RE: Gde u Crnu Goru? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

lanajelena -> RE: Gde u Crnu Goru? (20.6.2011 18:30:26)

Snjeska ne vidim odakle si ti[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ...sad ste me zbunile skroz ,znaci konacno idemo kroz Srbiju i ulazim u CG za decu mi treba izvod i zdr.knjizica jel?

mmms -> RE: Gde u Crnu Goru? (20.6.2011 18:41:05)

Pasos ne treba za decu,ja svaka dva meseca idem Srbija- CG.
IZVORNA PORUKA: snješka

Za CG treba pasoš za dijete, a međunarodni karton se dobija kad se registruje auto. Ne znam što je frka oko toga?! E jedino ako ga neko nije uzeo pa sad treba da vadi. Ja to uradim odmah po registrovanju auta. Mi prošle godine nismo imali pasoš za bebu, i nije nam niko ni tražio, ali to ne znači da ne treba. Vjerovatno smo naišli na nekog dobronamjernog carinika, odn. pograničnog policajca.

tijatija -> RE: Gde u Crnu Goru? (20.6.2011 22:06:08)

Da vam se javi jedna iz CG[sm=smiley1.gif], ze decu uz prisustvo oba roditelja potreban je neki dokument kao za dokaz, najbolje izvod iz mat. knjig. rodj. ima da se izvadi bas za prelazak granice i 5e je.A za nas samo licna karta i to je to.Ako idete autom na granici placate 10 (kao ulazak to vredi godinu dana) [sm=smiley1.gif]Ja sam u maju isla autom za SR meni lisno nisu trazili nista za decu ali ima ko trazi i stavra problem tako da bez toga nekrecite [sm=smiley1.gif]

Mishica 77 -> RE: Gde u Crnu Goru? (20.6.2011 22:08:55)

A jel može novi pasoš?

bokicans -> RE: Gde u Crnu Goru? (20.6.2011 22:18:07)

Lanajelena evo sajt mupa gde su sve lepo  objasnili Putovanje malolethih lica u Rep.Crnu Goru

snješka -> RE: Gde u Crnu Goru? (20.6.2011 22:20:06)

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Snjeska ne vidim odakle si ti[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ...sad ste me zbunile skroz ,znaci konacno idemo kroz Srbiju i ulazim u CG za decu mi treba izvod i zdr.knjizica jel?

Eto ti, nama bosancima treba pasoš za djecu. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

azdajica75 -> RE: Gde u Crnu Goru? (20.6.2011 22:27:18)

Dosta ljudi sa malom decom ide u Rafailoviće.Naši prijatelji su bili prošle godine sa bebom i zadovoljni su,a i mi smo bili par puta do njih(bili smo u Budvi),i nije izgledalo loše,uglavnom sve porodice sa malom decom.Do Bečića se može šetalištem uz more,a i Budva je blizu,uveče su dolazili u Budvu,oko 3 EUR je bio taksi od hotela u Bečićima do Budve.Inače plaža u Rafailovićima  je ok,a tu je i plaža u Bečićima,koja je meni lepa i prilično čista.Blizu je i plaža Kamenovo,do koje se ide kroz tunel i gde je voda bila perfektno čista kad god smo bili.

Leana -> RE: Gde u Crnu Goru? (20.6.2011 23:39:30)

IZVORNA PORUKA: isidora88

da li mora biti original izvod iz mat.knige rodjenih za bebu?

Mi imamo overenu kopiju izvoda. Kad smo vadili original uradili smo nekoliko kopija i overili u opstini i to je to.

Vučko.ba. -> RE: Gde u Crnu Goru? (21.6.2011 10:07:40)

IZVORNA PORUKA: azdajica75

Dosta ljudi sa malom decom ide u Rafailoviće.Naši prijatelji su bili prošle godine sa bebom i zadovoljni su,a i mi smo bili par puta do njih(bili smo u Budvi),i nije izgledalo loše,uglavnom sve porodice sa malom decom.Do Bečića se može šetalištem uz more,a i Budva je blizu,uveče su dolazili u Budvu,oko 3 EUR je bio taksi od hotela u Bečićima do Budve.Inače plaža u Rafailovićima  je ok,a tu je i plaža u Bečićima,koja je meni lepa i prilično čista.Blizu je i plaža Kamenovo,do koje se ide kroz tunel i gde je voda bila perfektno čista kad god smo bili.

Ja definitivno moram doći u te Rafailoviće, vidim da baš ljudi s malom djecom hvale jako to mjestašce.
Nego jel to prije ili poslije Budve???? Npr koliko je od Dubrovnika do Rafailovića? I koliko par je neki normalan smještaj ??

Anoniman -> RE: Gde u Crnu Goru? (21.6.2011 10:12:15)

Ako se ne varam Rafailovići i Bečići su skoro pa povezani. Ako je plaža u Rafailovićima kao u Bečićima, super je za klince. Nije odmah duboko, lepo, sitan šlunak.

Vučko.ba. -> RE: Gde u Crnu Goru? (21.6.2011 10:16:07)

evo našla sam od Sarajeva do Bečića oko 5 sati vožnje preko Podgorice
Plaža je divna bar ovo u Bečićima što vidim  

Anoniman -> RE: Gde u Crnu Goru? (21.6.2011 10:19:16)

Rafailovići i Bečići su posle Budve,tj put se na izlazu iz Budve račva pa se levo i uzbrdo ide za Cetinje, Podgoricu, a pravo (desno) ide za Bečiće, rafailoviće i sl, ovo govorim kad se ide iz pravca Dubrovnika, H. novog, Tivta ili Kotora.
I da, Rafailovići, Bečići, Petrovac - super su, samo je za prevoz zeznuto ako nemate kola jer je jednako daleko i od aerodroma i od železnice.

Vučko.ba. -> RE: Gde u Crnu Goru? (21.6.2011 10:23:20)

ma imam auto nije to problem, nego u CG zadnji put sam bila 2004 godine, i to na području H. Novog , ali smo obišli sve i do Budve i Budvu, ostalo mi je bilo daleko
al vidim fale svi Rafailoviće, pa kontam da mi malo dupe vidi puta osim Orebića [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image], al kako god da okrenem Orebić me sljeduje, a na ove destinacije ako Bog da više para, jer sam sad pronašla nakav smještaj u Rafailovićima apartman skoro 100 eura dan, ma bjažiiiiiiii

Anoniman -> RE: Gde u Crnu Goru? (21.6.2011 10:29:50)

KLIK

Imaš ovde mapu

Anoniman -> RE: Gde u Crnu Goru? (21.6.2011 10:29:54)

Vule, ma ima i jeftinije sigurno ...

azdajica75 -> RE: Gde u Crnu Goru? (21.6.2011 10:37:47)

Vučko,naši prijatelji su plaćali 54 EUR apartman,ali baš apartman,dve sobe,kuhinja,terasa,TV..može 4 osobe komotno da primi,i to od 10-20 avgusta,tj u sezoni.Ali mislim da fora da smeštaj rezervišeš što ranije,oni još u februaru,martu rezervišu ,moguće da su sad podigli cene..100 EUR je baš puno[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]!!

azdajica75 -> RE: Gde u Crnu Goru? (21.6.2011 10:41:34)

Plaža u Rafailovićima je slična kao u Bečićima,postepeni ulaz,fini šljunkić ali je jako,jako krcata,puno ljudi i dece,pa je bolje prošetati do plaže u Bečićima,to je bukvalno 5,10 min hoda.

Vučko.ba. -> RE: Gde u Crnu Goru? (21.6.2011 11:13:33)

Ma meni je problem što ja ne mogu rezervisati jer ne znam kada ću na godišnji odmor, odnosno po rješenju znam, ali ne idem skoro nikada po rješenju,tako da meni rezervacija ne pomaže, jbg voljela bih al to mi je trenutno bacanje para

azdajica75 -> RE: Gde u Crnu Goru? (21.6.2011 11:35:05)

IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

Ma meni je problem što ja ne mogu rezervisati jer ne znam kada ću na godišnji odmor, odnosno po rješenju znam, ali ne idem skoro nikada po rješenju,tako da meni rezervacija ne pomaže, jbg voljela bih al to mi je trenutno bacanje para

Potpuno te razumem,isti slučaj!
A tek što imam neiskorišćenih dana od godišnjeg,a po rešenju sve iskoriszila..milina!Malo sam sad utrošila oko održavanja trudnoće prošle godine inače tuga!

Vučko.ba. -> RE: Gde u Crnu Goru? (21.6.2011 11:36:20)

najgore mi je kad mi se odbije topli, a ja nisam odmora ni vidjela ...uh ošla sam sad u off totalno

choopa choops -> RE: Gde u Crnu Goru? (22.6.2011 0:01:18)

Nadjoh slike Plavih Horizonata na fejsu, neko je pitao, pa evo

KLIK

Sakiedi -> RE: Gde u Crnu Goru? (22.6.2011 0:17:17)

Mi mo dva meseca u Becicima, I prezadovoljni smo. Apsolutno sve ima I nista nije daleko. Prodavnice,apoteke,restorani,sadrzaji za decu,kafici,divno setaliste... Od Becica do Starog Grada oko 3.5 km setnje uz samu obalu mora. Plaze ciste,more takodje,cene pristupacne... Pravo uzivanje.

lidija 011 -> RE: Gde u Crnu Goru? (22.6.2011 1:19:36)

IZVORNA PORUKA: Mishica 77

Mi idemo u Petrovac. Ne znam CG i koliko sam videla na netu, najviše su mi se svidele plaže oko Petrovca. Možda i grešima ali u svakom slučaju idemo autom pa nameravamo da se šetamo. Znaćemo za idući put. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Sigurno se necete pokajati, tamo je super... svake godine mu se mm i ja vracamo[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

lidija 011 -> RE: Gde u Crnu Goru? (22.6.2011 1:37:21)

Ako trazite smjestaj na samoj obali, onda je skuplje- prosle godine je bilo 15 e po osobi. A ako se "popnete" malo gore bude jeftinije... oko 10 e-zavisi od smjestaja. Postoji i mogucnost pansionske ishrane u restoranima. Ako budete imali potrebu za apotekom(ne daj Boze), preporucujem vam one oko doma zdravlja, jer je apoteka u hotelu skuplja. Samo nikako ne mogu prezaliti sto su u Petrovcu posjekli ono drvece( ostavili tek poneko)[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]... tako da nema vise izlezavanja u dubokoj hladovini... Sto se granice Srbija- CG tice, za djecu je dovoljan izvod iz maticne knjige rodjenih, a za odrasle licna karta. Placa se, za automobile, ekoloska taksa 10e i treba paziti na unos hrane i tecnosti, mada to nas niko nikad ne pita

isidora88 -> RE: Gde u Crnu Goru? (22.6.2011 8:02:55)

lidija ja nisam nigde nasla po toj ceni,sve je od 20 eura po osobi a udaljeno je od plaze vise od 500 m,a ovo uz plazu je min.50 eura dnevno,svarno preteruju[sm=hudicek1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>