Anoniman
|
Juče Luka i ja prešli kod moje bake koja živi stan naspram mog. Sve je bilo super, Luka raspoložen, i stavi prst u usta, a namazala sam mu onaj gorak lak na nokte (za odvikavanje od grickanja). Cimne prst iz usta, napravi facu, pitam "Jel gadno?", kaže "Nije!" , "Ne laži, gorko je, znam ja da je gorko i ja sam namazala, vidiš?", on priđe, lizne mi prst i nastaje haos. Valjda sam sebi više namazala a i veći je nokat pa je efekat jači... Počinje da trči po stanu kod bake i da pljuje. Kaže baka "Pusti ga, ako reaguješ nikada neće prestati!", pustim ga, nekih 10min je pljuvao (ne zapravo, nego ono PPPPPP). Baka ode donese mu čokoladicu - NEEEEEEEEEĆUUUUUUUUUU, HOĆU SOOOOOOOKA! Baka sipa soka, NEEEEEEEEEEĆUUUUUUUUU, HOOOOĆU DA PLJUJEM! Tu ja skočim, za ruku i kući ga povedem. Stavim ga u kaznu. Sedeo je tu i urlao. Prvo je urlao HOĆU DA PLAAAAAAAAČEM, ja kažem "Pa plačeš!", NEEEEEEEEEEEE, HOOOOOOOOĆU DA USTANEM IZ KAZNE I DA PLAČEEEEEM, i tako nekih 15min, i ja mu do kraja kažem, "Hajde, ustani i plači!", tu se on iznervira što mu je dozvoljeno i počinje da urla NEEEEEEEEEE, HOOOOOOOOĆUUUUUUUUU KOD BAAAAAAAAAKEEEEEEEEE DA PLAAAAAAAAAAAČEEEEEEEEEEEEEM! (baka je u međuvremenu došla kod mene, i sedimo i pričamo. Posle nekih 15min njegovog zakukavanja, baka ga digne za ruku, i cap kod nje! On UUUURRRRLLLLAAAA da neće kod nje, nego mami, ali baka ne popušta. Odvela ga je (naravno ja se sažalila, krenem za njima, ulazim u stan kada je baka zatvorila vrata od kupatila, i čujem vodu... Luka prestaje da plače i pita "Što si to uradila?" (shvatim: zalila ha je vodom), uglavnom, smirio se istog momenta, i samo je rekao "Biću dobar, nemoj to da radiš. Pusti me kod mame!" Onda sam pobegla kući pre nego što su izašli iz kupatila, došao je kući i bio dobar.
|