|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Raspričala se deca :)
21.9.2011 13:31:12   
Verus
Pa Snelle, ona ti to na engleskom kaze BALLuser posted image   a ti nis' ne razumesuser posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 326
21.9.2011 13:55:37   
Snelle
Biće da je to, dete poliglota od malena user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 327
21.9.2011 14:00:21   
Verus
Nego!user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 328
21.9.2011 14:05:03   
Anoniman
Nove reči: opte-opet; nace-naočare; noc-laku noć; napete-maramice user posted imageuser posted image ide takva faca, šok uzdisaj i -maaak (mrak) user posted image i dere se na tatu-Da'ko! (Darko) user posted image to garant mene imitira! 

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 329
27.9.2011 15:59:20   
*Alexx*
Jutros ja vozim Andreja u vrtić, po običaju je prevelika gužva ispred vrtića za parkiranje i parkiranje se vrši po principu: gde god mesto nađeš, ti auto udeni. Elem, nađem ja neko mesto pored saobraćajnog znaka. Uparkiravam se, ispravljam auto, i u jednom trenutku zveknem zadnjim delom saobraćajni znak. I tek će moje dete: opa! user posted image (baj d vej, autu ništa nije bilo, ni ogreban).

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 330
27.9.2011 16:16:52   
NadaR
 Prije nekoliko dana sam Milosu oduzela svoj telefon i on se jako naljutio .

M -  Znas sta , ti ces ici u zatvor kod gospodina Gegavog i necu te pozvati na moj rodjendan !
Ja- Dobro , ako ja ne dolazim na tvoj rodjendan , ko ce ti praviti tortu?

M. - Paaa , meni ce moj tata napraviti veliku tortu . Mamaaa? Prave li tate torte?
To , tata mozda ne zna . Smijes doci na moj rodjendan !

Sta je sigurno ,sigurno je! user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 331
27.9.2011 16:18:31   
NadaR
IZVORNA PORUKA: n i n a

Nove reči: opte-opet; nace-naočare; noc-laku noć; napete-maramice user posted imageuser posted image ide takva faca, šok uzdisaj i -maaak (mrak) user posted image i dere se na tatu-Da'ko! (Darko) user posted image to garant mene imitira! 

Kod nas je ovo znacilo - Napolje user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 332
27.9.2011 16:26:06   
JMPM
Nado, Nina user posted image
Moj klinac redovno kada neko zapne ili kada nesto ispadne kaze- iju, ne gedaaaaa, dam biloooo (iju, negleda, sram ga bilo user posted image )
Ko je najbolji u vrticu? -Andjelka. (medicinska sestra koja je kod njih u grupi)
Sta ste radili u vrticu? Cihu-hu-hu, vozili autima, pombogan...
Sta ste rucali u vticu? Moras rucas-neces rucas user posted image
Tako je tekao nas razgovor kada smo dosli iz vrtica danas.

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 333
27.9.2011 20:27:38   
Olga75
sinoc je zvercica spakovala dve olovke, Zlatokosu i pesme Dragana Lukica u svoj rancici i kaze nam :
idem u koju ( skolu ) da zajadim pajice , kao tata 

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 334
9.10.2011 19:28:41   
Lu
Mama koje su boje bakterije?
A od čega su one nastale?
Jesu li veće od mravi?
A šta su to atomi?
Jesu li oni manji od mravi i od bakterija?
Koje su boje atomi?
Jesu li otrovni?
...
Mama mogu li igrati malo igriceuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 335
11.10.2011 9:52:22   
Anoniman
Prvo, otkrivena misterija MATE user posted image (banane)... Neki dan gledamo Nodija i on viče: Mata, Mata! Ja kažem: pa da sine, majmun jede bananu... Kad skontam-majmun se zove MA(R)TA user posted image ... I tako je banana postala mata!

A juče ja u njegovoj torbi nađem neku novu Diesel majčicu i pitam: Miko, odakle ovo tu? Ko ti je ovo kupio? Kaže on: kiko (striko-inače uvek prvo kaže kiko user posted image ).... Kažem ja: nije kiko tu, ko je kupio Miši? Je l' Bosa (žena koja ga čuva)? Kaže: ne. Pa ko ti je dao ovu majcu sine? Kaže: Daca (dadiljina ćerka)

Zovem ja mm i ispričam mu naš razgovor, kažem: Miša mi kaže da mu Daca kupila majcu... A mm da crkne od smeha user posted image : e pa ako ti je on rekao... I zaista Daca kupila! user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 336
11.10.2011 11:50:30   
lanajelena
Moje dete se glupira kad prica,ja ga sad opet nista ne razumem,pocne lepo da govori i samo li ti se nasmesi brk pocinje da se zeza,onda sve reci isto zvuce mama-nam,tata-nam,Lana-nam(a zna da kaze) i kad mu dosadi onda pocinje sa dva slova kao npr mama-ma,tata-ta,Lana-ma i tako u krug user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 337
11.10.2011 12:11:42   
Snelle
Nama su sada glavne  reči: gde je (kako ona to slatko kaže user posted image ) i još namesti šačice ka spolja kao da nešto traži i podigne ramena i  reč "ega" (evo ga), najčešće kad se probudi i vidi tatu, kao da ga je celu noć tražila user posted image

< Poruku je uredio Snelle -- 11.10.2011 12:13:58 >

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 338
11.10.2011 12:15:43   
*Alexx*
Moje dete dodaje "ja" na sve reči. Mamaja, tataja, papaja (to je Pepa prase),... Kad ga nešto boli, onda plače mama ada (nemam pojma šta mu je to ada).

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 339
11.10.2011 12:17:57   
lanajelena
Snelle a ti kukas user posted image ...Alex i Lana je to radila jedan period,mene sad ona zove Mako user posted image  a meni slatko pa i ja nju tako zovem,kad je ne zovem Pepa user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 340
11.10.2011 12:19:34   
Snelle
Neko mi je još davno pričao da njegovo dete na sve reči dodaje "ja" user posted image
A to "ada", da nije "glava", kao boli me glava? user posted image

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 341
11.10.2011 12:25:08   
lesica
user posted image za male velike mudrice.
Nama je novo omiljeno: beba kupa,mama kuva user posted image bljake=dlake,bljak=puna nosa,sjucokert=suncokret,oko,uvo,u(s)ta i njonja=nos,i daaaagaaaa=draga

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 342
11.10.2011 12:31:17   
Snelle
IZVORNA PORUKA: lesica

sjucokert=suncokret

Al ste vi napredni!!!!
Inače, zaboravila sam nešto da kažem. Pre neki dan fotografišemo mi L, i ona kreće ručicama ka fotoaparatu i traži da joj ga damo. Mm joj kaže da to nije za decu i ona kreće da plače, pri čemu mm ne popušta. Posle 10ak sekundi plakanja kapira da tako ništa neće postići i onda kreće drugu taktiku - smiruje se, i onda mazno kaže "vaa" što znači "Hvala" - kapira dete da će dobiti ako se unapred zahvali user posted image

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 343
11.10.2011 12:31:18   
Madam_Mim
Da li da se brinem, N ima 10 meseci i još uvek je samo na mama, tata, baba, ajde i ne-ne? Eventualno pooneeekad av-av i daj... ali jaaako retko user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 344
11.10.2011 12:32:14   
Snelle
Madam mia, naravno da ne treba da se brineš, još je rano za druge reči user posted image

"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Madam_Mim)
Direktna veza do poruke: 345
11.10.2011 12:33:35   
Anoniman
Mihajlu se jezik razvezao tek od 18 meseci, a ima drugare koji će sutra napuniti 2 godine i govore trećinu od onog što Miša priča (a ja mislila da on malo govori user posted image )

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 346
11.10.2011 12:39:31   
JMPM
Lele, ovo moje cudo prica kao navijeno, ne zaklapa.Kako je krenuo u pricu za nekih 14-15 meseci (vise od onog mama-tata) ima jaaaako veliki broj reci u svom recniku user posted image .
S, koga najvise volis? -Mamicuuuu najvise. -A tatu? Ne, neeee, mamicuuuu i dotrci da me zagrli user posted image .
Jako je vezan za mene, sve ce mama i da ga presvuce i da ga vodi gde treba i da ga uspava i da sipa vodu i sveeee, samo mama, niko drugi ne postoji vec jedno tri meseca.
Juce smo imali jednu devojcicu u gostima koju on jaaaako voli i stalno je grli. Ja kazem ajde sine da te mama slika sa Leom. Kaze on- "Ajde LeJa, stani tu. Eto ga, gotovoooo" user posted image
Poceo je da koristi i ruzne reci, to mi se bas ne svidja, ali proci ce ga i taj period dok se malo izluduje.
Zaboravih da napomenem da se jako trudi da pravilno izgovori rec, svako slovo. I po nekoliko puta ako je nova rec u pitanju, vrati se dok ne kaze pravilno user posted image

< Poruku je uredio JMPM -- 11.10.2011 12:41:12 >

(odgovor članu Madam_Mim)
Direktna veza do poruke: 347
11.10.2011 12:44:32   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: n i n a

Mihajlu se jezik razvezao tek od 18 meseci, a ima drugare koji će sutra napuniti 2 godine i govore trećinu od onog što Miša priča (a ja mislila da on malo govori user posted image )

Ja mislim da Andrej ima fond od 30-ak reči, a ima 2 godine. Tek sada je krenuo da priča malo više. Ja sam se zaprepastila kad sam ga pitala šta je ovo za nogu, a on kaže no-ga - to se desilo sinoć. Ali zato se ispriča na njegovom izmišljenom jeziku za sve pare user posted image
Hvala mu je ap ili apa user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 348
11.10.2011 12:45:45   
*Alexx*
Neće da kaže "da". Umesto da kaže "da", on se nasmeje. I ja kažem "reci da ili ne", a on kaže "da ne" user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 349
11.10.2011 12:53:37   
Anoniman
Nama je Hvala-lala ili ava user posted image Doviđenja-cenja (ali to C je nešto između đ i c, ima taj glas u mađarskoj abecedi)

Patike su duuugo bile pake, od juče su patike user posted image papuče su 100 godina bile pace, a onda samo jedan dan postale papuce

Apropo: šetamo korzoom i ispred jedne radnje izneli donji trap lutke obučene u neku garderobu i bosa je l', a moj Mićko dođe da me vuče za ruku, pa prstićem na onu lutku i viče: mama, papuce!!! user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Od kada je krenuo u vrtić stalno je bolest...
Kada ste roditelj i odgajate decu predškolskog i školskog uzrasta, jesenji i zimski meseci umeju da budu veoma grubi pre...
Prva škola u Srbiji koja neće zaključiti o...
Kolektiv Desete gimnazije "Mihajlo Pupin" u Beogradu saopštio je da u potpunosti podržava blokade studenata univerzite...

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here