pepino -> RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijeranje.. (19.8.2010 13:19:34)
|
IZVORNA PORUKA: sely zdravo svima...nova sam na forumu,pa se malo teze snalazim,sta,kako,gdje...trudna sam 14 nedjelja,i ovako kada citam vase odgovore,odmah mislim da nesto nije u redu sa mojom bebom...ja sam svoju bebu osjetila prije dva dana.kao mala ribica da skace u stomaku,da se bucka,skakilja,a ponekad i udari.ne bas toliko jako ali udari.pa molim vas ako ista znate o tome da mi javite,jeli to normalno,iako mi je prva trudnoca.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image] ...hvala unaprijed... Sely dobro dosla! Ja ne vidim zasto se brines,da procitas sta su ostale pisale vidjela bi da vecina,mozda cak ni jedna,nije osjetila mrdanje bebe tako rano,ti treba da budes presrecna zbog toga,da uzivas,polako,vremenom ce to biti jaci pokreti-udarci! Ja sam bila 16 nedelja i nisam uopste osjecala bebu,rekli su mi da je to normalno,svaka zena osjeti u drugom periodu,neke ranije,neke kansije!
|
|
|
|