Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 5.11.2017 17:24:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bez obzira na neke nesuglasice, obožavam moju seku
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 5.11.2017 17:52:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sestra je nesto najlepse sto imam.
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 5.11.2017 18:36:35
|
|
|
|
suzi kju
|
Imam ih dve i obožavam ih, za njih bih sve uradila!
|
|
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 5.11.2017 18:41:44
|
|
|
|
isidora88
|
Nemam sestru ali imam najboljeg brata
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 5.11.2017 18:44:49
|
|
|
|
Duškić
|
Dve sestre i odlicno se slazemo
|
|
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 5.11.2017 19:00:00
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja bih bas volela da imam rodjenu sestru. Isto imam najboljeg brata 😊 Ali sreca sam sto ce moja cera evo dobiti sestru i nadam se da ce ceo zivot biti jedna uz drugu 😊
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 5.11.2017 21:00:33
|
|
|
|
Mala Elena
|
Imam rodjenu, i jednu kao rodjenu.
|
|
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 26.2.2018 1:32:07
|
|
|
|
Srecko47E
|
Naravno!
|
|
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 26.2.2018 4:03:42
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Nemam rodjenu. Jednu sto imam bolje i da nemam a druga je dosta mladja ali je bas volim puno. I da cini me srecnijom iako je velika razlika u godinama izmedju nas. A moja D ce sigurno usreciti brata. Svojom blagom naravi i briznim ponasanjem. Npr bratanac je udara i ja je pitam sto mu ne vratis (jeste mladji ali mladji je samo 9 meseci od nje) a ona kaze, brat mi je. Dusa moja. A on sestru moze cccc... Drugacija su zenska deca to sto posto i nije ni cudo sto usrecuju svoje najblize.
|
|
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 26.2.2018 9:32:14
|
|
|
|
mama Jo
|
💞 za sve sestre
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 26.2.2018 10:43:13
|
|
|
|
Dora89
|
Apsolutno! Nesuglasice uvek postoje, ali divno je znati da je neko uz tebe bez obzira na sve!
|
|
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 26.2.2018 10:49:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uvek sam zelela sestru Moje se non stop kolju ali znamkad porastu da ce biti druga prica, kao i kod menei brata.
|
|
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 26.2.2018 10:55:20
|
|
|
|
Sarav
|
Nemam rođenu sestru tako da ne znam. Nadam se da če se mije devojčice kao odrasle slagati i voleti puno
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 26.2.2018 10:56:55
|
|
|
|
Srecko47E
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Uvek sam zelela sestru Moje se non stop kolju ali znamkad porastu da ce biti druga prica, kao i kod menei brata. Bice tako,videces
|
|
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 28.2.2018 10:00:32
|
|
|
|
Dora89
|
Apsolutno! To je pravo bogatstvo!
|
|
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 28.2.2018 10:02:01
|
|
|
|
mama Jo
|
Srecna porodica
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 28.2.2018 10:04:47
|
|
|
|
Mala Elena
|
I moje se sada svadjaju ali kada odrastu i pprestanu se igrati bice drugacije...ici ce zajedno u grad, shoping, poveravace se...
|
|
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 28.2.2018 10:06:49
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja ima tri sestre od tetke, njih tri rodjene - nerazdvojne, svuda zajedno, putuju, kad ih vidis tako njih tri milina jedna, slazu se kao jedna da su...
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 1.5.2018 18:10:23
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ziva istina kad vidim moje klince
|
|
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 1.5.2018 18:11:03
|
|
|
|
MimaKos
|
Sestre su najbolji savetodavci i terapeuti! Volim svoju najvise na svetu!
< Poruku je uredio MimaKos -- 1.5.2018 18:23:02 >
|
|
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 1.5.2018 22:09:00
|
|
|
|
mama Jo
|
Deca, ljubav, zdravlje oko nas
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 26.4.2020 17:32:20
|
|
|
|
flamingos
|
Sestra-uvek je tu za mene,kao i ja za nju.Odrasle smo zajedno.Udale se,krenule svaka svojim putem.Jedva čekam da je vidim.Kako starimo sve više jedna drugoj nedostajemo.Ogroman grliša i poljubac mojoj sestri.❤
|
|
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 26.4.2020 20:29:40
|
|
|
|
vonavoj
|
Joj,flamingos..i ja sam mojoj bas rekla skoro,bem ti i daljinu,sto je morala tamo da se udaje..sreca pa imam jos jednu ovde,blizu,ona tamo nema😬
|
|
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 26.4.2020 20:34:50
|
|
|
|
flamingos
|
Da,Von,imaš bar jednu tu,opet verujem da obe patite za tom trećom koja je daleko,kao i ona za vama.Moja se udala blizu mene,ali je otišla za inostranatvo i tako.Pa me danas uhvatila neka tuga...
|
|
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 26.4.2020 21:21:40
|
|
|
|
vocicana
|
Ja bez moje ne znam sta bih, imam jednu drugarcinu, divnu majku i najvecu podrsku za sebe, a ja sam stoka najveca na svetu, trebala sam i ja svom sinu da rodim jednu da ima ljubav za ceo zivot.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?