RE: Raspričala se deca :) (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Deca

Poruka

Anoniman -> RE: Raspričala se deca :) (24.7.2012 9:45:39)

dogovorimo hahaha

Anoniman -> RE: Raspričala se deca :) (24.7.2012 9:48:18)

Da... [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley29.gif[/image] A on kaže "govorimo", pa je mm pitao jel hoće da priča sa njima ili da se dogovori sa njima? [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Tek je on biser! 

Olga75 -> RE: Raspričala se deca :) (29.7.2012 13:02:53)

danas , dolazimo zver i ja sa pijace i ja natovarenaaaa ona pridrzava trotinet i dajem joj vrecu sa hlebom i mlekom :
ja : pridrzi marija da nadjem kljuc
zvercica : ne mogu , nisam ja tovarna mazga

Anoniman -> RE: Raspričala se deca :) (29.7.2012 16:12:04)

Mihajlo šeta po dvorištu sa blatnjavom koficom za pesak na glavi. Kaže mu baka:
Miki, skini to sa glave! Pa gde si video da neko šeta sa kofom na glavi, ko to radi?!
Mihajlo: pa maja deca!!! [sm=smiley36.gif]

Ja: Miki kad veliki pričaju ti sašekaj. Ne možeš da pričaš uporedo...
(mm i ja nastavljamo razgovor, Miki posmatra par sekundi....)
Mihajlo: dobjo mama sad pestani pjicati. Sad ja pjicam sa tatom!!![sm=smiley22.gif]

Anoniman -> RE: Raspričala se deca :) (12.8.2012 8:10:40)

pasuljice-pahuljice
jujme-urme
dezvojcica-devojčica
i moje omiljeno:
veginacija-navigacija [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Raspričala se deca :) (12.8.2012 9:34:23)

hahaaha vaginacija je totalna pobeda, Neša je govorio giligacija[sm=smiley36.gif]

New Mom -> RE: Raspričala se deca :) (12.8.2012 11:09:05)

Kaća se malo frlja sa rodom, brojem i padežom.[sm=smiley36.gif]
"Mama, ja budan!" (budna)
"Evo uzmi tebe!" (ti)

Pre 2 dana pred vrtić: "Tata, ja sam lepa!"

A pre nekako vozim njih dvoje kolima, Kolja gleda kroz prozor i na ivici je da zaspi (iako mu oči još otvorene), Kaća ga zove "Bato! Bato! Čuj! Čuj!", on ništa, tek onda meni "Ne čuje kao deda!".

Mama.Veki -> RE: Raspričala se deca :) (12.8.2012 15:46:57)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

danas , dolazimo zver i ja sa pijace i ja natovarenaaaa ona pridrzava trotinet i dajem joj vrecu sa hlebom i mlekom :
ja : pridrzi marija da nadjem kljuc
zvercica : ne mogu , nisam ja tovarna mazga

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Bas su zanimljivi. Jedva cekam da moj beban pocne govoriti. Neko mi kaze da ce mi i dosaditi kad pocne da postavlja hiljadu pitanja, al ja mislim da nece, i ja volim da brbljam po kuci, pa cemo zajedno [sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: Raspričala se deca :) (12.8.2012 16:11:54)

Pravim ja salatu za ručak u petak, Iva sedi na radnom delu pored mene i gleda me.
Čuju se vrata, dolazi mm sa posla, ulazi u kuhinju a ona će, sva ozbiljna "Tata pssst, mama sece juk" [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Sesilija 83 -> RE: Raspričala se deca :) (16.8.2012 15:49:09)

ovde se oraspolzim uvek... oni su show[sm=smiley36.gif]

Snelle -> RE: Raspričala se deca :) (16.8.2012 16:02:11)

IZVORNA PORUKA: New Mom

A pre nekako vozim njih dvoje kolima, Kolja gleda kroz prozor i na ivici je da zaspi (iako mu oči još otvorene), Kaća ga zove "Bato! Bato! Čuj! Čuj!", on ništa, tek onda meni "Ne čuje kao deda!".

Genijalno! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
A za ono "uzmi tebe", valjda im treba vreme da skontaju. Tako Lana npr uvek kaže "Idem tobom" ili "Idem mamom, tatom...", bez "sa".

dijana1* -> RE: Raspričala se deca :) (16.8.2012 16:57:36)

Deca su nam genijalna [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Pre nekih mesec dana ja pijem kafu a mm cuva Vuka malo dalje od kafica . Odjednom Vuk ide ka kaficu i govori : oce Vuk piti kafu u Cezavu (kafic - Cezar), seo pored mene i vice tetoooo, tetoooo daj Vuku kaVu[sm=smiley36.gif]

Figaro88 -> RE: Raspričala se deca :) (16.8.2012 17:43:03)

Vozimo se jutros taksijem i Andrea pita taksistu-Ciko a zasto ti imas tako veliku glavu?[sm=smiley36.gif]A kad odem kod brata njegov sin me obavezno pita-Keka oces kaku(kafu)?

Anoniman -> RE: Raspričala se deca :) (26.8.2012 23:41:18)

Figaro, mene još uvek ubija ta "iskrena" faza, sa pitanjima zašto nekome smrdi iz usta, zašto teta ima narandžasto lice i slično...sad je kao malo porastao pa sam mu objasnila da sme sve da me pita, ali kad smo sami.
Nego, Nebojša je proširio svoj vokabular, kako divnim, komplikovanim frazama i rečima, tako i nekim bulevarskim, i nekim praistorijskim. Tako mi je danas rekao "Mama, hajde da kupimo lubenicu, imamo samo dinju, pa da se nađe". Kažem mu da nemam mesta u frižideru, a on kaže "Ma naguraćemo, idem da vidimo da li je tu onaj lik što prodaje lubendaje". Meni se uvek lepo obraća, sa majko, mamice i slično, dok tatu viče "Brate tata" i slične fore. Pre neki dan je ulovio leptiricu na terasi i ubacio mi je u krevet, znajući da ću dobiti srčku, i ja krenula da vičem (ne na njega nego od straha), on počeo da se cereka i kaže "ne brini, spasiću te"[sm=smiley36.gif]

PoisonEve -> RE: Raspričala se deca :) (27.8.2012 0:04:35)

Hahhaha, Nesa je car[sm=smiley36.gif]

magde -> RE: Raspričala se deca :) (27.8.2012 0:21:55)

a kad se Nikolina svadga i kaze jao boli me vise glava i stomak bas na kraj ste me naljutili ...ovo je sigurno iz vrtica i prica i druge price i nakon to ako je svekrva cuje pitace mene NEVESTo pa gde je ovo dete ovo nauciloo GRRRRRRRRRRRR

oxy7 -> RE: Raspričala se deca :) (27.8.2012 6:38:48)

Baš se slatko nasmijah ranom zorom, divan početak dana.
I mi imamo bisera svaki dan. Pavle (9 mjeseci) je ispustio Aleksin metalni auto i posjekao prstić na nozi. Aleksa gleda ranicu i vrlo ozbiljnim tonom kaže "Mama, bato se somio (slomio), moramo da ga bacimo!"
Ja: "Molim? Kako da ga bacimo?"
Aleksa: "Ne valja vise, nosi ga odmaaaa".
Ja: "Pa kako, Aleksa, da ga bacimo, vidi kako je dobar i lijep, sa kim ćeš onda da se igraš?", a on odmah ima ideju: "Kupićemo novog, jepšeg".
To je očito bio način da se riješi brata na koga je i dalje užasno ljubomoran.

Ili, kad se prije neki dan naslonio na moju neizdepiliranu nogu - " Jao mama što si grebava"

Mama.Veki -> RE: Raspričala se deca :) (27.8.2012 10:58:09)

IZVORNA PORUKA: oxy7

Ili, kad se prije neki dan naslonio na moju neizdepiliranu nogu - " Jao mama što si grebava"

Joj, pala sam [sm=smiley36.gif] I moja beba vec sada dok se pridize na nogice i uhvati me za neizdepiliranu nogu i odjednom je pusti i sav se strese. Bas me zanima sta bi rekao da zna da prica. [sm=jezicek.gif]
A setamo mi tako sa bratovim malim koji ima 3,5 godine i on kaze: Jao,stomacic mi kaze da mu se jede zu-zu [sm=smiley36.gif]

Olga75 -> RE: Raspričala se deca :) (6.9.2012 19:18:30)

malopre smo imale jedan vrlo zanimljiv razgovor , uglavnom je bio njen monolog [sm=smiley1.gif]
u poslednje vreme voli tako da raspreda a razgovor je poceo pitanjem :
zasto zvezda padalica svetli ?
ja : pa kad meteor udje u atmosferu , to je omotac oko zamlje gde ima kiseonika ona se zapali i zato svetli
z : ahaaaaa , meteor , on je jednom pao na zemlju i jadne zivotinjice nisu imale da jedu i piju i zaledile su seeee , niko to nije video zato sto se nismo rodili , bio je to jaaaako jaaaaki led a kad smo se mi rodili one su se iskamenile [sm=smiley23.gif]
ja : kako ti to znas kad se nisi onda rodila
z : pa bila sam u alotkertbe ( zoo vrtu ) [sm=smiley36.gif]
eto . tesko meni

lesica -> RE: Raspričala se deca :) (6.9.2012 19:44:35)

Zvercica pametnica! Sve zna!

Anoniman -> RE: Raspričala se deca :) (22.9.2012 10:32:23)

Malopre uzeo neku moju knjigu i kao to je pepaljuga i on će meni da čita : "Jednom davno, u jednom kraljevstvu živeo je jedan kralj sa svojom prelepom, divnom ženom, i stalno je pozivao svoje druge žene". [sm=smiley3.gif][sm=smiley3.gif][sm=smiley3.gif] Ja pobelela, odakle ti to, kaže sa tv-a[sm=smiley36.gif]

simke -> RE: Raspričala se deca :) (22.9.2012 20:46:16)

Pričaju moja mama i Siniša...
S: Bako ja mnogo volim tvoju ćerku!
Mm: A,ko je moja ćerka?
S: Pa,moja mama! A volim i tatinu ženu!
Posle par dana(kad se vratio od bake) pita mene:"Mama,jesi li ti tatina žena?",pa kad je dobio potvrdan odgovor samo se zakikotao[sm=smiley36.gif]

tijatija -> RE: Raspričala se deca :) (22.9.2012 21:06:57)

Milena me ispituje ko ce sve da dodje na Nevenin rodjendan
ja nabrajam i izmedju ostalog spomenem Ivicu
Ona.. Ivica i Marica ??
ja.. ne Milena, Ivica i Marina
Ona...Ivica i Marica [sm=smiley1.gif]
Ja... ne, cujes li ti Ivica i Marina
Ona ... a vestica ? [sm=smiley29.gif][sm=smiley23.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Raspričala se deca :) (23.9.2012 8:20:17)

[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Raspričala se deca :) (8.10.2012 18:28:27)

Jebjebija - leblebija [sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>