Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 29.8.2022 19:52:30
|
|
|
|
Didy
|
Ja imam rođenog brata i 2 sestre od tetke koje doživljavam kao rođene jer smo jako bliske sve 3. Posebna je veza sestra-sestra, ali i brat-sestra. Ceo život se osećam kao da imam neku vrstu zaštite i sigurnosti u starijem bratu. Ne znam kako da opišem taj osećaj. Mislim da nema toga što ne bi uradio za mene, pogotovo kad bih bila u nekoj nevolji ili kad bih otvoreno tražila pomoć. Mnogo dobar osećaj.
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 29.8.2022 20:14:03
|
|
|
|
flamingos
|
Divno Didy.Brat,sestra,kako god.Svako ima nekog ko mu je drag.Žao mi je što je moja Anđela sama.Ima sestru od strica,ali nije to to.Ja imam i sestre od tetke koje su isto bliznakinje.I njih volim,ali moja sestra bliznakinja je nešto posebno.❤
|
|
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 3.9.2022 22:11:23
|
|
|
|
flamingos
|
U ponedeljak dolazi kod mene.Mnogo sam srećna.❤
|
|
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 4.9.2022 12:12:44
|
|
|
|
Didy
|
Nije mi bila nijedna sestra juče, jedna je na moru, druga se prehladila, ali su mi zato bila 3 brata: moj rođeni, od strica i od ujaka.
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 5.9.2022 6:34:25
|
|
|
|
flamingos
|
Didy,žao mi je što su tvoje sestre bile sprečene da dođu.Drago mi je što su ti dolazila braća.Divno.Moja sestra danas dolazi kod mene.Mnogo sam srećna.❤
|
|
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 5.9.2022 18:03:21
|
|
|
|
flamingos
|
I tako...Dođe,provedosmo prelepo popodne i ode.Ali,u oktobru opet dolazi.Ostalo i njoj još od odmora,pa da iskoristi,a nije mogla sada plšto joj koleginica na odmoru.Jedva čekam ponovni susret sa njom.❤
|
|
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 7.9.2022 22:20:01
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Rodjena sestra mi je najbolji drug, drugarcina! 🥰 A nisam vam rekla da sam posle 40 godina upoznala i polusestru, sve tri smo kliknule odma!
|
|
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 8.9.2022 6:27:20
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Rodjena sestra mi je najbolji drug, drugarcina! 🥰 A nisam vam rekla da sam posle 40 godina upoznala i polusestru, sve tri smo kliknule odma! Divno Ivanka.❤
|
|
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 19.9.2022 11:58:41
|
|
|
|
flamingos
|
Moja sestra me čini srećnijom.Slavimo rođendane odvojeno,ali smo srcem i mislima uvek zajedno.❤
|
|
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 26.10.2023 22:22:00
|
|
|
|
flamingos
|
Još mesec dana i dolazi moja sestra.Mnogo sam srećna kada je vidim.Nedostaje mi puno...Sa nestrpljenjem očekujem svaki naš susret.❤
|
|
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 27.10.2023 15:31:12
|
|
|
|
Srecko47E
|
Zvucacu pekmezavno,ali zdravlje dece me cini srecnom. Osecaj da je sve u redu, da su tu,da smo svi na okupu. Nesto posebno.
|
|
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 27.10.2023 15:44:20
|
|
|
|
flamingos
|
Zdravlje dece je najbitnije,ali-sestre su tu da nas čine srećnijim.Barem što se tiče mene.Možda zato što smo bliznakinje.
|
|
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 28.10.2023 9:20:09
|
|
|
|
Srecko47E
|
Jel vidis ti koliko sam ja opicena. Ja sam procitala-sta nas cini srecnima. Koja sestra,mja cora to nisam procitala. Boze dragi!!!
|
|
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 28.10.2023 9:35:43
|
|
|
|
flamingos
|
Pa to.I gledam šta ispisa,ali da ne pametujem baš mnogo.Desi se.
|
|
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 28.10.2023 9:41:54
|
|
|
|
Srecko47E
|
Desi se meni, da procitam o0no sto meni odgovara,pogotvo pred kraj radnog vremena. Juce mi je bio bas tezak dan,udjem da se relaksiram,no avaj...
|
|
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 28.10.2023 9:45:34
|
|
|
|
flamingos
|
Desi se,naravno.Koliko toga pogrešno pročitam i pored naočara koje nosim za blizinu.
|
|
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 28.10.2023 10:53:56
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ne kazu dzabe,ne zuri,polako. Sve sto je brzo je i kuso... Ali meni se zaista desava cesto,da procitam ono sto meni odgovora. Pogotovo kada izadjem iz papira,predmeta...
|
|
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 28.10.2023 13:08:01
|
|
|
|
flamingos
|
Verujem.Od tolikih papira...Sve ti se pobrka.
|
|
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 28.10.2023 14:06:08
|
|
|
|
medamisko
|
Naravno..Divo i predivnoo..
|
|
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 29.10.2023 6:57:43
|
|
|
|
flamingos
|
Ne znam,barem je u mom slučaju tako.Stvarno me čini srećnijom.Možda zato što smo jako vezane,živimo daleko jedna od druge.Možda zbog životnih situacija...Sve u svemu,moja porodica me čini najsrećnijom,a odmah za njom moja sestra bliznakinja.❤
|
|
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 30.10.2023 10:29:50
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ja ceo zivot pricam,kako bih volela da imam rodjenju sestru. Licno smatram da je to totalno druga veza,nego brat i sestra. Veca bliskost.
|
|
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 30.10.2023 11:05:28
|
|
|
|
flamingos
|
Da,slažem se.Imam ja i brata,ali sestrinski odnos je nešto posebno.❤
|
|
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 30.10.2023 11:06:53
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ne mogu reci da se slazem,jer ne znam kako je,kakav je osecaj. li,razumemo se.
|
|
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 30.10.2023 11:29:41
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Ne mogu reci da se slazem,jer ne znam kako je,kakav je osecaj. li,razumemo se. Razumem te.Mi smo baš vezane.
|
|
|
|
RE: Sestre nas čine srećnijim?! 30.10.2023 11:32:20
|
|
|
|
Srecko47E
|
I treba! Braca i sestre su za ceo zivot. Osobe koje su tu. Osobe koja ce nam uvek pomoci. Uostalomsve dodje i prodje,porodica je veca. Bez obzira ako dodje do razmirica,svadja...Krv je krv.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?