Leana -> RE: Gde u Crnu Goru? (20.6.2011 15:11:20)
|
Evo, ako mogu da pomognem. Plavi Horizonti - plaza je pescana, na otvorenom moru, plicak je. Okruzena je sumom, ali na samoj plazi nema hlada. Posebno su ogradjene hotelske lezaljke, a posebno ove druge koje su dosta skuplje od lezaljki na drugim plazama. Ostatak plaze je za peskire i tu ume da bude guzva. Ako ne odsedate u hotelu, ulaz se naplacuje (3 eura). Ovde sam najcesce vidjala izgorele ljude, direktno je na suncu, pa mislim da nije pravi izbor za bebe. Petrovac je po meni najlepse mesto za porodicni odmor u CG, plaza je ok, ima ambulantu, prodavnice, apoteke, kafice, restorane, postoji mogucnost da se uplati pansion.... Najbolja opcija je da imate kola pa da sami istrazujete plaze, ima ih bas lepih i novih (Racica, Ploce, Jaz, Trsteno....), ali ako nemate kola mozda je najbolja opcija smestaj u Tivtu ili u okolini Bara pa da idete spavacim kolima. Kotor i zaliv su predivni, ali nema plaze. U manjim mestima oko Kotora se moze jeftino naci smestaj (Muo, Stoliv, Prcanj, Ljuta...), ali nema plaze vec ponte ispred kuce i daleko su prodavnice, restorani, apoteke.
|
|
|
|