Trcosava -> RE: brazilska depilacija (26.6.2014 20:16:11)
|
IZVORNA PORUKA: amelia IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Ne ne ne Amelia, kad se radi brazilska posle brijanje se najbolje počupaju. Boli, samo sam se ja smejala. Trco radis brazilku i trudna[sm=zmeden.gif] svaka ti cas mene bi bilo strah da ne pobacim [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] mislis prvo se treba brijati pa kad malo narastu onda brazilku nisam bas najbolje rezumela? Ti se od bolova smejes a ja sam jurila niz sobe nakon sto povucem pastu [sm=jezicek.gif] Idem samo iz jednog razloga - posle porođaja ne želim čekinje dole koje bi bockale ranu (posle epiziotomije). Meni taj bol nije neizdržljiv, daleko je od toga. Inače što više idem na depilaciju, naravno manje boli. Onaj gore deo mogu sama depilatorom, tu i tako od depilacije i depilatora jedva i da imam dlake. Onaj drugi deo nema šanse depilatorom jer mi vuče kožu. E sad, kod mene je ovakva situacija - posle jedno 5-6 meseci depilacije dlake su toliko jadne i bedne i tanke da se više kidaju nego što se čupaju. I onda mi bude pametno da se jednom obrijam, pa opet na depilaciju. Opet, to je slučaj samnom. Posle depilacija svima su dlake slabije, moje do te mere oslabe da je devojka koja mi je radila depilaciju u Bg govorila ''evo je ova sa nevidljivim dlakama'' [sm=jezicek.gif] Indy trudna sam, samo se ne opuštam do nuhalne. Posle toga ću moći da kažem da sam trudnica [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|