Iwana87 -> RE: Histerija (13.5.2011 22:35:01)
|
Snele imamo isti problem na zalost.Mihajlo je bacio pik na novcanik.Otisli u market,inace mm je taj koji dozvoljava zabranjene stvari,sto me jako nervira,i dao mu novcanik da bude miran dok je u korpi,on ga naravno otvorio poceo da vadi novac i mm mu uzme,o boze vristao je nenormalno,ali ne da place vec vristi u smislu vracaj to ovamo.On mu vrati,meni vise smesno jer svi bleje u nas,dali smo mu dok smo u marketu jer nije bilo ni vreme ni mesto raspravi.Od tad nema vise takvih stvari.Ja sam za ne dozvoliti to sto dete naumi.mada se i ja cesto pokolebam,u smislu zao mi je( ja sam budala koja ume da padne pod uticaj drugih prica)Ne znam kako da ga naucim sta sme a sta ne.On sad ode u cosak,stavi neku mrvu sa poda,nekad cak i praznu ruku u usta,gleda me u oci i smeje se jer zna da to ne sme.Najbolje je da ceka da ga pogledam pa stavi u usta. Setih se jos neceg,pre par dana je poceo da se davi,tako sto isplazi jezik,na silu se davi,sad da li imitira nekog kako kaslje ne znam,uglavnom tako se zacrveni i ostane bez daha a posle se smeje,ja prvo pricala,pricala kako se to ne radi,nije dobro,nije lepo,onda viknula,pa pretila,i nista,probala sam i da ne obracam paznju ali ne vredi.S vremena na vreme tako gleda u mene i davi se,na kraju sam od muke plakala jer pojma nemam sta da mu radim.
|
|
|
|