zvezdi -> RE: Lh trakice (26.3.2012 18:53:12)
|
Hvala ivannna,ovaj put sam pocela od 10dc.Mislim i ja da je najbolje da krenem od 13dc,da bude ni tamo ni ovamo. Danas sam uradila tek tako test,cisto da ispratim,i naravno samo kontrolna crtica se pojavila,tako da za ovaj mesec vise necu ni raditi. Ali bicu ovde svaki dan da proverim kako vama napreduje i da nije nekome uspelo[sm=smiley1.gif] Ja znam da sam zdrava i to mi znatno smanjuje pritisak koji sam imala u glavi,e sad da cu biti bas tolike srece da iz prve ubodem,sumnjam,posebno sto sam bila sva u ciframa,iscekivanju i napeta,ali mislim da ce mi ovo ubuduce znatno olaksati stres. Mislim da silim oboje da muckamo non stop,nismo roboti,i ni ne zelim da tako dodjem do deteta,hocu da ga dobijem opusteno,sa uzivanjem i da me ceo zivot potseca na to kako mi je bilo slatko i lepo praviti ga,nositi i doneti na svet.Naravno da mora biti stresno i u velikoj meri planirano kad ima problema i nece da se zakaci nikako,ali ne bih ni da oduzmem svaku spontanost i dobru volju iz toga. Planiram i dalje da radim ove testove,fantasticni su,iz prostog razloga sto mogu da se opustim skroz,sad znam da nikako necu promasiti O,ako je taj mesec imam i sve sto treba je da se tih dana malo vise potrudim,pa kako sudbina kaze.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|