jelena038
|
ciklus minus 12 do 16 dana je ovulacija. ako ti je ciklus 36 dana, moguce je da ti ovulacija bude i 24. dana ciklusa. meni ovulacija treba da bude ya tri dana, kao, prema statistici, druga crta na testicu mi je kao na tvom testu od dvadeset_og dana, ako ti nesto znaci, a ja definitivno prosli mesec nisam imala ovulaciju, jer mi deset_ dana nista nije poklazivao test, znaci, nemoguce je da je nemas ovog meseca, jer se tvoje crte vide!!! al poslusaj me, stisni zube i nemoj da piskis do jedno 7 veceras, pa onda uradi test, ogromna je razlika, barem meni, posebno ako si puno vode popila od jutros. poslala sam ti pm, a evo i ovde, ako neko ima slican problem, ukratko: kad narucujete preko ovog sajta, idete na evropa, ne evropa EU, i oznacite Yugoslavia, pa pored adrese napisite i Srbija, da zna posta gde da salje, a stici ce, njima je vazna uplata, a ne vasa adresa. ja pisem Jelena Genije, inace, svaki put, zabaljam postare Mozete da im posaljete i mejl, uz molbu da umesto Jugoslavija, napisu Srbija. I da, mislim da mozete i preko banke to da platite, ako se bojite za pare na kartici
< Poruku je uredio jelena038 -- 30.3.2010 14:32:47 >