Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 4.1.2010 17:38:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 Pocela je da se javljaaaaaa bebicaaaaaaaaaaaa Pre dva dana prvi put,pa nisam bila sigurna,ali evo i juce i danas se ponavlja,pa pretpostavljam da je to to Danas smo punih 18 nedelja,sutra ulazimo u 19-tu
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 7.1.2010 0:48:35
|
|
|
|
ancica85
|
I moooooooojaaaaaaaaa ja sa odetila 3.1. prvi put u 17oj nedelji javlja se obicno uvece preko dana nikako svaki put se smejem kao luda a i sad mi je mnooogo lakse kad osetim da mrda jedva sam docekala
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 12.1.2010 14:00:21
|
|
|
|
lothroniell
|
I ja sam bebu prvi put osetila negde oko 17te- 18te nedelje, osecaj je predivan... Sada mi stomak uveliko "pliva" sve moje ukucane je vec "isutao". Ponekad su pokreti tako jaki da na momente zna da bude neprijatno. Da li je neko imao takvo iskustvo ili sam ja uzasna mama
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 13.1.2010 22:28:15
|
|
|
|
Zemfira
|
U 16-oj, meskoljenje
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 14.1.2010 8:24:48
|
|
|
|
minavb
|
18 nedelja i 4 dana, i jos uvek pojma nemam sta treba da osetim. Juce sam ga gledala kako djipa na UZ ali nikako da osetim moju zabicu. Kakva sam ja klada!
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 14.1.2010 8:30:10
|
|
|
|
Trcosava
|
polako mina... osetićeš veruj mi, to ''plivanje'' osećaju one koje su više puta rađale, mi koje prvi put smo trudne - osećamo one baš baš šuteve - prepoznaćeš veruj mi
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 14.1.2010 8:49:13
|
|
|
|
minavb
|
Jedva cekam da me sutne.
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 14.1.2010 9:26:50
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: minavb 18 nedelja i 4 dana, i jos uvek pojma nemam sta treba da osetim. Juce sam ga gledala kako djipa na UZ ali nikako da osetim moju zabicu. Kakva sam ja klada! Pssst, ja sam moju osetila kada sam bila na pocetku 22 nedelje.
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 29.1.2010 14:35:36
|
|
|
|
Iwana87
|
Evo i ja da javim,mislim da sam je/ga prvi put osetila 28 decembra,mada nisam bila 100 % sigurna,ali kad je nastavilo da lupka znala sam da je to to p.s.sutnuli smo i tatu jedne noci koji je grlio stomak i nije znao u trenutku sta ga je snaslo
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 29.1.2010 17:24:43
|
|
|
|
bojana87
|
ja jos cekam da osetim prve pokrete
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 29.1.2010 18:43:07
|
|
|
|
Anchy_Ljuba
|
Ja sam moju bebicu etila prvi put u 16 nedelji,(prva bebica).... Juce sam usla u 19 nedelju i mogu da osetim bebu kada stavim ruku na stomak, tj kada malo jace udara
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 29.1.2010 20:54:03
|
|
|
|
jovana13
|
ja sam osetila u 20oj nedelji, tacnije 19+5..... prvo nisam skontala da je to to, al kad je cura nastavila, bila sam sigurna.....
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 29.1.2010 23:37:42
|
|
|
|
Iwana87
|
Jednako je i cudno i lepo,jedino me uplasi kad se malo duze primiri.
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 29.1.2010 23:39:09
|
|
|
|
Anoniman
|
A kakav je to osecaj?
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 30.1.2010 8:47:07
|
|
|
|
lothroniell
|
Pcelice osecaj je prelep ali i neopisiv, mada sada zna nekad tako jako da se ritne da me zaboli i bude neprijatno! Puno zena mi je pricalo i pokusavalo da objasni, ali tek kada osetis "znas kako je"! Ih ala ti objasnih, ubilo se... Ali jednostavno ne znam da opisem...
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 30.1.2010 16:19:06
|
|
|
|
Iwana87
|
i ja sam pcelice jedva cekala da vidim kako to izgleda,citala kako su se druge osecle a sad neumem da ti opisem,jednostavno neverovatno
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 30.1.2010 22:31:19
|
|
|
|
bojana87
|
pre 2 sata konačno kakvi divni leptirići,kakav divan osećaj
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 30.1.2010 22:38:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Ha,ja nijesam bila svjesna da se to beba pomjera. Sve kao neki baloncici po stomaku . Tek kad je pocela da udara shvatila sam-to je to .
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 30.1.2010 22:42:16
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: bojana87 pre 2 sata konačno kakvi divni leptirići,kakav divan osećaj
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 30.1.2010 22:45:11
|
|
|
|
bojana87
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Ha,ja nijesam bila svjesna da se to beba pomjera. Sve kao neki baloncici po stomaku . Tek kad je pocela da udara shvatila sam-to je to . jeste bas baloncici prvi put nisam bila sigurna,ali sada posle 2 sata znam da je to ,jer se ne smiruje
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 31.1.2010 14:27:12
|
|
|
|
Iwana87
|
Bojana
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 31.1.2010 14:34:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Jao devojkeeeeeee
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 1.2.2010 13:13:36
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja sam pochela da osetjam moje curice Bash kao leptirici u stomaku....osetila sam ih josh pre vishe od nedelju dana....ali nisam bila sigurna....ali sada nema sumnje
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 1.2.2010 13:14:33
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 1.2.2010 13:17:37
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica I ja sam pochela da osetjam moje curice Bash kao leptirici u stomaku....osetila sam ih josh pre vishe od nedelju dana....ali nisam bila sigurna....ali sada nema sumnje Kako vreme leti,a kao da smo ti juce cestitale na
< Poruku je uredio magnetic -- 1.2.2010 13:18:22 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?