bebać
|
IZVORNA PORUKA: Dora ...A ne, ucena ili pretnja kod nas više ne vredi paru jednu! BATINE!!! Samo batine traži ovo malo razmaženo i dozlaboga bezobrazno derište! Epa, batine će i da dobija, i to ne bilo kakve. Već danima, mesecima, kad god krenemo negde ja imam tremu i neku muku kako da se izborim sa njim. A nije više mala beba pa da ne razume. Stalno noćnu moru od njega. A sve mu čovek da, sve ispunjava. Što mi bolji- on sve gori. Svi smo taoci malog bezobraznika! Odem ti ja sad sa njim u prodavnicu. Prilazimo prodavnici a on brzinom svetlosti juri da uleti unutra i usput nabraja šta ću sve da mu kupim. Ja da ga zaustavim, da se s njim dogovorim- ne vredi. Počinje scena za sve prisutne: Vriska (u stvari kreštanje), bacanje po onom prljavom betonu, zacenio se! Vuci, drži, ne vredi. Ništa ne vredi. Totalno bespomoćna. E, tu mi puca film. Vučem ga u zgradu dok nas svi prate pogledom zaprepašćeni. Još u liftu krećem da ga bijem. Dolazimo kući, ubacujem ga u sobu pa preko kolena i sve rukom po dupetu dok mi ruka nije utrnula. Krešti on- pa šta, kreštao je i do sad, a trčala sam oko njega ko budala! Mali nezahvalnik!!! Sad sedim i pokušavam da se smirim. Srce mi lupa i muka mi je, počinje glava da me boli. Plačem. Ali, ni malo mi ga nije žao! Ni malo!!! To što je tražio- to je i dobio. I svaki dan će. Dok god ne bude moglo sa njim da se ode MAKAR u prodavnicu pored zgrade. Dora ako će ti za utjehu,sličan post sam napisala na temi 'deca se često ne ponašaju u skladu sa svojim godinama' U zadnje vreme sam mal te ne skoro svaki dan u toj situaciji!I nemoćna sam,kontam dal grešim igdje,da se popravljam,dok ima vremena...ili je do njega,da ga bijem,pošto ništa drugo ne pomaže