RE: brazilska depilacija (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Seksualnost

Poruka

minavb -> RE: brazilska depilacija (3.4.2012 12:03:21)

Ne ostavljam ništa i više me ništa ne boli. Nekad to obavi kozmetičarka, a nekad sama skinem.

minna -> RE: brazilska depilacija (3.4.2012 12:05:16)

I ja sve skidam, ne ostavljam nikom nista[sm=jezicek.gif]

Lilla -> RE: brazilska depilacija (3.4.2012 12:05:48)

Mina, epilatorom sama skidas sve dole? [sm=smiley3.gif] Ako je tako, zeno, svaka ti cast [sm=jezicek.gif] Mene boli i noge dok epiliram, o preponama da i ne govorim. Ne smijem ni da pomislim da to cudo prinesem khm...

lelaigor -> RE: brazilska depilacija (3.4.2012 12:07:28)

Pa, nemam pojma jel' brazilska ili holivudska...znam da su je nazvali intimna...Kupila na popustima, depilaciju ruku, nogu, prepona i intimne regije + gratis nausnice... A oduvek sam htela da se "očerupam" skroz dole... Ne računam trudnoću, tad verovatno "nisam ličila na sebe". [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
A brijača mi je već preko glave.. Da budem iskrena ja bih samo kosu ostavila....ostalo bih sve umočila u vosak. [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: brazilska depilacija (3.4.2012 12:08:10)

I ja mislim da je stvar u redovnom skidanju , ni mene ne boli puno .
Bas ste neke , ja volim da dam po koju dlaku [sm=jezicek.gif] Sve diplomatski [sm=jezicek.gif]

minavb -> RE: brazilska depilacija (3.4.2012 12:08:22)

Epilatorom, sve. Ja sam to počela da skidam još dok sam bila pilence, tj sa 18 godina, pa sam se vremenom navikla a i nemam više toliko dlaka. Jedino me smara ruke i noge time da skidam pa ponekad odem kod kozmetičara, mada ruke uglavnom radim kod kozmetičara.

minna -> RE: brazilska depilacija (3.4.2012 12:12:44)

Ja obrnuto, brazilku, odnosno tu holivudsku (nisam znala da se tako zove) voskom, a leti non stop koristim epilator, al samo ruke i noge, gospodjicu vodim kod kozmeticarke[sm=jezicek.gif]
Ne boli ni mene, nikad me nije jako ni bolelo, malo kad cimne prvi put, posle sve utrne pa nista ne osecam[sm=smiley36.gif]
Mada mislim da cu sledece zime na epilaciju, sad nisam stigla

lelaigor -> RE: brazilska depilacija (3.4.2012 12:13:43)

Ma, potšišam se malo, zakažem i odem. Bol trpim relativno dobro, a ako ne istrpim čuće se i do BGD-a verovatno... [sm=jezicek.gif]

minavb -> RE: brazilska depilacija (3.4.2012 12:17:50)

IZVORNA PORUKA: minna

Ja obrnuto, brazilku, odnosno tu holivudsku (nisam znala da se tako zove) voskom, a leti non stop koristim epilator, al samo ruke i noge, gospodjicu vodim kod kozmeticarke[sm=jezicek.gif]

Kikiki, ja ne volim kad mi se izbečiu gospođicu da vidi da li joj je nešto promaklo.[sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: brazilska depilacija (3.4.2012 12:19:00)

A ja obozavam , jos kad me okrene pa kad sam cetvoronoske ihhhaaa [sm=smiley36.gif]

Lilla -> RE: brazilska depilacija (3.4.2012 12:22:22)

IZVORNA PORUKA: ribizla

A ja obozavam , jos kad me okrene pa kad sam cetvoronoske ihhhaaa [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

minavb -> RE: brazilska depilacija (3.4.2012 12:23:43)

Aman[sm=jezicek.gif]

lelaigor -> RE: brazilska depilacija (3.4.2012 12:29:36)

Joj. [sm=smiley36.gif]

New Mom -> RE: brazilska depilacija (3.4.2012 12:44:05)

Jasno zašto je tema u podforumu seksualnost.[sm=smiley36.gif]

lelaigor -> RE: brazilska depilacija (3.4.2012 13:14:28)

I sad ja posle tog "bečenja u gospođicu da vidi da li joj je nešto promaklo" i "četvoronoške" i svog tog bola, treba da zakažem.... [sm=zmeden2.gif][sm=smiley22.gif]

Anoniman -> RE: brazilska depilacija (3.4.2012 13:18:05)

[sm=smiley36.gif]
Pa kako bi ti skinula sve ako te ne okrene , to je u mom salonu obavezan polozaj [sm=smiley36.gif]

minavb -> RE: brazilska depilacija (3.4.2012 13:18:23)

Treba [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: brazilska depilacija (3.4.2012 13:21:32)

Ne znam kako da joj opisem taj osecaj promaje , neprocenjivo [sm=smiley36.gif]

minavb -> RE: brazilska depilacija (3.4.2012 13:23:45)

neprocenjivo

Mislim da joj je jasno [sm=smiley1.gif]

lelaigor -> RE: brazilska depilacija (3.4.2012 13:24:16)

Hahhaa, joj vi ste lude. Al' kad tolike žene prežive preživeću i ja...

Anoniman -> RE: brazilska depilacija (3.4.2012 13:26:34)

Nemoj uopste da se plasis toliko , da , bolece posto to ne radis cesto , ali to je trenutni bol koji odmah posto zavrsis nestane .
Kapiram da neces staviti sliku kad se vratis ali nam prenesi utiske [sm=smiley1.gif]

minna -> RE: brazilska depilacija (3.4.2012 13:31:37)

Nemoj uopste da se plasis toliko , da , bolece posto to ne radis cesto , ali to je trenutni bol koji odmah posto zavrsis nestane .
Kapiram da neces staviti sliku kad se vratis ali nam prenesi utiske [sm=smiley1.gif]

ahahahahaha[sm=jezicek.gif] lelaigor srecno i lepo se namesti teti[sm=smiley1.gif]

lelaigor -> RE: brazilska depilacija (3.4.2012 13:32:42)

Ma, kakvi, okačiću je na face... Neki dan sam stavljala novu profilnu zato što sam se ofarbala u crveno, pa ko nova frizura, pa i ovo je nova frizura... biću ćelava! [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

minavb -> RE: brazilska depilacija (3.4.2012 13:34:26)

[sm=jezicek.gif]

anajid -> RE: brazilska depilacija (3.4.2012 13:36:19)

zato što sam se ofarbala u crveno, pa ko nova frizura, pa i ovo je nova frizura... biću ćelava!

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sledeća stranica >   >>