zvezdi -> RE: Lh trakice (20.3.2012 9:30:00)
|
Isla sam na folikulometriju ali pre dve godine,sad ima i vise i imala sam tog meseca neki folikulom i pukao je lepo sve kako je doktor rekao,cak sam i osetila kada je pukao,mislim da je to bilo dvanaestog dana,ali nismo muckali tada baksuzi.Od onda do sad se mozda i pomerilo nesto,posebno sto sam ja u medjuvremenu dobila i kondilome,i verovatno tad i hronicnu upalu jajnika.Ovih dana sam ja osecala bolove u jajnicima,pa sam se iskreno natripovala da imam ciste i da pucaju,jer cas me je bolela jedna strana cas druga i to traje samo par minuta pa prodje.Ali radim maybe baby uporedo sa trakicama i jos ni znaka plodnim danima.Videcu danas kad uradim trakicu sta ce biti.Javljam obavezno.Posto sam u decembru imala kontrolu nakon laserskog uklanjanja ranice i kondiloma,doktorka mi je rekla da je sve ok i da se opustim,pa sam htela da prvo probam trakice,pa tek onda da pomislim na folikulometriju da idem,cisto da me ne grdi sto sam opsednuta.Znas bice kao,tek je dva meseca proslo,ne moze to odmah i tako.Moj problem je sto nikako da otpisem u glavi one predhodne dve godine pokusavanja,jer pored svih tih problema nije ni cudo sto nismo ostali trudni,i onda se frustriram kao evo treca godina i nista,a u stvari trebam da gledam od ove godine.Mene jedino plasi da to sve sto sam imala nije ostavilo nekog trajnijeg traga po moje reproduktivno zdravlje,i zato mi je bitno da vidim da imam O,kao i zbog zatrudnjavanja naravno.Ali mislim da bih kad bih videla da imam O,mogla malo da se opustim 8)
|
|
|
|