasno gadljiv. Kada sam videla da namerno piški na sred sobe, posela sam ga u pišaćku. Nikada više se nije upiškio (jeste pustio u gaćice pa sasekao, ali to se ne važi). Marko nije gadljiv, ALI! Hoće da "igra" Čoveče ne ljuti se, kažem, Važi, daću ti, ali hajmo prvo da piškimo, on ode u kupatilo, sede na nošu i piški. Hoće da ide kod dede, kažem, Važi, ali hajde da prvo piškimo, on sede i piški. Dakle, ZNA! Ali NEĆE, ili nema vremena. I još jedna stvar, primetila sam da nema žvaca da sedi do kraja na noši pa saseče. Tada se obično za 5min upiški opet. Pratite mlaz. Ako iz jakog mlaza samo stane, nije ispiškio sve. Mlaz treba da se postepeno smanjuje, i onda stane (bar moja deca tako piške [sm=smiley36.gif]).
|
|
|
|