Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Raspričala se deca :) 11.10.2011 12:56:28
|
|
|
|
Madam_Mim
|
Svaki put kad se probudi, pa kad ulazim u sobu, ili kad je mm unosi u sobu, ja joj euforično kažem "de siiiii", ali onako brzo, skratim to "de", pa to ispadne "d'siiiiiiii"... Čak i kad dočekujem drugarice, uvek izgovaram to "de sii". Juče se desilo to da mi je došla drugarica, ja otvaram vrata, N sedi na sred sobe, spazi moju drugaricu, raskezi se u veeeliki osmeh, podigne ruke i vikne joj "DEŠIIIIIIII" Ona ostala u čudu, a i ja. Ja ne verujem da je to uradila smišljeno. Mislim da je samo ispapagajisala, i da ne konta što je to. Ne konta, je l' da?
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 11.10.2011 13:09:40
|
|
|
|
Snelle
|
Mislim da još ne konta, samo je povezala da pojava određene osobe povlači za sobom i to "desi"
|
|
RE: Raspričala se deca :) 11.10.2011 15:57:17
|
|
|
|
Kookai
|
mislim da je htela da kaze dobar dan al se postidela :)
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 24.10.2011 13:17:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Miša već 10-ak dana sastavlja nekoliko reči Miki juca (ruča) Mama dodjiii Tica eti (ptica leti) Gde je tata? Tu jeeee nema, pooo maca (pojela maca)
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 24.10.2011 17:09:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Nema baš prave teme, ali evo ovde da napišem da je N konačno naučio da kaže slovo "R". Ne kaže ga svaki put, u nekim kombinacijama slova mu je još uvek teško da izlomi jezik, ali recimo da ga više puta kaže nego što ne kaže Pre nekih mesec dana je savladao "lj" i "nj", da kaže lepo i jasno, samo još da izbaci bebeće š,ž,đ,č i ć
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 24.10.2011 17:54:43
|
|
|
|
gagana83
|
Nase odvale Podjava sam- pošla sam Budanje- budjenje Kototija- kutija papapiv- papir Teta Tanja tića- teta Tanja iz vrtića
|
|
RE: Raspričala se deca :) 24.10.2011 21:10:22
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 27.10.2011 9:36:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Ovo moram da podelim sa vama-ja se jutros iskidah od smeha Epilog: juče smo se videli sa mojoj ekipom, prepričavali neke mnogo dobre dane, pominjali se bivši/bivše, smejali se... Mm isprozivali za jednog mog ex bla-bla-bla... Ustajemo jutros, Mićko se raspričao, trtlja trista na sat, i mi ga onda ispitujemo: Kako se zoveš-Miki Koliko imaš godina-ed(i digne jedan prstić ) Kako se zove mama-Mida Kako se zove tata (inače uvek kaže Da(r)ko), a jutros-Nemanja (tako se zvao taj ex) Ja sam se skoro upišala od smeha! I muž me gleda... Ko veli otkud mu to ime?! I stvarno nemam pojma, ali pošto je mm tada izašao iz sobe, mislim da je hteo da kaže: nema je! (kao nema tate), pa ispade jasno, glasno i bez greške Nemanja
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 27.10.2011 9:42:18
|
|
|
|
NadaR
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 27.10.2011 9:43:37
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 27.10.2011 9:43:37
|
|
|
|
minavb
|
samo da ne lupi tako ispred sveki
|
|
RE: Raspričala se deca :) 27.10.2011 9:44:58
|
|
|
|
lanajelena
|
Priznaj to si mu ti pricala o bivsim momcima ...Lana po nagovoru mm peva ringeraja dosao mamin Paja(inace moj bivsi koji se zvao Pavle)...Ducina nova rec carapa-kapava
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 27.10.2011 9:45:45
|
|
|
|
vonavoj
|
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 27.10.2011 9:48:37
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb samo da ne lupi tako ispred sveki Joj, pa ja bih živa u zemlju propala, ali bih i onda crkla od smeha
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 27.10.2011 9:54:09
|
|
|
|
Ana RR
|
Nina, zamisli samo njen izraz lica priceless
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 27.10.2011 9:59:58
|
|
|
|
Anoniman
|
P R I C E L E S S
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 18.11.2011 21:52:23
|
|
|
|
lesica
|
Da se hvalim malo Lenka upravo sedi na nosi pred spavanje i prica sa barbikom i peva joj "tiho noći moja Enka nunaaa" A ja je kao ludak teram da ponavlja da bi je sto bolje snimila
|
|
RE: Raspričala se deca :) 18.11.2011 21:55:33
|
|
|
|
Vika
|
Jedva čekam da i ovo moje čedo počne da izvaljuje bisere!
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 18.11.2011 22:11:45
|
|
|
|
PoisonEve
|
Jao, sou!
|
|
RE: Raspričala se deca :) 24.11.2011 8:24:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Nove reči od jutros: teton-telefon; pucuk-prsluk A inače još neke novotarije: acuk-jastuk; dama-pidžama; citim-čistim; taj-šal... Ostale reči uglavnom originalno izgovaramo!
|
|
|
|
RE: Raspričala se deca :) 24.11.2011 10:26:02
|
|
|
|
Lu
|
Sad mi nešto pade na pamet o tome kad djeca lažu. Priča mi teta u vrtiću kako je neka djevojčica malo pa malo pričala kako joj tata tuče mamu i tako svaki drugi-treći dan. Dogovore se tete da ipak to malo ispitaju, pa čovjek umlati svoju ženu! I tako pitaju oni nju, a kako tata tuče mamu? Kaže ona, pa legne na nju, skače po njoj i udara je po guzi sve puca!
|
|
RE: Raspričala se deca :) 24.11.2011 10:33:33
|
|
|
|
*Alexx*
|
- Andrej, koliko imaš godina? - Pet! Nemam pojma odakle mu to
|
|
RE: Raspričala se deca :) 24.11.2011 10:49:55
|
|
|
|
Nensi*
|
Pa vasa deca svasta pricaju,a Vuk skoro nista Prica mama,tata,baba,deda,daj,aaaaaaaa mu je hvala,bljaaaaaa je bljak i to je to,jedva cekam da malo pocne da prica.
|
|
RE: Raspričala se deca :) 24.11.2011 10:53:49
|
|
|
|
minavb
|
Vanja ama baš nišra ne priča, samo ajde, dođi i ništa više. Ne opterećujem se.
|
|
RE: Raspričala se deca :) 24.11.2011 10:55:42
|
|
|
|
Nensi*
|
Ne opterecujem se ni ja,samo jedva cekam da pocne iako cu ga tad moliti da ucuti Moj brat nista,ama bas nista nije rekao do druge godine.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ako imate jako mirno dete, zabrinite se Vest da je dvadesetjednogodišnja majka iz Kovina svojoj šestomesečnoj bebi davala lek Onzapin koji služi za lečenje šizo...
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?